hejochhå

haft en bra helg med nadia.  tack gums ! <3
nu sitter jag i datasalen och ska snart gå och packa till järvsö. om 2h går bussen. ikväll befinner jag mig i häsingland, förhoppningsvis i en badtunna!! jösses vad livet tar vändning snabbt ibland. från och med om 5min när jag har loggat ut så har jag inget internet förräns på fredag kväll, just so you know. ha en fin vecka bbys!
(lite bilder från järvsö 2010 och 2011)


6 månader med världens bästa pojkvän idag!

Den här viktiga dagen firas med nadia ! <3

läsa

skönt det är att fastna i en bok, att bara slippa sina egna funderingar och bli insatt i någon annans som man inte känner det minsta ansvaret för.
nu blir det en dusch och efter det lite plugg.
fredag imorgon!!

snart prov

Torsdag. vill bara att den här skoldagen ska ta slut (2 lektioner kvar!) så att vi kan bege oss ut på en långprommis och sen packa och njuta av att fredagen snart är här ! bliir så trött och seg av kylan och mörkret så det är inte sant. saknar thailand :'(
gud vad negativ jag har varit hela veckan. sorry for that ;)

I just heard someone say that Big girls don't cry.

If that's true I think im a small girl.

TYCK SYND OM MIG

nu är jägarkursen slut, och jag är ännu dödare än förut.
men guess what, har inte jag prov imorogn? Jo fan.
PLUGGA PLUGGA PLUGGA.

true shit, and I have that SOMEONE <3


DÖÖÖÖDSTRÖTT

Fyfan att en dag kan ta helt död på en. jag hatar onsdagar, dom är hemska. och tydligen så är det jägarkurs ikväll. om en halvtimme. i tre timmar. SNARK. TYCK SYND OM MIG.
och proppfull meed info om järvsö. men så blir det om man ska med som xtra personal. omg.

underbara du


äckligt sugen :'''''''(


QUONG <3


tisdag (känns som onsdag, eller kanske torsdag)

Ligger och kämpar med att INTE somna. Kan ju inte somna såhär tidigt ikväll igen!
Den här veckan kommer att bli lång. Jag är redan helt slut, och imorogn är det onsdag - den jobbigaste dagen på hela veckan. tack och lov att det inte är någon jägarkurs imorgon...

ZZZZZZzzzzzZZZZZzzzZZZzzzz

kul att det kanske skiter sig med helgplanerna.

.

pluggpluggplugg

Herregud. vad bra jag är. Nu har jag gjort mer än hälften av hemskrivningen som vi fick i fredags, hemskrivningen som ska in v 5. woho vad jag är bra.

♬ ♪♫


soffpotatisarna




catch up time

Träffade hannis idag:)) vi tog en fika och kollade lite i affärer, myspys !
kvällen verkar bli lugn.
ciao.
(bilden är tagen för 3år sedan)

fredagsmys

hemma ! dödstrött som vanligt på fredagar. skööönt att bädda ner sig i soffan och bara däcka:)

jag och nadia ska fixa töjning, hihi.


Have you seen the world?

.

hm....


lite sådär tråkigt

förut tyckte jag om min klass, tyckte om att alla är så olika osv. men nu, vad har hänt? varför har många blivit så fruktansvärt otrevliga? så tråkigt. (Bild från ettan då allt var frid och fröjd)



jag och fröken Nadia


imorgon såhär dags

imorgon såhär dags sitter jag minsan hemma i tv soffan och myser och välkomnar helgen!

torsdag

hej hopp.
sitter i datasalen med min partner och väntar på att svenskalektionen ska börja. sen är det lunch och bara en lektion kvar. då blir det långprommis i skogen ! MYSPYS


LaLaLaLA

Hej yooou.
Har kommit in i något slags.... flyt kanske man kan kalla det? Inte för att något går bättre än vad det brukar, men jag är liksom positiv no matter what och deppkvällarna som uppstod förr har ni blivit till en gråtdag i månaden istället då jag bölar för ALLT, haha! och alltså aldrig några deppkvällar. AWESOME.

Onsdag

Den här veckan går fort - redan onsdag ju ! snart fredag. yeeeey.
Igår tog jag och nadia lite foton efter skolan, och på kvällen åkte jag och fanny till willys. det är väl ungefär det som har hänt utöver det vanliga. Ikväll är det jägarkurs, det var ett tag sedan nu. har faktiskt börjat undra vad jag har gett mig in på gällande den, men den tanken försvinner snart, right?
skrev ett hundavelsprov för typ 10 min sen, det gick väl helt okej, men just i såna ämnen har man så höga förväntningar på sig själv så man blir besviken så fort det inte är MVG, det blir iallafall jag.


(i brist på bilder så får miss kattdjur från spanien vara med)

THE WAY YOU MAKE ME FEEL .

.

ögongodis

vill den bli min tro?

än har jag minsan inte tröttnat påden här godingen !


positiv och pigg kl 06 en måndag ?

wow. vad kommer all positiv energi ifrån? klockan är 6 en måndagmorgon, och jag har redan varit vaken i 3 h.men allt känns så bra, haha vad stört. inte ens måndagsdeppig. kan det ha att göra med att helgen har varit awesome? eller att positiv energi smittats av ifrån världens positivaste kompis? I dunnu :o
helgen har varit, lång men som sagt bra :) inte gjort något speciellt men ännu hunnit med allt jag velat - till och med pluggat lite, det ni !

positiv och pigg kl 06 en måndag ?

wow. vad kommer all positiv energi ifrån? klockan är 6 en måndagmorgon, och jag har redan varit vaken i 3 h.men allt känns så bra, haha vad stört. inte ens måndagsdeppig. kan det ha att göra med att helgen har varit awesome? eller att positiv energi smittats av ifrån världens positivaste kompis? I dunnu :o
helgen har varit, lång men som sagt bra :) inte gjort något speciellt men ännu hunnit med allt jag velat - till och med pluggat lite, det ni !

lördagskväll

jag måste sluta tycka att hegen går mot sitt slut när det bara är lördagkväll... men det blir så. skärpning jonna, mer än hälften kvar ju. enjoy it !
Jahapp. var så gott som påväg till stockholm ett tag, men insåg till sist för mig själv att jag helt enkelt inte har råd att lägga pengarna på tåg osv nu, en pank student är vad jag är. och det blir nog en hemmakväll. ska snart äta mat med papsen, muums.
trevlig helg på er :)

LITE UTAV MITT NYA RUM





FREDAG KVÄLL

Nu har jag inrett mitt nya rum, och det är så himla himla fint ! är bara ett par detaljer kvar,som spegeln och en annan lampa, och eventuellt ett sängbord.
lägger upp bilder sen !
Fick sån energikick nu och måste hitta på något att göra, men.. ja det får bli en promis med svarten som inte har gjort tvåan än idag.
pusss hoppas ni har ordentligt med fredagsmys ! <3

It's friday friday...

HEJ! Fredag. 2 lektioner kvar och direkt när jag slutar kommer papsen och hämtar oss :) fredagskänslan jag får är svår att slå om man säger så, det är så jäääkla skönt att komma hem efter en hektisk vecka :')
Saknar värmen...

några av de tusentals bilder jag tog i thailand !

skolan

jahaja. tillbaka på säby. här är det som vanligt skulle man väl kunna säga, föutom något påhitt om att såfort man har försovit sig eller inte kommer på lektion så ska CSN bidraget dras och rektorn kommer in på rummet och väcker en, det lät kul va ?
Längtar så mycket tills på fredag! Den här veckan blir nämligen mitt rum klart, pappa står hemma och klistrar på tapeterna på väggarna just nu. ska bli så kul att inreda med alla nya, fina saker ! Bland annat en ryamatta, och ett jättefint överkast från thailand Tar massa bilder när det är färdigt så att ni får se :D

I'M BACK

Har ni saknat mig? - klart ni har .
Thailand var underbart! varmt och inga måsten eller tider att passa. baaara njuta av allt som thailand hade att erbjuda. Orkar inte skriva så mycket, men jag gör några punkter och fixar bilder tills en annan gång, sitter nämligen med Fannys dator.
. 30 grader varmt varje dag
. Glada människor
. Några massagedamer vi träffade sist vi var där för 3 år sedan kom nedspringande till oss på stranden och kände ogen oss! Även en tjej på en bar kände igen mig.
. Underbar mat och restaurant varje dag
. bästa hotellen. det första låg precis brevid stranden, shoppinggatan och utelivet. det andra var ett djungelhotell med underbar miljö (båda hotellen bodde vi på sist)
. jag och bror hade grymma utekvällar! vi fick nya vänner och blev dessutom vän med en LADYBOY
. vart brun
. bokade bord med buffe och underhållning på julafton och nyår
. shoppad en del
MED MERA :))))
Mindre kul:
. vart röd
. fick blåsor i hela ansiktet
I fredags eftermiddag landade planet i sverige, och samma kväll fick jag träffa mina två favoritpojkar, som jag saknat så mycket.
Nu är det bara att försöka komma in i vardagen igen, och acceptera kylan. det första som hände oss när vi skulle åka från arlanda var att bildörrarna hade fryst, så vi kom inte iväg "WELCOME TO SWEDEN".
Helgen var bra, rolig, mysig. Var med Oskar:)

Alla barnen matade fåglar utom Agata för hon var en riktig skata

/ Simons roliga skämt

RSS 2.0