upplägget den här lördagen

hejs svejs! som vanligt går det sådär med min planering. först skulle jag till Anna hela helgen, men det blev inställt. Sen skulle jag till sthlm och träffa sara mf. men hittar inget sätt att ta mig hem så det lär inte heller bli av. kul.
Den nya planen är öl i stallis, utgång på bk och efterfest hemma hoss.... mig och oskar. knas.
jaja. får se hur det blir med det.
Tills dess iallafall. Oskar har dragit så är själv. Tänkte ta en sväng med Labbe, sen ut och springa och ta mig lite soltid på väg hem eller så. vid 12 eller så beräknas sandra vakna så då ska jag umgås lite med henne. sen får vi se hur det blir som sagt. INGA FÖRVÄNTNINGAR PÅ DAGEN. jag saknar min NADIA.
 

so fuckin true


upptäckte nyss att min laptop har inbyggd webcam, spännande!


ledig idag, vet inte om det är jag eller Labbe som njuter mest?


mirror mirror on the wAll


kök och badrum i nya lägenheten

Hej käre ni. här kommer det ett par bilder ifrån lägenheten. Vi började flytta in grejer och var på IKEA i söndags så vi är inte helt färdiga än, alltså så har vi inte tillbringat någon natt där än, men det är nog inte långt kvar! På IKEA handlade vi mest kökssaker, och bordet på bilden. Ska bli så underbart att få tillbringa varje dag med den person som jag äslar mest, och som får fram de bästa sidorna hos mig. jag är världens lyckligaste tjej. mer bilder kommer sen när vi har fått lite ordning och när alla saker står på plats. puss på er
Någon gillar nya badrumsmattan...

nadia

känns ju sådär att du kommer befinna dig på andra sidan jorden i 6månader.

självförtroendet är på topp


utgång

igår vart det även utgång! Bästa sandra på bilden :)



tjejmilen

bilder från igår när vi sprang tjejmilen, över 35000 anmälda.


 

RSS 2.0