tisdag

hejhopp.

målade nyss naglarna gula, men det blev fult så jag målade över med svart och det är alltid snyggt.
har städat och packat nu och jäklar vad tungt det blev med ölen i bagen men jag får stå ut haha.

köpte förresten hårfärg på min promenad idag så nu ser jag inte skallig ut längre, har med andra ord färgat utväxten. slängde på lite färg på ögonbrynen men det såg mest konstigt ut haha.

Min otroligt snälla pappa kör mig till enköping imorgon så jag behöver bara åka tåg i en kvart för att komma till västerås, tack pappa, uppskattar det till 1000.

puss

JAAA!!! FAN VAD JAG ÄR BRA!!!

MORNING

Trots moffandet av knäck och ischoklad igår så var jag bara 2 ynka kilo ifrån målvikten när jag vägde mig i morse!!!! 2kg!!! har liksom gått ner 4!!! ska fira med en långpromenad, sen ska jag städa och packa :)

puss

trött

hejhopp

mitt glada shoppinghumörhumör som jag hade i morse försvann snabbt efter en uppläxning om klackskor, och det var ju tråkigt. Hittade inte så mycket idag heller kändes det som, men jag köpte iallafall lackleggins och skor, alltid något. Hade dock velat ha något snyggt partylinne också men om jag åker till våsterås redan på onsdag så borde jag kunna fixa det där, får köpa hårfärg där med för det blev inte heller av. vet att man kan köpa det överallt men det blev inte av iallafall för att jag prioriterade en partytop.

jag har bestämt mig att jag ska sluta att se fram emot saker som jag ska göra, för det slutar alltid med att det jag tror ska bli roligt blir tråkigt. ska börja ta dagen som det kommer och uppskatta om det händer något roligt istället för att räkna med att det blir det.

är supertrött och vill egentligen in till strängnäs men pappa verkade inte så glad över den tanken så jag stannar hemma även fast det inte på något sätt borde glädja honom eftersom jag för det första sitter här, och för det andra tänker gå och lägga mig snart för min hjärna känns pretty much överbelastad av onödiga tankar. jobbigt!

om det nu bli så att jag åker till västerås på onsdag *HOPPAS HOPPAS HOPPAS* så ska jag packa imorgon, och städa på rummet och sånt. haha låter som att jag ska bort fett länge men nej jag kommer hem på nyårsdagen. troligtvis iallafall. beror ju kanske på hur sent det blir på nyår, hur mycket vi dricker och hur vi mår dagen därpå, kanske kommer på lördag, men mami kanske till och med ville åka och hämta mig så att hon vet att jag kommer hem. haha det visar sig.

hur fan får man tiden att gå snabbare? jag kanske skulle leta upp en film på youtube och glo på så kanske jag blir lite trött. för kungafamiljen orkar jag fan inte titta på.... och det är vad som tittas på i vardagsrummet.
 
fast hmm... te och säng och tv lät inte så illa... jag stänger nog in mig på rummet snart :D

puss

god natt

hej. nu är det bestämt att det blir shopping imorgon så jag tänker ställa klockan så att hunden får en långis, då klarar han sig med kisspromenader om inte pappa orkar gå längre.

planen är att jag ska köpa hårfärg, lackleggins en partytop och skor imorgon och det ska det nog inte vara så svårt att få tag i. men nu ska jag sova. god natt på er.

puss

hejhopp

igår var jag inne i strängnäs och inget blev som planerat men jonte räddade min kväll så det löste sig. idag har jag typ sovit och tagit det lugnt. just nu sitter jag och planerat nyårsoutfit med annie och jag är inne på något sånt här;


sånt hår


lackleggins

Till det hade jag tänkt mig någon snygg tshirt och några klackskor.
ska åka och handla med mamma, förhoppningsvis imorgon och då hoppas jag få tag på lackleggins och skor, jag tror att resten fixar sig. jag struntar faktiskt i att alla andra ska ha någon ny "nyårsklänning", tror det blir snyggt med lackleggins. eller vad tror du?

puss

juldagen

jaha.. nu är dagen som alla har väntat på över. jag hade en mysig julafton med min lilla familj här hemma med kalle anka, god mat, julklappar, knäck och mycket mer.

fick bara bra klappar som jag kommer att ha användning för. tillexempel en pyjamas, en mobil, hudgrejer och en rakapparat.

idag ska jag nog mest vara hemma, om vi inte ska åka till mormor men så lär det ju inte bli. har planer på att träffa fredrik och ta en promenad också men vi får se hur det blir med det.

puss

yes

jag hade rätt. det kunde vara bli bättre.
idag är allt mycket bättre.
när mamma kommer hem ska vi julstöka, granen och sånt ska in, och sen ikväll blir det uppesittarkväll med bingolotto och glögg.
imorgon är det julafton. det känns konstigt att skriva det men så är det faktiskt även om jag knappt tror på det själv.

pratade med annie igår också och nu vet jag vart jag ska vara på nyår. nämligen i västerås med henne och kröka in det nya året.

puss

depp

Nu kan det bara bli bättre

puss


måndag

idag har jag suttit nedkrypen under en filt med en såndär rissäck som man värmer framför tvn. där har jag suttit med vovven min som har hållt mig sällskap när jag har pluggat lite bil/traktorkörning. annars har det inte hänt så mycket idag.

ANTINGEN ELLER

Blondiner - Brunetter

Blåögda killar - Brunögda

Surt - Salt godis

Bangkok - London

Stockholm - Göteborg

Julafton - Nyårsafton

Nate Archibald - Chuck Bass

Ginatricot - H&M

Britney Spears - Lady Gaga

personlighet - Utseende

Väskor - Skor

Simma - Löpa

Ful & lycklig - snygg & olycklig

Plugga - jobba

Jordgubbar - banan

Sola - Bada

Pool - Havet

Skidsemester - Solsemester

Planering - spontanitet

Glass - godis

Stökigt - organiserat

Sverige - Dubai

Inga barn - 8 barn

Silikonbröst - silikonläppar

Landet - storstan

Make up store
- Maybelline

Gossip Girl - Sex & the city

Kaffe - te

Marabou - Lindt

Banta - träna

The Body Shop - Dove

Shoppa på nätet - shoppa i butik

Lyx - budget

Fota - bli fotad

Tidning - bok

Ge - få

String - hotpants

Förrätt - efterrätt

Skräckfilm - romantisk komedi

Drinkar - öl

Frukt - grönsaker

Zara - Topshop

Kjol - shorts

Familj - vänner

puss :*

inslagning

gick en promenad med Labbe när jag vaknade, sen åt jag frukost framför tvn och slog in mina klappar samtidigt, lika bra att passa på när man har huset för sig själv.
precis när jag var klar med sista klappen börjar dom visa upp sina inslagna paket på tv. "det blir roligare när paketen är lite finare och roligare. de vanliga inslagningssätten är inte fina alls, *visar upp ett paket inslagen som en skjorta*"
JO JAG TACKAR.

är både glad och ledsen idag. det känns som att jag skulle behöva skrika och det ska jag fan göra också för det kan vara så fruktansvärt skönt efterråt. haha jag är konstig jag vet.

puss :*

tidsfördriv

Hur naturlig är du?

Du har

(x) En plattång
(x) En locktång
(x) En mascara över 100 kr
( ) En fondation över 200 kr
( ) En ögonfransböjare
( ) Olika borttagningsmedel
( ) Speciell hårbalsam i en sprayflaska
(x) Ett Läppglans över 100 kr
( ) Hårinpackning
( ) Bodybutter
(x) Bodylotion
(x) Parfym över 300 kr

antal: 6
Du

( ) Använder locktång/plattång/volumaster varje dag
( ) Använder foundation varje dag
( ) Använder mascara varje dag.
( ) Använder kajal varje dag
( ) Avänder läppglans varje dag
( ) Använder bodybutter varje dag
( ) Använder bodylotion varje dag
(x) Använder ansiktsrengöring varje dag
( ) Använder hårinpackning varje dag
( ) Använder hårspray varje dag
( ) Tränar på gym
( ) Klipper dig varannan/varje månad

antal: 1

Du har

( ) Tonat håret
(x) Färgat håret
(x) Hårförlängning/har haft
( ) Piercat dig
( ) Tatuerat dig
(x) Tagit hål i öronen

antal: 3

Totalt: 12
0-10 den naturliga tjejen
10-15 du är en konstgjord blomma
15-20 kanariefågel i nordisk miljö -
20-25 Fryst jordgubbe
25-30 Barbiedocka. Bara plast

fett ovärt.
puss :*


mys med film

1 sekund efter att jag skrev mitt senaste inlägg ringde linnea och efter ytterligare en sekund stod hon tillsammans med viktoria och frida utanför och väntade på mig. jag kutade ut i mjukisar och 0% smink och följde med de hem till linnea. vi kollade när linnea åt och sen tvingade jag dom att titta på cayote ugly med mig. myspys.

inget telefonsamtal.

puss :*

fjärde advent

hej.

oj oj vad mycket vitfin snö vi har fått.
jonna karlsson gillar detta (Y)

idag har vi haft besök av Hildas (familjens hund) uppfödare.  De hade med sig några hundar som fick rejsa i trädgården och jag har fått hört om alla knäppisar som bodde i mariefred för 15 år sedan. haha.

4 dagar till julafton nu och jag kan knappt tro att det är sant.

ikväll ska jag kolla på en av världens bästa filmer. nämligen Cayote ugly. För er som inte har sett den handlar det om en söt oskyldig tjej som flyttar till LA för att lyckas i musikbranschen lyckas inte och på något oväntat sätt börjar hon jobba på en pub i hemlighet för hennes far som inte blir alltför glad när han kommer på henne dansande på bardisken. dessutom är det en snygg kille med i den. nej men den är verkligen verkligen sevärd. den innehåller allt en bra film ska innehålla. du är en idiot om du inte ser den.
KL 21:00 på kanal 5 ikväll

efter filmen väntar jag ett telefonsamtal och sen ska jag väl sova.

själv hemma mellan 07:00 och 15:30 imorgon så jag ska leva rövare.

puss på er :*


hej

hejsan

har handlat sista julklapparna idag och hoppas att alla blir nöjda med vad dom får. har varit i strängäs idag och där träffade jag frida malin och linnea vilket var mycket roligt.


puss på er :*


paus

nu tar jag en paus ifrån bloggandet för jag är deprimerad och pallar inte skriva då + att min blogg bara blir fulare och fulare ju finare jag försöker göra den. haha.

PUSSS :*

onsdag

vaknade sent idag så jag har inte hunnit med något mer än en härlig långpromenad i den vita, kalla snön.
nu sitter jag och dricker tè och väntar på att duschen ska bli ledig.
idag ska jag nog bara tat lugnt så vi får se om det blir något mer inlägg av värde senare.

puss

nyårsklänning

tror jag vet vad jag ska ha på mig på nyår. har dock använt den ett par gånger förut men det var ett tag sedan nu och jag tycker att den skulle passa som nyårsklänning. med lite armband, kanske svarta naglar och min nya frisyr (självklippt lugg) kan det se riktigt bra ut.

onödigt inlägg jag vet. särskilt med tanke på att jag inte vet hur eller vart nyår kommer att spenderas >.<


puss :*


tisdag

hej
Igår blev det ingen sammanfattning av dagen men det är lika bra det för det var väl ungefär två timmar då INTE allt kändes skit.

Idag har det rullat på betydligt mycket bättre.
Imorse blev det en långpromenad med hundarna och mamma på golfbanan, sen blev det frukost och tv, sen kom mormor och fikade, sen gjorde jag och mamma struvor och sen gick jag ut i trädgården och busade med Labbe och nu sitter jag här och hämtar andan. nä skoja bara jag mår fint.

Idag är det vitt och fint ute. brukar vanligtvis inte tycka om den här årstiden men om det nu måste vara vinter så kan det lika gärna vara vinter på riktigt, som idag.


struvbakning. coolt va?


försök att se vad som är fram och bak. inte det lättaste visst?


delaktig i struvbakningen på sitt eget lilla sätt


verkar som att det är någon mer än jag som uppskattar snön.

Puss :*

hej snygging

idag har jag bara städat och gått långpromenad med mamma och odjuren. mitt odjur rullade sig i bajs men tack vara hans nya overall ifrån mässan så behövde han inte bada. overallen därimot åkte direkt in i tvättmaskinen.

idag ska jag nog bara fortsätta med rummet. sortera saker, vika kläder, och dammsuga osv. Vill ha det fint nu när jag ska bo hemma så länge.

just nu står mamma och lagar köttbullar tills i jul och jag börjar få lite julklappspanik igen. ska försöka se till att handla lite nu i veckan. jag vet på ett ungefär vad det är jag ska köpa och det är ju tur det.

igårkväll kollade jag förresten på en film som hette solstorm. den var jättebra men när det var läskigt var jag tacksam att mamma också var där. är en riktig fegis ibland haha.

puss :*

hej

orkar inte skriva så mycket så jag sammarfattar dagen lite

idag har jag
. Inte städat
. gått långpromenad med mamma och odjuren
. varit i strängnäs och kollat på luciatåget
. druckit glögg

snart
. ska jag äta
. bara ta det lugnt

puss

luciamorgon

hej allihopa. Idag är det lucia, tredje advent och till och med lite snö kvar ute ifrån igår, mysigt va?
för ett par timmar sen kom mamma och väckte mig och sen satt vi och far och kollade på luciatåget på tv och åt frukost och lussebullar och pepparkakakor. mums. hade tänkt lägga mig igen efter men nu är jag inte trött längre så jag la en ansiktsmask och satte mig här.

idag får vi se hur jag gör med allt. det är ju luciatåg i strängnäs idag och min hanna har ju blivit framröstad som lucia och det vill jag ju se men jag vet inte om jag kan åka in till strängnäs idag. måste bland annat pyssla om hunden och städa. humöret är inte på topp heller. men vi får se.

har inte tagit några bilder på vad vi köpte på hundmässan igår men jag tänkte berätta vad vi köpte iallafall.

. en overall till Labbe
. täckbyxor till mig och mamma
. en klotång
. ett handsytt halsband till Labbe från USA (nice va?)
. En spårlina
. Ett reflexhalsband
. Fingerkondom (man använder såna när man ska plocka hår på hundar. alltså trimma)
. världens sötaste lilla sladdriga anka med en pip i (leksak till Labbe ofc)

det var väl allt tror jag. är mycket mycket nöjd med gårdagen!

puss & ha en bra lucia allihopa :*

hundmässa

i morse klockan 06 åkte vi iväg på hundmässa och nu är klockan 18.30 och vi kom nyss hem. det kallar jag en heldag på älvsjömässan i stockholm.
vi kollade på freestyle, lydnad, agility och mycket mer och vi shoppade en hel del. lägger nog ut lite bilder på allt sen. men nu ska jag äta annars kommer jag att dö.

puss

grattis till erik

mamma tyckte att Calle skulle vinna eftersom han hade gått ner i vikt (ironisk) men det gjorde han inte och det var bra för erik är mycket mycket bättre. grattis erik.

imorgon åker jag iväg till hundmässan kl 06 hihi

puss :*


IT'S ABOUT ME

Vem är hemma?
Vem har jullov?
Vem ska äta hamburgare idag?
Vem har en rolig pappa?
Vem ska kolla på idol ikväll?
Vem ska äta världens godaste choklad idag?
Vem ska på hundmässa i stockholm tidigt imorgon?

Svar - JAG.

Ha en trevlig kväll allihopa för det ska jag ha

pussar :*

STRÖMAVBROTT

igår var det mörkt och kallt och läskigt för vi hade ingen el. hade som tur är ett litet ljus på mitt rum men det var läskigt iallafall. dessutom kunde jag inte ladda mobilen och den dog ju självklart under natten så försov jag mig i morse och missade lussetåget. vet inte om det var bra eller dåligt men jag och nadia (som också hade försovit sig) gick iaf och kollade och tog oss en varsin lussebulle.
nu är det en lektion kvar sen har jag lov.

pussbye :*

besök

igår fick jag besök av Tjibbe och det var trevligt. vi gick en promenad med Laban & kollade på tv typ. kul med besök och jag är så stolt över mitt fina rum hehe.

veckan har gått fort men ändå inte. jag har förresten inga tomtekläder så jag skippar nog luciatåget imorgon. är fortfande sur för att jag inte får vara tärna. haha lite långsint kanske.

idag har jag kört traktor hela förmiddagen, sen var det revbenspjäll och sen var det engelska. det blev lite mys med Labbe därimellan. nu har jag snart teori i basmaskin körning men jag fick nyss ett sms från okänt nummer om att det är matråd 10 i så jag missar lite av lektionen vilket är skönt. man tröttnar ju fan av att ha samma ämne tre dagar i rad.
jag hoppas att mamma ska ringa ikväll för mina mobilpengar är slut så jag kan inte ringa henne. om du läser det här mamma, så ring typ 7 eller 9.

förövrigt så är jag jäkligt trött på mig själv.


puss

jag vill inte vara en tomte

. JAG VILLE JU VARA EN TÄRNA, INGEN JÄVLA TOMTE.
. saknar luciafirandet på mariefredsskolan och i paulinska.
. jag får mvg i datakunskap om jag skrivermin 10sidor långa rapport bra.
. jag ska kunna 200 sidor om bil&traktorkörning utantill efter lovet. kul va?


ingenpuss

svenskalektion

Den här veckan har hitills varit väldigt lugn och det har inte hänt så mycket. men det kan enligt mig vara skönt ibland det med. igårkväll låg jag uppe hos emma och sara och kollade på mysteriet på greveholm sen gick jag ner till mig och sov för första gången på länge riktigt bra.

nu har jag svenska lektion och sen har jag ingen aning om hur schemat för idag ser ut men det visar sig nog. är väldigt glad över att jag har gjort alla redovisningar. förutom engelskan tills imorgon så behöver jag inte plugga mer den här veckan!!!!!!

puss

hej

nu har jag julpysslat i typ två timmar och det här är första året någonsin som jag faktiskt tycker att det var tråkigt, blev lite förvånad eftersom det alltid har varit roligt förut menmen så är det ibland. nu har jag iaf slutat för dagen.

önskelista
. presentkort på H&M
. presentkort på ginatricot
. visibly clear blackhead eliminating + hudkräm (apoteket)
. en rakmaskin - benen
. ögonbryn&frans färg
. och av bror önskar jag mig alkohol (mamma låtsas att du inte såg det sista)

det är är iallafall en början

puss :*

mvg

jag blir förvånad om jag inte får mvg på provet som jag gjorde nyss (Y

hoppas du läser det här mamma för nu har jag två frågor till dig.
.var det på lördagen eller söndagen vi skulle till stora stockholm
och är det rottisarna när vi är där?
.visst tog jag hem min stora stockholmbiljett?

nu börjar jag igen. loggar in senare ocg skriver lite tror jag. hade bland annat tänkt knåpa ihop en önskelista.

puss :*

tisdag

fick ingen sömn inatt heller.
idag är det en vanlig dag. har snart prov (skit också jag har glömt pennan på rummet) och har gått en långpromenad med labbe nu på förmiddan. efter ikväll är det nästan slutpluggat tror jag. skööööööönt. eller jag skojade det är typ engelska tills på torsdag.
vill att det ska bli fredag nu nu nu nu nu.



puss

första skoldagen avklarad

nu är första skoldagen avklarad. eller iaf nästan. ska sitta här fram tills det är middag sen ska jag gå med hunden och sen ska jag duscha och efter det plugga och sen sova.
hade ett förhör idag som gick bra. annars har det varit en helt vanlig dag + ett luciatågsmöte.

puss

school

nu sitter jag i skolan och väntar på att svenskan ska börja. det blir en ensam vecka utan hannah, michelle och annie men jag hoppas att det går bra. det var iaf trevligt att prata lite med emma som äntligen är tillbaka ifrån praktiken.

pussbye :*

hoppsan

antingen kanske jag skulle sluta planera, eller så skulle jag kanske börja göra som jag har planerat? hm svårt val.
var ute på promenad nyss, snackade med linnea och det var trevlans! sen blev jag tvungen att logga in här för att prata lite med jonte för han hade en skojig sak att berätta (; 
Har iaf packat så ska snart bums i säng där min förstörda hund ligger.



pussnatt

johan falk

nu har jag och mom kissat hundarna och pappa har hyrt johan falk som vi ska se nu. efter den ska jag packa sen ska jag upp 04:00 jippie

puss och godnatt

min hund är förstörd

jag rakade fel på ena bakbenet och var tvungen att göra likadant på andra så att det skulle bli jämt och nu är han jätteful. stackars älskade hund. det blir en tuff vecka.


såhär vacker var han för typ 30min sedan

puss

trimning

mamma tvingade mig att ta svinspruta idag så det blir ju lagom lätt att trimma en hund med en arm nu (Y
wish me good luck.

puss

bror är hemma

idag kom bror hem från sin skidsemester. han har varit här och ätit kycklingfilè och god sås och pommes och sallad och det var lika gott som det låter om inte ännu godare.
nu ska jag plugga. usch fy blä. snart lov snart lov snart lov snart lov.

puss


måste plugga

kom nyss på att jag har en del att plugga så det blir väl det jag får ägna denna kvällen åt.
har förresten försökt fixa lite med bloggen nu men det är ju inte i närheten av hur fint det var med nadias header så jag byter nog snart tillbaka haha.

vill ha
http://www.dinsko.se/Dam/Modeller/Boots-och-kangor?art=252117&page=1&sort=i_but_dat%20DESC

https://www.ginatricot.com/#/product/24922900

pussbye :*

full moon party

Jag började nyss tänka på hur nyår iår blir, och på hur det var förra året.
förra julen spenderades i thailand och då åkte jag tsm med syster, bror och caleb på ett full moon party på nyår. det var en hel strand full med folk, det var musik, det var sprit och mycket annat. har svårt och tro att det går att toppa.





jag vill tillbaka.

I år ska jag antingen vara hemma och fira min mor som fyller år just på nyårsafton, eller så ska jag festa med folk i strängnäs, eller så ska jag åka till motala och träffa en kompis och säkert dra med honom ut på fest.
även om det inte blir något ös på en varm strand så blir det nog bra iaf (Y)

puss puss :*


söndag

helgen har tillbringats i strängnäs med vänner och idag har jag varit på hundträning. ikväll hoppas jag på att vi ska hyra ännu en johan falk film, annars ska jag duscha, borsta hunden och plugga resten av dagen.

snart lov.
puss

lördag

Igår åkte jag in till strängnäs och det var trevligt. FAN FAN FAN att Tove åkte ut igår och inte Calle.
bestämde nyss att jag ska in till strängnäs ikväll med.


Sammanfattning år 2009



Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
flyttade in på internat

Höll du några av dina nyårslöften?
tror inte det

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
nej inte vad jag vet haha

Dog någon som stod dig nära?
ja

Vilka länder besökte du?
Thailand

Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010?
Jag vill återuppleva min thailandsresa

Vilka datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?
5/7

Vad var din största framgång 2009?
oj, haha vet inte

Största misstaget?


Har du varit sjuk eller skadat dig?
jag skadar mig typ jämt

Bästa köpet?
vet inte riktigt

Vad spenderade du mest pengar på?
tror jag spenderar mina pengar relativt jämt fördelat

Gjorde någonting dig riktigt glad?
ja

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?
oj. men typ den där "baby we can do it we can do it all night"

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
ingen aning

Vad önskar du att du gjort mer?
festat kanske

Vad önskar du att du gjort mindre?
deppat

Hur tillbringade du julen?
förra? jag var i thailand

Blev du kär i år?
ja

Hur många one night stands?


Favoritprogram på TV?
IDOL

Bästa boken du läste i år?
linas kvällsbok 2

Största musikaliska upptäckten?
Erik och Tove

Något du önskade dig och fick?
en hund

Något du önskade dig men inte fick?
vet inte

Vad gjorde du på din födelsedag 2009?
släktkalas tror jag. och några dagar efter var det FEST

Finns det någonting som skulle ha gjort ditt år ännu bättre?
ja så är det alltid

Hur skulle du beskriva din stil år 2009?
vet inte

Vad fick dig att må bra?
allt som inte fick mig att må dåligt

Vilken kändis var du mest sugen på?
haha

Vem saknade du?


De bästa nya människorna du träffade?
OJ. har träffat asmånga som är hur bra som helst


hemma

hemma & nyduschad är
jag. & hungrig.

puss :*

matematik

det är verkligen olika hur jag känner angående mattelektionerna här. visst lär jag mig, och visst är håkan en bra lärare men jag håller nästan på och få damp. han skrev upp några tal, först fattade jag inte sen fattade jag och då ville jag ju liksom fortsätta så att det skulle sitta ordentligt. men då gör han som han alltid gör och säger 1h för tidigt "jamen nu förstår ni så då slutar vi, och det är inte bara för att jag är röksugen haha".
för att jag skulle kunna göra några tal till var jag tvungen att sitta kvar ensam i klassrummet och innan han gick så tvingade jag honom att skriva upp någera tal och så fick jag sitta där helt själv. vilken jävla stödmatte.

aja nu är det packning och städning som gäller sen kommer pappa hihi.

pussar :*

fredag

veckan har gått grymt snabbt och varit ovanligt bra. synd att annie ska bort nästa vecka.
nu var jag nyss och köpte en julstjärna (en blomma) år mor och far.
snart har jag matte sen slutar jag och då får jag lägga på ett kol med packning och städning så att jag hinner tills pappa kommer och hämtar mig.
ikväll ska jag kolla på idol med mor och far och inatt hoppas jag på att Linnea kan träffas för jag behöver träffa henne och snacka lite skit känner jag.

puss :*

jag är bra

Idag gjorde jag den näst bästa redovisningen som jag någonsin har gjort bra va? nu är det bara en traktorlektion kvar idag sen slutar jag. tror jag följer med annie till matöppet idag.

tihi jag och nadia sitter inloggade på min blogg nu fast på olika datorer. är väldigt tacksam över att hon ställer upp som bloggdesigner.

 
puss


kallt

idag har jag stått ute i fostat gräs i 2h. jag hade hundträning and Laban did great. det gick jättebra. iofs så fick han ett glädjeryck och öste på några varv på planen men det var han nästan värd efter så mycket koncentration haha.
Nu är jag nervös för jag ska snart ha redovisning.
Snart är den här dagen avklarad och imorgon blir jag hämtad sen är det bara en vecka kvar tills jullov. längtar lite. kanske ska åka till motala, vi ska till älvsjö på hundmässa, jag ska umgås med kompisar och det är allmänt mysigt med ljus, tomtar och mycket mer. hoppas att det kommer lite snö snart bara för kallare kan det ju knappast bli.

jag är ledsen för jag har ingen julkalender.

puss


jag ger upp

orkar inte lägga sista energin på alla dessa tecken. nadia får hjälpa mig imorgon istället sådetså.
kolla in hennes blogg så förstår du nog varför http://nadiasjokvist.blogg.se/

puss

onsdag

hejhej. sitter och försöker fixa lite färger på bloggen men jag ger upp nu. När Nadia skulle fixa lite med min blogg förut så tog det henne 5sekunder att göra något medans jag sitter här och inte ens kan få den där jäkla rosa texten på sidan att bli svart, usch vad trött jag blir på alla dessa koder.

Dagen har gått ganska fort. snackade betyg med jensmens och jag hade tydligen fått högst betyg i klassen på de senaste kattfrågorna, kul kul.

Idag efter skolan gick jag till agilityplanen och tränade lydnan med Labbe, det gick jättebra men när vi var klara var han lika sprallig som innan så vi tog en långpromenad i skogen också och det var väldigt mysigt, dock väldigt kallt så jag var tacksam att jag såg och kände mig helt uppstoppad i alla lager med kläder.
det var verkligen fint idag. himlen var alldeles röd när jag kollade åt ena hållet, och när jag kollade åt andra hållet var det stora ängar och en stor fullmåne. okej det kanske inte låter så fint men det går inte att förklara, man måste själv se det. älskar verkligen naturen här. funderar på att gå där samma tid imorgon och ta med kamera haha.

nu när jag sitter still utan att behöva tänka så känner jag verkligen hur trött jag är, trots att den där bertlåten går på högsta volym här i datasalen på nåns data så skulle jag lätt kunna somna. "älskade ängel dadadadada du e sann dadaddada älskade ängel....."

puss




förlåt bloggen

förlåt bloggen men det har verkligen inte blivit tid till att sitta vid datorn. i måndags kommer jag inte ihåg varför jag inte hann men igår åkte vi in till Järfälla och handlade och annie tog spruta för hon åker till Gambia nästa vecka.
vad jag köpte tänker jag inte berätta haha.
när vi kom tillbaka var det kvällsmöte. sen klippte jag håret på jenny och sen klippte jag lugg på annie också och det blev bra tycker jag. många som frågade varför jag inte gick frisör haha.

juste jag fick sms av Hanna nyss och hon är strängnäs lucia. fan vad glad jag blir. GRATTIS SÖTNOS.

nu ska jag sticka på lektion.
puss

RSS 2.0