saknar



puss

HAHA








hemma

Är hemma från skolan idag och troligtvis resten av veckan. Vill inte gå in på exakt varför, men jag behöver verkligen det, vila upp mig och så.


puss

I would fall asleep,only in hopes of dreaming that everything would be like it was before.

.

lite inspiration för er med halvlångt hår





puss

lyckan kärleken och meningen med livet

I fredags köpte jag och pappa en ny film. Hade hört av massa folk att den var väldigt bra så vi jagade efter den tills pappa till slut hittade den på en mack. Och när vi igår kväll skulle se den så blev vi INTE positivt överraskade, vi höll snarare på att somna allihopa (mor, far, bror och moi), en riktig besvikelsefilm. TYVÄRR.



puss

ovärt inlägg

Jahpp. Imorgon börjar sportlovet för väldigt många skolor, dock inte för min. Jag får vänta en vecka till... tyvärr.
Nu blir det macka och kaffe.
puss

utlandsresor

Hallå. Jag jobbar på att få mamma och pappa att boka en resa i vinter. Har du som läser det här har något förslag på ett tropiskt land med vita stränder, blått hav, trevliga invånare, nattliv kanske.. osv så tveka inte att kommentera inlägget. Vem vet,  ni kanske har varit på värsta paradisställena. (kanske ska tillägga att vi har varit i Thailand (Phuket och koh samui) och Spanien (Gran canaria, Teneriffa, Lanzarote).



puss

Life is a mystery

.

jahapp blåtå

Behöver jag ens berätta att jag har gjort illa mig på idrotten nu igen? haha. Min lilltå är blå som ett blåbär och den är tre gånger så stor som den borde. Lite svårt att gå faktiskt...

puss

trött.

Somnade nyss på lektionen och vaknade av att jag gjorde ett dödsryck typ. haha behöver jag säga att jag är ganska otaggad att ha idrott om 15min?


Om 4h kommer far min.
puss

msn konversation.

HAHA FAN VAD FLUMMIGT ATT FOLK ALLTID TROR JAG ÄR KILLE :PPPPppPppp


lılıllılılı.|̲̅̅●̲̅̅|̲̅̅=̲̅̅|̲̅̅●̲̅̅|.ılılılıllıl..... says:
vf kmr de upp nån kille när man söker på facebook [email protected] ?
äre du verkligen el   +
jonna says:
det undrar jag också, får alltid mail där det står "hej johan" typ
lılıllılılı.|̲̅̅●̲̅̅|̲̅̅=̲̅̅|̲̅̅●̲̅̅|.ılılılıllıl..... says:
ok :/
har du cam ?
jonna says:
hemma  
lılıllılılı.|̲̅̅●̲̅̅|̲̅̅=̲̅̅|̲̅̅●̲̅̅|.ılılılıllıl..... says:
ok
var e du nud å
jonna says:
skolan  
lılıllılılı.|̲̅̅●̲̅̅|̲̅̅=̲̅̅|̲̅̅●̲̅̅|.ılılılıllıl..... says:
så här sent?
jonna says:
jag bor på internat =)
lılıllılılı.|̲̅̅●̲̅̅|̲̅̅=̲̅̅|̲̅̅●̲̅̅|.ılılılıllıl..... says:
ööh okej
jonna says:
?
lılıllılılı.|̲̅̅●̲̅̅|̲̅̅=̲̅̅|̲̅̅●̲̅̅|.ılılılıllıl..... says:
men ofta man bor i skolan lixom

laban

Är verkligen tacksam över att just min hund är så underbar.






nu ska han och jag bädda ner oss i sängen och äta macka och
titta på prison break.

puss

fan.

Varför kan jag inte bara ta och glömma dig?
Du tar så mycket energi från mig,
och du är inte ens medveten om det.
.

Jord(Nötter/Bönor???)

VISSTE DU ATT JORDNÖTTER INTE ÄR NÖTTER???? Jag blev helt chockad när jag fick reda på det idag, hade ingen aning om att jordnötter är bönor. hm.

Torsdag

Hallå. har matematik  nu, mer behöver jag väl inte säga om hur roligt jag har nu eller om vilket humör jag är på?... näe... jag trodde väl det.
har senaste tiden försökt lägga upp lite fräscha låtar till er också men det tycks ju inte fungera på varken min dator eller skolans dator (som jag sitter vid just nu faktiskt) så det får bli ett grått, tråkigt inlägg idag också. hö-hö. Annars så fungerar min dator verkligen kanon nu efter att jonte har hjälpt mig med den ett par gånger dom senaste två veckorna. man kan inte tro att den är hela 5 år gammal, TACK JONTE.

hm. imorgon är det redan fredag, blir som vanligt hämtad av papsen och der verkar bli en ganska lugn helg, men vi får se, senaste tiden har dom varit fullproppade av roligheter, eller ialalfall roligheter enligt mig, det kanske inte är så många som njuter av mysiga hemmakvällar eller 3timmarspromenader? haha. I Do. Särskilt nu när man har fått promenadsällskap av kicki och turbo, myspys.

Måste tillägga att snön och kylan gärna kan försvinna tills nästnästa vecka då sportlovet börjar, OM DU HÖR MIG GUD, SÄNK TEMPERATUREN MED TYP 30 GRADER?!?!?!

puss

jonte


min fina vän.

puss

22:21

jahaja, snart är det torsdag, tror inte att det finns några speciella planer för imorgon faktiskt, så det blir nog en ganska vanlig dag på säby, med andra ord en grym dag. (om man inte räknar med alla äckliga läxor och prov). Tror att vi har bland annat hundkunskap och hundträning med schemat. kul!

Har gjort ett stort misstag, jag har fått 1 sässongen av prison break av Sara. Jag som hatar att bli "beroende" av serier haha, inte bra alls.

SÅ JÄVLA SNYGG HAN ÄR <3

puss


God morgon

God morgon kära läsare.
idag är det onsdag och vi är redan halvvägs in i den här veckan, det är inte illa.
Nu ska jag fixa mig lite och sen blir det en långpromis med hunden, eller iallafall så långt hans små tassar orkar gå i den här kylan, och sen blir det projekt och företagande resten av eftermiddagen, shit... har glömt göra läxan tills idag kom jag just på, haha...


puss

tisdag

God kväll - Buenas noches.
Hade en jättebra alla hjärtans dag igår! Skoldagen gick snabbt och spanskakursen som jag numera måste gå på måndagkvällar var faktiskt helt okej kul, och att jenny tog med sig labbe på promis under tiden gjorde det hela ännu bättre, sicken fin vän man har.
Efter kursen så tittade bodafolket - linnea och enya på TITANIC och Nadia hade fixat massa fika och sofie bjöd på gelèhjärtan, PUSS PÅ Er!!! Tyvärr somnade alla en efter en, men det är en annan femma haha. Vi kollade klart idag istället och som vanligt så forsade tårarna på moi... lite drygt.

IMORGON HAR JAG SOVMORGON, gud så underbart.


puss

måndag 09:07

är på säby nu. halv 10 ska jenny och kicki göra hanteringsprov och 10:10 börjar skolan. woho...
-26 idag förresten, lagom roligt asså.

puss

tröjan och ringen - H&M och Glitter


randigt dör aldrig ut för mig:D
puss

uppdatering

sådär nu är hunden klar och hundägaren nyduschad. Nu blir det någon lätt lunch och sedan övningskörning. Tänkte fixa bilder sen på vad jag köpte igår, köpte bara en tröja och ringar, negellack och massa ögonskuggor, men kan va skoj ändå.. eller nått. Idag är det två månader tills jag blir myndig, rätt coolt faktiskt.

puss

Söndag

Har haft en väldigt bra helg såhär långt. I fredags hade jag hemmakväll, först med mamma och pappa och sen med jonte. han hjälpte mig med min dator och vi kollade på rally och BECK, mycket trevligt, en mycket fin vän.

Igår efter en underbar morgonpromenad i solen med pappa och hundarna så träffade jag ännu en fin vän, nämligen ANNA. Vi drog till storstaden och kollade runt i affärer, shoppade lite och tog oss en fika. Självklart missade vi tåget med 15sek när vi skulle hem så vi gick till pendeln och slängde våra värdelösa, ogiltiga tågbiljetter i soparno.sen tog vi oss till södertäle där min snälla underbara FAR hämtade oss!
Väl hemma blev det melodifestivalen, hamburgare och friterad brioost med glass och varm hjortronsylt, MUUUUMS.

Idag ska jag borsta hunden och om det hinns med städa rummet och övningsköra. Puss

snökaos och håltimme

Den avskyvärda snön som har kommit inatt har ställt till en del kaos. Lärarna kommer inte till skolan för att det inte är plogat, pendlarna likaså och dom flesta undrar hur dom ska komma hem då både bussar och tåg är sena eller inställda, GUD VAD BRA JAG HAR DET SOM I VANLIG ORDNING FÅR HÄMTNING AV PAPPA.

Har håltimme nu så jag tänkte packa och städa lite, sen är det idrott, lunch och matteprov och sen är det HELG. Har absolut inga planer för helgen.

puss

GOD NATT

imorgon är det fredag och just nu är jag alldeles för trött för att berätta om denna härliga dag. Räcker nog med att skriva att JAG ÄLSKAR MIN SKOLA OCH ALLA UNDERBARA MÄNNISKOR HÄR.
Måste tillägga att dagen avslutades med 1h på gymmet med sofie,kristin,sara och jenny, vi är grymma.

puss

FANNY

Fanny är en engelsk feminin form av mansnamnet Francis eller en kortform av Franciska och kan tolkas som ungefär fransk flicka.
Populariteten ökade markant på 1980-talet efter att Ingmar Bergmans film Fanny och Alexander hade haft premiär. Den 31 december 2005 fanns det totalt 9 253 personer i Sverige med namnet, varav 6 982 med det som tilltalsnamn. År 2003 fick 319 flickor namnet, varav 260 fick det som tilltalsnamn.

Idag har ingen mindre än min kära vän FANNY FORSBERG namnsdag, STORT GRATTIS TILL DIG.


puss på dej fanny ;)


JAG ÄLSKAR ONSDAGAR

SOVMORGON IDAG. Börjar efter lunch, vilket betyder att efter att ha vaknat utvilad kl9 så har jag massor med tid till att gå på långpromis m.m. <3 SÅ SKÖNT.

hej världen

klockan är 17:29 och det är tisdag. Snart husmöte här på Boda alltså... hoppas det går fort, jag längtar nämligen efter att ställa mig i duschen och känna hur det sköna varma vattnet forsar ner över mig, eller.... jag vill duscha helt enkelt. mitt hår är lika fett som smör.
Har vart en lugn vecka såhär långt. Var på ett möte angående utomlandspraktiken idag. Fick massa spanskaglosor, några engelskauppgifter och ytterligare en checklista.




puss

lördag

efter en hitills väldigt lugn helg är jag nu taggad för en trip till heron med jonte:) vi satsar på mat och bowling, och sen hem och försöka rädda min dator som har dragit på sig 28 virus, hö-hö.
såhär ser blåtiran (numera gultiran) ut idag. så vackert



puss

Fredag morgon

God morgon!
Är nu hemma från järvsö, har haft en underbar vecka. Förutom en massa fina minnen och roliga bilder så har jag en blåtira, en öm röv, en vrickad handled, en svullen tumme, ömma fötter och trasiga knän med mig hem, haha!
men måste säga att det är värt det. Kan berätta mer någon annan gång, känner att jag inte var så sugen på att blogga just nu, trots allt. Nu blir det frukost och tv, och till er som sitter i skolan eller på jobbet och läser detta, SNART ÄR DET HELG.


(den blir större för varje dag......)

puss


RSS 2.0