höst

snart är hösten här. har ni saknat den?





puss

whippar

2 vackra whippets. en mycket mysig hundras.

puss



hemma

ska tvätta lite, gå med hunden och sen ta en dusch. ska nog ladda ner någon trevlig film med. ska bara gå i skolan tisdag och onsdag den här veckan så jag åker imorogn och kommer hem på torsdag igen eftersom jag fick en tid då ist för idag som det var tänkt. men men.

There´s always gonna be another mountain.

puss

ingen skola imorgon

kan ju skriva här att jag blir hemma imorgon, sen får vi se dom närmsta dagarna. hoppas att annie eller någon är inne och ser detta bara hehe.

puss

kat von d

snygg!



puss

my immortal


unhappy

jag är inte lycklig såhär.
now i cry myself to sleep.

puss


älskar dig





du och jag älskling.

puss

lördag

så skönt med helg.
igår var jag i strängnäs och träffade tjibbe. det börjar dra ihop sig nu... snart åker han...

jag tycker synd om mina föräldrar som måste stå ut med mig. jag klantar till det hela tiden :(
idag ska jag vara hemma och borsta laban, sen ska jag laga mat och göra paj. och sen ska jag överraska mamma med en film som jag har fixat.
puss

onsdag

hundträningen avklarad. gick asbra. fast jag tog mig ett snack med Helen (läraren) efterråt, för vi lär oss fan ingenting nytt. Vi får bara bekräfta att vi kan allt.
JAG VILL VERKLIGEN HA EN TILL HUND ATT TRÄNA............... vill verkligen fråga carina om hon vill bli av med en beardis. vet bara inte vem av dom som jag är mest sugen på i så fall. åh.........
jag ska anmäla mig och Laban till träningstävling också. I agility tror jag det blir. för lydnaden har gått åt H sedan jag började köra freestyle.... om jag säger FOT så står han där och snurrar..... ha-ha? men men. freestyle är roligare så det blir lydnaden som ryker. fast med en beardis hade det nog blivit lydnad. åh.... så sugen.
Fast innan jag frågar Carina ska jag bli bättre på att gå upp tidigt på helger, för det ska inte bli mina föräldrar som får en till hund. det är jag som ska ha en till hund! förutom promenader så blir det dubbel pälsvård, dubbel träning och mycket mer. men det är ju inte så att jag ska köpa en till hund. kanske kan säga till carina att jag vill låna en hund ett tag? tror inte hon kommer tjata om att få tillbaka den precis...

puss


onsdag

klockan är alldeles för tidig. snart är det frukost och efter den blir det hundträning. är inte så taggad, men kanske blir sedan? jag längtar faktiskt hem lite... jag antar att det tar ett tag att vänja sig vid att bo borta igen.

jag och annie tog lite bilder igår med hennes cam. titta och njut. (tröjan jag har på mig är ny, inte för att man ser så mycket utav den)






puss.
hoppas att ni får en fin dag med fina människor.

husmöte

kl 18:00 är det husmöte. just nu håller jag på och städar som ett jävla jon!!!!!!!!!!!!!!!!

puss

tisdag

nu är det tisdag, och jag sitter såklart ute i Bro.
idag har det inte hänt så mycket, har håltimme nu så jag och Labbe kom nyss tillbaka från agility planen, det gick bra! fast vi var bara där i en halvtimme. jag har bestämt mig för att köra kort och intensivt istället för länge och halvsegt i slutet.

Igår var jag ute i skogen i en timme och letade svamp på lunchrasten, jag hittade inget men efter skolan så bestämde sig jag och Jenny för att vi skulle ut och leta lite till. vi var borta i 2 timmar och kom hem med typ 5 kantareller och en karl johan (som jenny säger att man kan äta... pappa kan man det?). det var lite trist att vi inte hittade massa svamp, men hundarna fick ordentligt med promenad iallafall. särskilt min vovve. 3 timmar i skogen, freestyleträning och massa kisspromisar kan väl ingen hund klaga på?

nu ska jag läsa några sidor mikrobiologi innan lektionen.
puss

DAGDRÖMMER

jag vill hem. jag behöver DUSCHA. jösses vad skönt det ska bli.
har suttit hundvakt i strängnäs åt 10 vilddjur sedan i fredags eftermiddag, och nu börjar jag längta hem. mest av allt längtar jag efter en lång dusch, och den där fräscha känslan man får efterråt.






puss

skolan

hejsan. har sovit en natt på skolan nu, fan vad skönt det är att vara tillbaka. mitt nya rum är underbart och det är jättekul att träffa alla igen!

här kommer några bilder från mitt rum =) och jo, jag har en säng, men den gjorde sig inte på bild haha.




puss

flyttar

om en knapp timme rullar bilen iväg med mig, mamma, labbe och en massa flyttsaker i sig iväg. nu flyttar jag tillbaka till skolan nämligen. NU är sommarlovet slut. finito. gone.



jag ska fixa designen någon gång. I PROMISE.

puss

hår

jag vill ha långt och tjockt hår. varför växer inte mitt hår? jag hatar hår. fuck hår.

puss

Feel this


lördagkväll

handlade massa fina saker på IKEA idag! bland annat en lampa, ett sängöverkast, 2 fina växter med krukor till, vattenkanna, galgar, en hylla, ett bord, ljus, kuddar, chipsskål, glas. jag är jätte jätte jätte nöjd. ska bli superkul att inreda mitt nya rum på säby! <3


puss

IKEA

snart bär det av till IKEA. sitter och kikar lite på olika rum, olika stilar. och jösses vad mycket fint det finns.
jag har iallafall tänkt mig en palm, eller någon annan växt som inte behöver så mycket vatten och sånt. och så vill jag ha en tavla med tropiskt klimat på. hihi. kanske någon kudde? haha vi får se vad som faller mig i smaken helt enkelt. ska bli skitkul. länge sedan jag var på IKEA.

puss

systemkamera

när jag har råd ska jag skaffa mig en systemkamera.

puss

midnatt

hallå. klockan är 00:00 och jag ligger i min säng och lyssnar på musik. det är mys.
idag har jag varit med hanna. vi käkade på stan, drog hem till hennes pool, stekte lite och sedan blev det chill vid tvn och väldigt god mat made by her parents.
Mamma mötte mig vid bussen med hundarna, sen gick vi hem och kollade fridrott med pappa och bror. jag bjöd dom på lite mörk choklad.
imorogn ska jag till IKEA med mamma. ska bli så kul. ska titta efter lite grejer till rummet på skolan, och kanske till det här hemma också. blir ju så tomt när alla saker försvinner.

puss

fredag

hejsan svejsan =)
idag är jag hemma med hundarna på förmiddagen, mor och far jobbar. tänkte fördriva tiden med att baka en tårta, och fixa mig lite. för vid 12 så går bussen in till strängnäs, och den bussen ska jag sitta på för jag ska träffa hannis idag.
hihi.
och imorogn blir det IKEA med mamma.
puss

hejsan!

just nu dunkar jag musik, och packar och slänger all smutstvätt i en hög. så sen blir det tvätta. tvätta, tvätta.
min hy har blivit..... inte bättre.... utan.... den har blivit....BRA! otroligt va? ar vaknat upp morgon, efter morogon, efter morgon med jättefin hy! och nu börjar jag tro att det är bestående. fy fan vad bra det känns. jag älskar det! <3

aja. ska städa/stöka/packa vidare nu. hihi.

PUSS

hello

har varit i strängnäs mycket. 3 dagar i rad nu.
ellinor har sovit hos mig.
jag har sovit hos tjibbe.
jag har varit hos min hunduppfödare och borstat hundar.
jag vill ha dipsy. vill att hon ska gå i skolan med mig.

imorogn: träna hunden, borsta hunden. fredag: förhoppningsvis träffa hanna. Lördag: IKEA. handla saker till säby. Söndag: flyttar till säby. Måndag: börjar skolan.
snart är sommarlovet slut. bra eller dåligt? vet inte.
både och kanske.

puss

fan

FAN. Min hund haltar.
och GAY vann över Bolt.
inte bra alls.

puss

hundhalsband

har precis kört lite freestyle med vovvarna idag igen, och nu sitter jag i uterummet och ska försöka designa ett snyggt halsband till min lille lurv. det är inte det lättaste ska jag säga er! man ska ha mått, dekorband, ett slitstarkt band, fodertyg, och så finns det en massa mönster att välja på! och dessutom vet jag inte om jag ska be om att få sy in hans namn också? det vore väl kul? lite personligare, syns att det är egendesignat då liksom.

hehe.

puss


magen

saknar hur min mage såg ut i början av sommaren.

visserligen syns inte ärren så mycket längre, men dom finns där, och dom
syns tillräckligt för att det ska störa mig.
dessutom har jag stora vita rutor efter plåsterna som jag va tvungen att ha
i typ ett par veckor, självklart när det var solväder. haha aja!

puss och god natt

kluring


lycka till.

puss

freestyle

tränade nyss freestyle med Hilda och Laban (mina hundar om någon kan ha missat det ;)) och det gick så jävla bra. Laban älskar att sammarbeta och hilda har mognat något kolosalt och kan faktiskt fokusera på sina uppgifter! hade tänkt be mamma att filma oss någon gång, just for fun! men först ska jag sätta ihop ett ordentligt program, med passande musik osv.

resten av dagen blir det hundborstning och vila halsen som fortfarande gör sig påmind.


jag och hildabäbis i fjällen.

puss

bildbomb

äsch. jag ändrade mig.
lämnar en bildbomb här innan jag startar filmen. titta och NJUT.


en bild jag tog i sveg.


mammaa och pappa under en fjällpromenad.

grillad lax, färskpotatis och lite annat.

min älskling.

hilda bäbis!

mamma, pappa och hundar vandrar. fina färger!

lite små vattenfall

stort vattenfall

något som för väldigt länge sedan var en skidlyft.

ljusnan. som för övrigt gick precis bakom våran husvagn.

jag som knatar på gatan i funäsdalen. gelèben till höger.

hm. gick alldeles för segt att ladda upp bilder idag. så bilder från yran och fler bilder ifrån fjällen
kommer att läggas upp i bloggen vartefter.

puss

filmdags

ska nog starta en film nu och mysa i täcket med lite tè.
borde nog leta rätt på min mobil som har varit "borta" hela dagen ockå...
sätter 200spänn på att den ligger mellan madrasserna i soffan.
hihi.


puss!

makeover

ser ni vilken makeover min blogg har fått? nästan så att man blir bländad av all vit färg.
men alltså... vad tycks? är det okej?

just nu händer det inte så mycket. har nyss käkat tacos och tagit en dusch. sitter och torkar invirrad i min stora, blåa handduk och lyssnar på lars winnerbäck. haha han var ju på yran i lördags, tror det var första gången jag hörde honom. och han fick mig på fall, HÖ-HÖ. gillar speciellt låtarna: Kom änglar, Solen i ögonen, och Dunkla rum. du kanske skulle lyssna lite på dom om du inte känner till dom?



puss

onsdag

hej bloggen.
sitter här med lite halsont tyvärr.
skulle ha träffat bästaste ellinor knutas
idag. men så blev det inte.
men vi ses så fort det passar båda, right gumms?

ska inte göra så mycket idag. typ äta tacos bara,
och ta det lugnt.



ganska dåliga bilder, men jag tror att man ser lite iallafall.
detta nya, jättesöta, bekväma linne har jag på mig idag.
det är från H&M.

puss

seg tisdag

kom hem igår kväll. skönt att vara hemma.
idag har gjort något jättedumt. som i sin tur ledde till ett tjaffs med mamma som inte är löst än. kul.


dagen outfit. snygg, ny tröja från H&M, och mina älskade chinos.

puss


RSS 2.0