att vara kär måste vara världens bästa känsla.

jag behöver dig mer än jag älskar dig och jag älskar dig så himla mycket.
pusspusspusspusspusspusspussspussspusspusspusss


RESEFEBER

herre min gud.
jag har resefeber - ont i magen - är nervös - kalla det vad du vill !
SNART SNART SNART ÄR JAG I THAILAND.

såhär såg jag ut på julbordet igår :)



Igår fick jag följa med på julbord med oskars jobb . hur mycket god mat som helst, och
trevligt folk så det var väldigt onödigt att jag var nervös innan, haha! tack oskar:))))

saktamen säkert

har aldrig tyckt att mitt hår växer. men jo, tydligen. den här bilden är tagen i höstas, typ augusti-september:)

mys på rummet

hur har då den här dagen sett ut kan man ju undra ?
Den började med att jag "försov mig", eller med andra ord struntade i frukosten, träffade på Nadia som hade gjort detsamma, sen går vi till matsalen och blir överraskade av att det finns glögg och lussebullar och att vi börjar 9 eftersom det ska vara ett litet luciatåg.
sen är det djursjukvård och efter det religion. på religionen ska alla grupper redovisa, det gick bra för våran grupp, helt okej för mig. och efter luchen är det kretslopp, och sen den fasade svensan. höll på att dö när jag skulle ha mitt nationella tal. gick fram till "scenen" och tillbaka och satte mig ett par gångertills jag till slut gjorde något sorts tal, så nu är det avklarat iallafall.
Eftermiddagen såg ut som en vanlig tisdag, nästan. vi bakade lussebullar också ! så städa - middag - baka - städmöte - fika ! MYYYYSPYS. och nu sängen. näst sista natten med min älskling som inte vet att jag snart ska "lämna" hoom. fyyyyyyyyyfaaaaaaaaan.

true true

Oh, once in your life you find someone
Who will turn your world around
Bring you up when you're feelin' down.

puss älskling.

jag kan också vara elak

skrev nyss ett elakt inlägg, men insåg hur omogen jag var så jag tar bort det och hoppas att idioterna jag skrev om inser att dom är idioter, så att dom kan göra något år eländet !


som sagt, lucia.

TISDAG - 3 lektioner kvar, 2 redovisningar
ONSDAG -
TORSDAG - Fågelprov, sluta efter lunch och bli hämtad av papsen, sen julbord !
SEN JULLOV och Thailand närmar sig! och är sååååå tacksam till JENNY som tar hand om min bebis när jag åker bort <3
Hoppas skoldagarna som är kvar går FORT.


LUCIA



 

trött

fick inte en blunds sömn inatt, så det är inte konstigt att jag mår som jag gör, herregud. klockan är halv7 och jag skulle lätt kunna somna nu, OM jag intehade vart tvungen att plugga. tre muntliga redovisningar imorgon. livet är hårt.

En livsfilosofi jag har

"Man kan dö tidigt av att röka" "Man kan krascha om man flyger flygplan" "Man kan dö om man går på isen" "jag är så duktig för jag dricker inte alkohol" "Man kan få cancer av solarium" osv osv osv...............

Det enda man kan veta helt säkert är väl att alla någon gång ska dö, men hur man ska dö eller när kan man inte bestämma.

Att sitta hemma i tvsoffan och vara rädd för att göra saker är väl inget liv? särskilt inte eftersom du lika gärna kan sitta hemma och dö av tex en tumör, att en blixt slår ner och så vidare.

LEV LIVET.

julpyssel på säby (igår)


fredag

hemmmmmaaaaaaaaaaaaaa. myspys ! har dock smittat både mamma och oskar så nu är dom sjuka ist för mig :(((( ska knata hem till oskar snart med lite cola och ostbågar till han tänkte jag :)

prövat min bikini som kom i veckan, och den satt som ett smäck! och fick även en bikini utav nadia/nadias syster i veckan som också satt som ett smäck, så nu är jag redo för.......ni vet vad ;)

puss

förstår så mycket av mammas sms



usch vilket dåligt humör jag blev på nu då.....

.

torsdag

började dagen med ett prov som gick dåligt och nu är jag ledig resten av dagen. kl 17 är det julbak och julpyssel, och efter det hade jag tänkt basta. dom andra ska gymma men jag är fortfarande inte helt frisk. buhu.
IDAG ÄR DET 9 DAGAR KVAR.

plugg

dötrött och vill bara sova, men imorogn är det prov i sällskapsdjur så det är bara att sitta uppe tills foder, ursprung, biotop och massa annan fakta om fågelarter sitter. kul värre...............

i think about it every night and day,spread my wings and fly away.

nu blir det film och varm oboy. gissar på att det tar bort huvudvärken snabbare än vad än lärobok hade gjort, sådetsååååååååå. screw läxor.

min hund

tränade min hund i 10 min, lite freestyle. han låg och flåsade i en halvtimme efter det. woho vilken uthållig, intelligent hund jag måste ha som blir så trött av så lite ..........

JA TACK GE MIG





(DISA AB)

(DISA AB)

(DISA AB)

skolarbeten

så många uppgifter att jag inte vet vart jag ska börja. jobbig känsla!!!

SNÖÖÖÖÖÖÖ

...........i 10min tills det slutade snöa och marken samt luften var åter naken igen.
men det är nog bara en tidsfråga, hemma är det ju snö så !

förra vintern kollade jag och oskar på sunes jul. så gissa vad vi gjorde i helgen? just precis, SUNES JUL. hur bra som helst och rekomenderar er som vill ha julstämning och ett gott skratt att tanka ner avsnitten och beta av dom!

OCH JAG SKA TRÄFFA MIN ANNA I HELGEN. glad glad glad ! <3


SUNE<3333333
(Googla inte på Andreas Hoffer, du kommer bli besviken)

myslåt


hejhopp

måndag eftermiddag redan,jösses. den härveckan gårnog snabbt trots allt .
slapp provet idag. hann inte mer än att gå in i klassrummet förrän läraren dök påmig och sa "och du din stackare som varit sjuk behöver såklart inte göra provet idag, vad vill du jobba med?" haha nice va?

nu blir det spagetti och köttbullar och sen hoppas jag att det blir bastning ikväll :))))))
pysselipysspysspysss

juste. Jag kanske kommer få äta julbord i år (: :) muuuma

fick nyss reda på 11 nya skolarbeten som ska vara klara HELST IDAG, senast om 2 veckor.

DET ÄR NICE.
Särskilt provet idag och redovisningen imorgon.
"jag ska plugga hela natten, lilla mamma........lalalalalala"

söndagkväll

03.15 ringer klockan, sen bär det av mot säbyyyy. har 2 hektiska veckor framför mig, arbeten att ta igen och dessutom inte helt frisk än. men det ska nog gå. heja heja !
har inga bilder på datorn, inga vettiga iallafall. så en moffbild får avsluta vecka 48.

thaiwok

NAM NAM <3333

IKEA

haft en heldag på IKEA. vi har handlat en ny garderob till mig, inredning till mors och fars garderob, en ryamatta till mig, en spegel och lite sånt, i love IKEA , kan inte mitt rum bara bli färdigt så jag kan börja inreda?!


så jävla ledsen och trött på det här

den här bloggen är min, den är till för mig, så jag skriver vad jag vill, ibland behöver man skriva av sig, särskilt när man inte har någon att prata av sig med. saknar boda...
inget umgänge kvar där jag bor, ingen jag träffar ofta, ingen det är någon självklarhet att ringa en kväll som denna när det inte händer något, ingen att planera med. vart tog mitt sociala liv vägen? jo, PÅ SÄBY. jag är livrädd för att ta studenten och för att spendera tiden efter studenten ensam.
sååååååååååååååååååååååååå. skönt att skriva av sig. nu är det bara jag som kan göra något åt detta, jag, ingen annan. sluta gnäll och gör något människa.

pusss


denna blev det

Får hoppas att vitt funkar - att man inte ser igenom och att jag inte ser blek ut ;)

den texten ska jag tatuera på armen, någon vacker dag.


"Säg inte för mycket till den du litar på, för den du litar på, litar också på någon."

true shit

vilken ska jag klicka hem ? :)


fredagsmys

hemma och myser med pappa , som för tillfället är på övervåningen och målar, så man kan väl säga att jag myser själv. jag + pepsiMax <3333333333333333333333333333333 hade velat gå på bio eler gjort något ikväll eftersom jag för första gången på 2v känner att jag skulle orka göra någonting, men nej... så blir det icke.

har inget vettigt att skriva. så. pusshej :)


inte okej att ha depp-dag på en fredag.

uirgidhfpgfiuh<nzvzpvu invubyydxpufgåuädsniågbdnijvbikusbnuibnsiåucnsidubninåffbnåh<obnisodhv9fyw9t64y943whgngriuhguhgsiuhgiurhguirhgiuheruiggweggneinvihsgiurehgirehugirhegiurehreihgiuregrhgiugrehgirehgui

saknar

saknaden blir ibland ännu lite större än vad den alltid är. nu runt jul finns det inte en enda sak som inte påminner om dig. det var du som gjorde våran jul. du är himelens finaste ängel.

julstämningen?

finns det någon julstämning? svar: inte mycket. men jag skulle lätt kunna få fram stämningen om jag ville. pepparkakor, musik, lussebullar, mer julpynt osv men det har jag inte. lagt energi på. känns nästan som att jag undviker det lite. vem vill skapa värsta julstämningen och åk utomlands några dagar innan julafton? inte jag iallafall.
men en sak är säker. jsg trodde att jag hatade snö, men nu saknar jg den verkligen. så har kommit fram till att det är kylan som är hemsk och att jag har förknippat den med snö. förlåt snö.

RSS 2.0