klockren


har ju glömt att berätta...

jag har ju glömt att berätta om igår!! Klockan 20:00 skulle jag,kristin,sofie,matilda och våran lärare (som körde bilen) vara i tullinge på freestyletävling (dans med hund för den som inte vet) och det var jätteskoj att titta på de tävlande, jag fick en sådan himla inspiration till att sätta ihop ett program med mitt svarta lilla monster!
hursom helst, gissa när vi var tillbaka på säby? KLOCKAN HALV TRE, gissa om jag var trött imorse, eller om jag var taggad att skriva prov? He-he
kul med lite avbrott i vardagen iallafall, och så har jag något att skylla på om jag somnar tidigt ikv. det må vara fredag, men vem blir inte seg av att sitta och dega i soffan?!
trevlig helg på er allihoppa.

Måste bara lägga ut en film på agnes och pelle från stora stockholm 2008, bland de bästa programmen jag sett!

creds till mig

jag har varit asgrym med kosten hela veckan! inte handlat något onyttigt, inte massa smörgåsar och gjort en del situps. nu känner jag mig dessutom helt frisk från förkylningen så i helgen blir det löpning for sure!!

OCH VÅGEN VISAR MINDRE ÄN VAD JAG MINNS ATT DEN NÅNSIN HAR GJORT FÖRUT, yeeeea! man kan om man vill.

wishoutfit


onsdag

hej det blir ett väldigt kort inlägg, laban sitter utanför och väntar nämligen! Skulle bara dela med mig av mitt goda humör som främst beror på att jag är ledig resten av eftermiddagen, ledig imorgon och såklart att det snart är fredag. gött va?
Idag ska jag plugga plugga plugga! jägarprovet ikväll igen och nu MÅSTE jag klara det. Har inte råd att göra fler och jag har inte tid att åka iväg någon annan stans och göra det, detta är sista chansen. måste ha minst 60/70 rätt, önska mig lycka till :)

löshår

jag funderar seriöst på att skaffa nytt löshår. är det en dålig idè? om jag skaffar det igen ska jag däremot inte missbruka det och använda det hela tiden utan att fixa det, usch vad hemskt det såg ut förut när jag hade det.

Tisdag

hejsan! Har inte haft något att skriva om och har det fortfarande inte, hur nu det kommer sig?
Sitter iallafall i datasalen just nu och pluggar, vi har fått en uppgift i djursjukvården som jag redan ligger efter i så det är bara att köra på. Det är helt sjukt hur skoltrött jag har blivit, INTE BRA.

idag har jag och oskar varit tillsammans i 8 underbara månader. jag kan inte beskriva med ord hur mycket du betyder för mig. DU ÄR BÄST.

dreaming is believing


underbar vårbild som nadia tog igår



inspiration från angelica blick;




(jag skulle döda för hennes hår)

lördag

hej! sitter och äter frukost, tyvärr bev äggen löskokta och flöt väg från min macka (ja vitan också), hm.
idag hoppas jag att det händer något kul så att jag har en ursäkt och är för upptagen för att göra allt det tråkiga som jag egentligen borde göra, busigt va? ganska klen dagsplan iofs.

trevlig helg alla!



dipsy

kl 14.00 får vi hämta våran nyopererade dipsy hos vetten, allt hade gått bra :)

omständig

nu känner jag mig omständig. men blir hemma imorgon med, har nämligen inga lektioner så skulle kännas så jäkla onödigt! jag åker helt enkelt både dit och hem på fredag, har ett prov som måste göras!

idag har jag gjort allt jag skulle göra utom att sola, och det prioriterade jag ju minst så. det är bra att kunna planera det som är viktigast och som man bryr sig mest om *PIIIIIK TILL NÅGON*
ska ringa igen på måndag och bestämma vilken vecka det blir intensivkurs, dom kunde nämligen inte boka in den här veckan för att datorerna strulade, men v21 eller 22 blir det troligast. kuuul.

herregud vad jag är kär!

och gud vad bra med blogg så man slipper fjanta sig med massa kärleksstatusar på facebook tror nämligen inte det är så uppskattat.. eller har ja fel?

min träning..

jaha. känns ju bra att inte kunna träna nu när man har kommit igång, och dessutom ätit massa godis i helgen. blöö vill bli frisk!

upplägg för dagen

. äta frukost och kolla på top model sverige (som jag missade igår)
. städa rummet
. plugga religion
. läsa anne franks dagbok (skolarbete)
. BOKA INTENSIVKURS, nu ska jag tag i det. IDAG. ingen annan dag.
. sola om jag hinner
och om du läser det här och inte tycker jag verkar så sjuk, så har du rätt, jag mår jag bättre idag. men med tanke på att vi har kortdag kan det nog vara bra att vara hemma idag och bli helt frisk så att jag jan åka till säby imorgon.

ett infall

tittar på top model och de gör make overs. gud vad sugen man blir på att göra något imulsivt och byta frisyr. färga mörkbrunt eller skaffa hårförlängning igen? man tröttnar ju faktiskt på att se likadan ut jämt.
.......men jag är nog för feg

sjuk

jag blev hemma idag, ska kurera mig lite.
men en sak är säker, hur sjuk jag än är så är det vardagslyx att få somna brevid oskar.

hej hörni

har varit dålig på att uppdatera nu igen, men det har inte hänt så mycket. I lördags var amelie på besök så vi myste lite, och i söndags var jag och labbe hemma hos oskar hela dagen och myste ännu lite mera, mysig helg helt enkelt.
idag har ja varit hos tandis, och jag kommer INTE att få tandställning, SUCK.
har gått och blivit sjuk också så vi får se hur det blir med skolan i veckan, men om det inte blir värre så ska jag allt orka tror jag:)

ego


fredagsgott!


fredag

Hejsan svejsan! klockan är kvart över 7 och jag är hemma i mariefred och har redan hunnit löpa ett varv och äta god äpple med kanel fukost + ägg, och sen får vi inte glömma sit-upsen, im awesome. om ett litet tag ska hundarna få dagens långpromenad och sen får vi se vad som händer resten av dagen. hoppas att ja kanske får en soltid (a)

undra om jag får tandställning, lite läskigt i så fall men värt det i längden.


som sagt

idag går alla tankar till dipsy, vare sig jag vill det eller inte.

värmepannan är paj

idag slutar vi efter lunch, imorgon är det sovmorgon och på fredag är det, ja då är det FREDAG helt enkelt :) ikväll är jägarprovet, wish me good luck!! Som överskriften lyder så är värmepannan paj. Visst att jag älskade mitt element som pappa köpte åt mig innan, men nu älskar jag det ännu mer eftersom mitt rum är varmt trots det ISKALLA "vanliga" elementet. hoppas den är återställd till ikäll.

Min fina

Imorgon ska mamma och dippans egentliga ägare åka och visa upp hennes knöl för veterinären för att se vad det är. hoppas verkligen på bra resultat så att gamlingen får komma hem och fortsätta som vanligt.

cha cha bloggen

jag är helt sjukt trött så det kan bli en kämpig vecka det här, men det är bara att hålla ut, i det här vädret klarar man allt! Tog en promis ner till vattnet med fanny och vovarna. och nu har jag livräddat vovve som brakat genom isen också. labbe åkte igenom med baken, men han hann inte märka något förräns jag hade lagt mig platt på isen och fiskat upp honom, sen skuttade han iväg som om ingenting hade hänt, hmmm.

söndag!

Åh , nu mår jag bra! I fredags hade jag och oskar fredagsmys, pluggade lite jäkarkurs och pappa lagade godaste maten (kött). på lördagen gick jag upp tidigt och gick på långprommis med pappa och hundar, och jag övningskörde och det gick bra. sen tvättade jag och oskar hans bil som ska säljas och sen gick jag hem och åt god pizza och fixade mig och sen var det förkrök hos oskar och sen fest i stallis. och jag hade en awesome kväll, bästa humöret till skillnad från sist.... oskar är världens bästa pojkvän. idag gick vi upp tidgt, typ 9 fast vi var bakis, yey vi är awesome! och åt frulle, sen duschade vi och gick ner med labbe på stan och handlade inför grillning ikväll :) på vägen hem satt vi vid vattnet och åt glass i solen, VÅÅÅÅRVÄDRET <3 nu ska jag sticka hem till oskar o grilla med han och hans familj, Myspyys!

tandställning

Yey äntligen har jag fått en tandläkartid, efter tjat från både mig och pappa. Hoppas jag får tandställning.

mys-student tröjan :)


student

mössa och supermysig tjocktröja uthämtad wop wop!! bilder kommer sen, såklart :)))

PEPTALK I need

Hmmm igår var jag och kristin på jägarkurstrip med aaa, jägarkursen. Vi skulle på skansen men det slutade med typ 1h på biologiska och sen donken. prövade den där nya burgaren typ barbeque, god förutom såsen som var lite för stark och rökig och så. just so you know. men glupsk som jag är slank den ner, likaså en mcflurry. (JONNA HÄLSOSAM??????) man får ta och passa på när skolan bjuder ;) Igår kändes det inte roligt att åka iväg den enda dagen vi slutar tidigt. meeeeen, idag kom jag på att vi har ju nytt schema. så jag missade bara tråkiga saker igår, och idag slutar jag efter lunch, alltså så har jag bara en lektion kvar idag. hur awesome är inte det? tänkte fira med en löparrunda ! Det kommer mer. Efter den här veckan är det 4v tills lov, sen är det en vecka skola, och sen 3 veckor praktik = bo hemma <3, och sen ska vi på våran kära klassresa (egentligen studieresa) till öland mellan måndag-onsdag, och sen är vi lediga torsdag och fredag. HERREGUD. hm ja. redan onsdag, halvvägs in i veckan, halvvägs ut ur veckan. sluta tidigt idag, sovmorgon imorgon och sen fredag. fredag = komma hem . och jag har redan bokat negerbollsbakning och hemmamys. och på lördag lite party med ampa och förhoppningsvis lilla oskar. ibland är livet bra. ibland inte. men man ska alltid vara positiv. PUSSS

he-he


8km löpning nästa!!!


äpple & kanel

Snart blir det det en löparrunda i det fina vädret

RSS 2.0