fredag imorgon

ligger och myser i min nybäddade säng och lyssnar på min snarkande hund.
imorogn är det fredag, och nästa vecka lov. så det blir många dagar hemma. jag har en del planer, speciellt på att träffa kompisar som man inte ser alltför ofta.
tror det blir en vit helg den här helgen också.

3månader med oskar idag.

god natt

huset

såhär ser huset där hemma ut nu, så dom har kommit en bit iallafall. verkar som att dom började med mitt rum :)
Fanny är bäst.
Idag är det haloween och årat elevvhem har fått TEMAT ROSA. Så nu har vi klätt oss med allt rosa vi har, sminkat oss med allt rosa i har och färgat allas hår rosa. snacka om att gå in för det :)


haha jag har nog inspirerats lite till att vara inne existenz. bättre tidsfördriv än fb ju !







it's all about me bitches

att ha en bra, rolig, mysig helg utan att göra något speciellt är en av många många fördelar med att ha förhållande! Med andra ord så har det inte hänt så mycket i helgen förutom att jag har varit med oskar.
igår var carina (hildas och dipsys uppfödare) på ett snabbbesök och efter det så solade jag faktiskt... ingen jätteskillnad kanske men det kanske kommer efter ett par solningar till?

Imorgon är det halloween här på säby, och om det blir lika jävla AWESOME då som det var förra året så ser jag sjukt mycket fram emot det!!!!!!!
Annars är det väldigt lugnt. inga lektioner imorgon, slutar efter lunch på torsdag och sedan är det redan fredag och hemgång, och då blir det extra mycket packing med hem eftersom det är lov sen. ska bli så gött!
Dock är det mindre kul med alla byggarbetare som kommer börja banka (väcka mig och hundarna) kl 7 varje morgon och sen kommer jag inte kunna sitta i vardagsrummet eller vara i mitt rum. woho ? jaja kul när det blir klart. kan skriva mer om byggplanerna någon annan gång :)

dagens fail: jag ramlade i trappen när alla såg och 5 min senare ramlar laban ner ifrån en bänk - sådan matte sådan hund.

puss

flum


elektrisk hund

http://existenz.se/out.php?id=41800

myssöndag !

o

8v

idag är det 8v tills jag är påväg till thailand. 8v är ju ingenting! och det är 5v till första advent, stört ju.
idag blir det mysdag !

vad händer en lördag som denna då?

började dagen med en promis med hundarna och pappa och sen kollade jag på idol samt slappade i soffan. sen blev det ett ryck med lite hundträning och trimning följt efter en dusch. och nu då? vad händer idag? det är ju lördag och allt.

oj. happyface

mäktigt


Nova



favoriten ifrån min praktikplats i skåne . blev frågad idaag om jag var intresserad av
henne för hon ska säljas. jävla helvete att jag inte kan ta henne, jag blir så ledsen.
fina, fina hund <3

traschy

känner mig inte någe vidare fräsch idag. funderar på att göra ett ryck och färga ögonbrynen och boka en soltid ? Förbereda huden lite på den kommande thailandvärmen så kanske jag slipper bli röd som en kräfta det första jag gör när jag kommer dit.
men vi får se vad orken leder till. ikv blir det mys med oskar!

puss

lillfredag idag

slutade efter lunch, och får åka HEM idag. 2 veckor sedan jag var hemma nu så det ska bli väldans skönt. Dessutom är det långledigt, på tisdag ska jag vara tillbaka här igen. så tisdag, onsdag,torsdag fredag och sen LOV.

lillfredag idag

slutade efter lunch, och får åka HEM idag. 2 veckor sedan jag var hemma nu så det ska bli väldans skönt. Dessutom är det långledigt, på tisdag ska jag vara tillbaka här igen. så tisdag, onsdag,torsdag fredag och sen LOV.

våran nya hunddusch !


fan vad jag älskar säby,

men fan vad jag bara vill hem just nu, och det fina är att jag får åka hem imorgon, så inte långt kvar.
Har pluggat som en tok idag samt haft en redovisning för ettorna. Tillbringade kvällen med att titta på Irene Huss och dricka te, självklart massa gos med min vovsing också.
puss

orkar inte

orkar inte med det här längre - jag vet inte vart jag ska börja.

bråkat med lärare - blivit sams med lärare

Jahapp. som överskriften lyder. nu drar jag och ... ett streck och hoppas att det blir bättre !

sitter inne på picnik och leker med bilder




långledig i helgen?

Såhär ligger det till. (Måste delvis skriva det här för att själv försöka få ordning på röran i min hjärna just nu)
Pendeltågen mellan sthlm - bålsta är helt inställda mellan torsdag kväll - måndag kväll. Så om skolan fick välja skulle vi ha ledigt då. men enligt svensk skollag är vi skyldiga ett visst antal timmar lektioner så det går inte. men dom vill alla ge oss en hemuppgift istället. Så jag som tänkte ta ledigt på fredag tycker det känns ganska onödigt om jag enda får vara hemma,¨så tänkte ta ledigt på torsdag? vilket betyder att jag kan åka hem onsdag kväll, och tillbaka till skolan på tisdag morgon. det är ju en hel vecka?! asnice. fast fett rörigt. för vi ska bland annat få ett mail på fredag (ett läxförhör) som ska göras under "lektionstiden". haha jaja vi får se hur det går. tycker jag förtjänar långledigt nu efter helgen på skolan :)tycker inte ni det?

pöss


min fina


måndag

hej bloggen. hej måndag. hej huvudvärk. och hej fina design som nadia har fixat åt mig. tacktacktack(L
Egentligen är jag ledig idag, men hur värt är det att vara här när man är ledig? Så jag går på lektionerna idag och försöker att få ledigt på fredag istället. isf kan jag ju åka hem redan på torsdag kväll !

pöss


kanske dags att göra någonting åt min xtra knöl ?


söndag


min och fannys lördagskväll

Igår var det kris. Så efter jouren hade vi inget annat väl än att traska in till Bro, 1,3 mil eller något sånt. Väl där så handlar vi och upptäcker att det bara är vi och fyllon överallt, myyyysigt.
När vi kommer hem lägger vi oss på soffan och tittar på tv, och efter ett tag börjar en väldigt bra film. vi ligger och tjatar om hur bra den är och plötsligt vaknar jag, kollar på klockan som visar 23:30 och filmen är såklart slut. och på andra sidan ligger Fanny och snarkar, det tar mig ett tag att väcka henne och sen går jag upp och somnar om i sängen. Men hörde nu på morgonen att jag tydligen inte hade lyckats väcka Fanny, så hon tillbringade halva natten i vardagsrummet. tihi.

Imorgon är det måndag igen. ingen jour, vanliga lektioner! SKÖNT.

BARA EN HALV DAG KVAR !

Snart slipper jag jouren. om 2 veckor är det lov (kryssning med brudarna!!) och om 8 veckor drar jag fan till THAILAND !

BARA 1 DAG KVAR. sen slipper jag det här !!!!!

.

£


deppmode

ont i huvudet, ont i magen och ingen hemgång för mig imorgon.
Always look at the bright side of life, lalalalala.

Såg nyss klart på Sagan om ringen med brudarna, och nu blir det sängdags ! kanske ska kika lite på robinson.
puss

onsdag

ena stunden tycker jag synd om mig själv, och andra stunden kommer jag på att det blir inte bättre av att klaga och tycka synd om sig. men lite måste man ju få gnälla? och det är just därför man har blogg.
problemet ligger alltså i djurjour, som jag då har denna vecka. Och man är alltid 2 stycken som hjälps åt med för och eftermiddag, och på helgen. men nej, vem tror ni ska vara själv här och jobba hela dagarna i helgen? JAG såklart. som om jag inte redan hade ångest över att ha jour. Längtar verkligen tills på måndag då detta är över.

ps. det är okej att kalla mig gnällig.

Im better than this. You'll see.


en liten uppdatering är bättre än ingen alls

haft en grym helg trots att jag är sjuk, men som tur är fick jag stanna hemma idag (måndag) och vila upp mig, med tanke på att jag har jour hela veckan och nästa helg känns det minst sagt behövligt !

saknar redan dom varma sommardagarna !


glass och vitt i solen med anna ...

kärlek


kryssning !

I söndags när jag och oskar låg och kollade på värsta läskiga zombiefilmen så ringde Nadia mitt i allt och ba "Wohoooooo jag sitter här och bokar kryssningen nu, inte så många platser kvar. skulle du med ellllller?"
OCH DET ÄR KLART. så kryssning på höstlovet med nadia,jenny,sara,emma,johanna och sofiee. <3

Har glömt mina träningskläder/springskor hemma! ;'( SUGER

.

Tisdag och sol

Hej bloggen. Just nu sitter jag och snorar på rummet, japp alldeles riktigt, jag har gått och blivit förkyld....
Kom nyss tillbaka hit efter ett träningspass på agilityplanen med nadia och vovvarna . det gick jättebra, och jag är verkligen superpositiv när jag är med Nadia, typ löjligt positiv. HAHa!
Tisdagar  är annars väldigt jobbiga, men idag har vi en håltimme (FRÅN SVENSKAN!!!!) så det blev en bättre dag än väntat, och så är vädret på topp. nästan så att man får lite vårkänslor :')
puss

handbollarna vs studsbollarna - fångarna på fortet har blivit ett skämt !

.

mitt hååår e nästan fint nu, trots att det är kort !


RSS 2.0