idag firar min sjukdom 2v. NU får deT räckA!!!!

.

bikini


denna söta bikini fanns förut att beställa från HM, men den är slutsåld och går inte att få tag i :((
någon som vet en liknande ifrån någon annan affär? (viktigt att den är röd)

mormors & morfars place

ligger hemma i deras soffa och tycker synd om mig själv.


farbror doktor

idag har jag vart hos farbror doktor. någon bakteriellt värde som SKA ligga på 8 låg på 134 så han konstaterade att jag hade lunginflammation och så fick jag penecillin att äta i 10dagar. där ser man.

4 månader idag


god natt

ha en kul kväll alla.

vill inte vara sjuk mera...:'(


ett skrovmål

sjukt sugen på typ kött och beasås... men mår illa så fort jag ser mat och är "mätt" efter typ två tuggor. kul.....


koh samui

Väder på resmålet
Månad Dagstemperatur Nattemperatur Vattentemperatur Soltimmar
Januari 30 22 26 8
Februari 31 22 27 9
Mars 33 22 28 8
April 34 23 29 7
Maj 33 25 29 8
Juni 33 25 28 7
Juli 33 25 28 8
Augusti 33 24 28 7
September 32 24 27 7
Oktober 31 23 27 6
November 30 23 26 6
December 29 23 26 7

snart kan jag klä mig i, och handla sommarkläder :')



tisdag

39graders feber, jag och labbe har sovit hemma hos oskar hela dagen, har legat på spikmatta, druckit morfinhostmedel, höll på att svimma på vägen hem, låg med bäckmörker i vardagsrummet för att jag hade migrän, höll då på att skrämma ihäl en byggare. check check check. tog en alvedon när jag kom hem, drack läsk och nu är mamma ute på långpromenad med labbe, så snällt. detta är inte för att ni ska tycka synd om mig, utan för att ni säbymänniskor ska veta varför jag är hemma . saknar er!

lite blandade bilder att avsluta detta deppinlägg med.

pappas nya tatoo

spikmatta

labbe när vi sov idag

från en morgonpromenad i veckan - testade nya kameran



skeptisk...

..

måndag

hej.
det har varit en lugn helg med feber, inflensan och nu en hemsk ryggvärk(?). som tur är har jag haft myssällskap<3
idag hade jag en tid på um, men när jag kommer dit säger dom att personalen är sjuk så dom kan inte hjälpa mig- SAY WHAT? idioter.
mår fortfarande inge bra och kan knappt röra mig pga ryggen, så ingen skola för mig imorgon inte.
nu ska jag titta på teen mom och ta mig något att äta, hade dt inte varit för byggarna hade det blivit en dusch med, men icke.
puss


29 dagar kvar !


38.5

feber...
men alvedonen tar bort det mesta så jag är inte sängliggande:) (inte för att jag har någon säng att ligga i men iallafall)

jag älskar min pojkvän<333

kallt kallt kallt

usch. fryser dygnet runt den här årstiden, oavsett hur många lager kläder jag har. idag är det 4 veckor, 4 veckor kvar ! <3

karatefylla


hihi



kamerasnack

i helgen valdejag ut en digitalkamera sompappa ska stanna och handla åt mig i veckan, den gamla har gjort sitt känner jag. det är ju så roligt att fota :)

fast ibland undrar jag varför jag inte bara köper en telefon....

(flåt för ja snodde bilden nadjiz)

gymmet

det här kanske inte låter som mig. men fy fan nu har jag tränat magen så hårt så att jag mår illa, haha!

kärlek till låten<3<3<3<3<3


(ny låt till din snarklista nadia;)))))

sitter i datasalen

sitter i datasalen med emma och... gör ingenting. Har haft två långa lektioner idag så vi är lite sega, men snart blir det chicken nuggets (som alla är helt tokiga i utom jag?) och sen ska vi en sväng till gymmet och bli FITTA (som sofie kallar det...)
bara 2 hela säbydagar kvar nu för jag åker hem på torsdag!


lördag

inget superduperawesome lördagskväll, men lördagar är bra vilket som så jag klagar inte.
Idag har vi varit iväg till södertälje och kikat på tapeter, vi valda till hela huset och det kommer nog att bli jättesnyggt när det väl är klart. just nu är det lite jobbigt. min säng står på högkant i vardagsrummet och min garderob är nedpackad i lådor, eller ja, allt jag äger är nedpackat i lådor. rotade i en kvart för att hitta min väska med bankkortet i, och började gråta när jag såg att den var kladdig och insåg att dt var en tvål från thailand som hade gått sönder och kladdat ner. haha sentimental eller vad?! jäkla pms.

truetrue

Unless your name is GOOGLE
Stop acting like you know everything

en låt som påminner om förr


5veckor och 1 dag kvar till thailand

såå jävla nice att komma bort , komma bort till världens bästa ställe .

berättelsenommindator

hejalla.nukanjagäntligenskrivapådatornigen,detharjuintegåttpåhelaveckan.mensomnikanskemärkersåfungerarintemellanslagsknappen....litejobbigtkanskehahamenbättreäningenting.förutkomdetuppmassarutorochgrejernärjagförsökteskriva.
förutomdetsåstängerdenavsig,gårinteattladda,öppnarnyaflikarhelatidenosv.etthelvetehaha.
puss

nu kör vi

"Oavsett om du tränar för att bli smalare eller tränar för att bli en fullbordad atlet så är kosten enormt viktig. Rent resultatmässigt så skulle man kunna säga att kosten utgör hälften för vad din träning kommer resultera i.

Som nämnts i många tidigare artiklar och som säkert många vet så utgör proteinet en av de viktigaste ingredienserna för att bygga muskler. Protein finner vi i mjölkprodukter, kött, nötter mm. Träningen stimulerar din kropp till att använda proteinet och bygga muskler. Med mer muskler kommer du även få en ökad metabolism (fettförbränning). Kyckling, kalkon, ägg, rent rött kött och tonfisk är populära matval bland styrketränare eftersom de innehåller höga halter protein och låga halter transfett som är dåligt för kolesterolet.

Det positiva med kyckling och kalkon är att du inte behöver tillsätta fett när du ska grilla både på grill och i ugnen. Det är bra om du kan undvika att använda matlagningsmetoder där du måste tillsätta fett. Det gäller främst när man steker kött. På kyckling och kalkon så väljer du det vita köttet. Det innehåller mindre fett än det mörkare köttet. Skinnet på kycklingen ska du också undvika eftersom det finns ett fettlager precis under skinnet.

Snabba kolhydrater är bra att äta innan eller under ett träningspass eftersom de snabba kolhydraterna förser kroppen med energi. Utan energin orkar du mindre vilket kommer skada din utveckling. Du ska emellertid vara försiktig med ditt intag av kolhydrater eftersom stora intag, mer än vad du förbränner under träningen kommer leda till att kolhydraterna omvandlas till fett. Hur mycket man ska inta är individuellt.

Att gå ner i vikt, bli större, bygga muskler och bli av med fett handlar lika mycket om att äta rätt mat som att äta rätt mängd mat.

Så fungerar GI-metoden

Att äta enligt GI-metoden är inte alls svårt och du kommer snabbt in i det. GI-metoden är en livsstil, det är ett sätt att tänka när det gäller mat som du kan använda sig av under resten av ditt liv. Det är alltså inget som du ska hålla på med bara under några veckor, för att sedan gå tillbaka till din tidigare livsstil. Istället är det ett nytt sätt att tänka som ger positiva effekter i form av minskad vikt och ett piggare liv. Och detta sker dessutom utan att du behöver göra avkall på god mat! GI-metoden innebär att du äter livsmedel med så lågt GI som möjligt. Man brukar dela in livsmedel i tre olika grupper: lågt GI (GI-värde under 70), medel (GI mellan 70-90) samt högt GI (GI-värde över 90). Enligt GI-metoden ska du äta mycket protein, långsamma kolhydrater, nyttiga fetter samt frukt och grönt. Istället ska du undvika snabba kolhydrater, som pasta, chips, pizza, godis, flingor och bullar. Viktigt är också att du äter regelbundna måltider, helst var tredje eller fjärde timme för att hålla blodsockerkurvan stabil. På så sätt kommer du snabbt och enkelt att gå ner i vikt efter semestern och om du vill ha en extra snabb viktnedgång kan du kombinera GI-metoden med motion.

Vad får du äta och vad bör du undvika

Artikelserie om GI-Metoden

Enligt GI-metoden kan livsmedlen delas in i tre olika nivåer: lågt GI (GI-värde under 70), medel (GI mellan 70-90) samt högt GI (GI-värde över 90). Det är bra att äta mat som har så lågt GI-värde som möjligt. Här kommer listor på livsmedel du får äta mycket av, livsmedel du kan äta ibland samt mat som du helt bör undvika.

Grönt ljus – ät så mycket du vill av dessa livsmedel:
Fågel, fisk, skaldjur, kött, ägg, olivolja, rapsolja, valnötsolja, solrosolja, linfröolja, aioli, majonnäs, oliver, avokado, nötter, frön, lagrade ostar (30 %), Philadelphiaost, Mozzarellaost, Halloumi, Fetaost, dessertostar, grädde, crème fraiche, alla salladssorter, paprika, selleri, gurka, fänkål, groddar, rädisa, sparris, broccoli, blomkål, sockerärtor, aubergine, squash, spenat, haricots verts, brysselkål, tomat, vitkål

Gult ljus – ät ibland, men inte alltför ofta:
Frukt, torkad frukt, linser, bönor, quinoa, dinkel, mörk choklad (70 % kakaohalt), bulgur, råris, morötter (helst råa), helkornsbröd, fiberhavregryn, fullkornspasta

Rött ljus – dessa livsmedel bör du undvika:
Potatis, vitt ris, pasta, couscous, bröd, hamburgare, pizza, vetemjöl, godis, kakor, bullar, chips, saft, läsk, fruktyoghurt, frukostflingor

För att snabbt och enkelt gå ner i vikt bör man vara noggrann att hålla sig till listan. Förutom att välja bort de dåliga kolhydraterna så ska man tänka på att man ska äta regelbundet, man ska inte låta det gå längre än fyra timmar. Om man vill gå ner i vikt extra snabbt så kan man komplettera kostprogrammet med motion."


ego


ångest

lite ångest övet att lovet är slut, över alla uppgifter som ska göras och över att tvåorna har praktik i 3v. och över att sova ensam. buhu. gnällgnällgnäll

nu gör jag ett till försök

hej då chips, godis och annat onödigt "mat"intag. hej hälsosam, bättre siffra på vågen och bättre självförtroende.
Men cola är såklart fortfarande okej. skulle aldrig överge min cola.



pussis

paperweigt

Been up all night staring at you
Wondering what's on your mind
I've been this way with so many before
But this feels like the first time
You want the sunrise to go back to bed
I want to make you laugh
Mess up my bed with me
Kick off the covers i'm waiting
Every word you say i think
I should write down
Don't want to forget come daylight
Happy to lay here
Just happy to lbe here
I'm happy to know you
Play me a song
Your newest one
Please leave your taste on my tongue
Paperweight on my back
Cover me like a blanket
Find More lyrics at www.sweetslyrics.com
Mess up my bed with me
Kick off the covers i'm waiting
Every word you say i think
I should write down
Don't want to forget come daylight
And no need to worry
That's wastin time
And no need to wonder
What's been on my mind
It's you
It's you
It's you
Every word you say i think
I should write down
Don't want to forget come daylight
And i give up
I let you win
You win cause i'm not counting
You made it back
To sleep again
Wonder what you're dreaming


hett !


undra om jag skulle våga köpa en liknande... :)
(bild tagn från imfancy.blogg.se)

fredag

sovmorgon hemma hos oskar och sen 5km med mamma och hundarna uppe i fredrikshall. och när vi kom hem blev det duschning av hundar och av mig själv, och nu sitter vi och njuter av att byggarbetarna inte verkar komma idag. SKÖÖÖÖÖÖNT.
inga planer inför helgen, och snart är det skola igen. blä jag vill inte faktiskt.

puss

om kryssningen

Tänkte berätta lite om onsdagen och torsdagen om det är någon som vill läsa om mina upptåg.
Klockan 6 gick jag och oskar upp och åt frukost och sen åkte jag hem, duschade och gick iväg med min bag och labbe till mormor som skulle vara så snäll att passa honom. Klockan 10 gick bussen till läggesta och halv 12 var tåget i sthlm där jag träffade sara, jenny och sen sofie.
sen gick vi till gamla stan för att gå på modell för en dag. vi förväntade oss värsta makeupen men hon kladdade på liite och sen var det dax att fotas.. blev inte nöjd med varken bilderna eller sminket tyvärr, men kul att ha prövat iallafall, och jenny köpte en jättefin bild:)
Sen åkte vi någonstans (kommer inte ihåg) och träffade tommy som fixade dricka, och sen åkte´vi till slussen och åt och gick ner till båthamnen för att träffa nadia och emma som nyss anlänt med bussen. men..... efter ett tag så upptäcker vi att vi är i fel båthamn. så vi får panik, och springer till tunnelbanan för att ta oss till ropsten och hamnen på andra sidan. till slut tar vi oss dit och sen bordar vi båten och har en helt awesome kväll med drinkar, bra folk, dans och mycket mer. ÄLSKAR ER TJEJER.

jag var lagom slut igr när jag skulle hem, och att vänta på centarln i 2 och en halv timme på mitt tåg vr ju inte direkt så uppskattat, och inte en gnutta batteri på mobilen hade jg heller för det hade tydligen dragits när moblen sökte efter täckning(?????). menmen. hem kom jag. och oskar fick jag somna brevid. min oskar.

puss


kryssningen


öronorgasm


:')<3


om 17 dagar är det 4v tills vi drar till koh samui !!

hm.. inget fel på min nedräkning va ?

tisdag

vad bra jag mår, jättebra. familj,pojkvän,kompisar,hundarna<3
Imorgon är det kryssning, fan vad grymt det kommer bli. var iväg och shoppade med mamma i helgen så det blev två nya partyoutfits (ett transparent linne som jag ska ha instoppat i ett par söta shorts och en vinröd klänning) en skjorta, ett paraply, smink, en mysthisrt, en stickad tröja och ... ja det var nog allt. jättenöjd.
idag ska jag försöka få lite pluggat, och såklart packa kryssningsväskan. går på långpromis med laban runt 7 och sen lämnar jag honom hos mormor och morfar som ska passa honom och sen blir det tåg till sthlm för att möta upp några av brudarna och gå på modell för en dag. och 19:30 går båten.

RSS 2.0