onsdag

jag har kommit fram till att jag är en usel bloggare.
När jag gör saker eller införskaffar mig saker så blir det inte ett ord om det, eller en enda bild i bloggen, men när jag har kollat på film eller vart på långpromenad så skriver jag det här, haha illa ju. jag ska bättra mig.
Den här veckan har varit stört lugn. Nästan inga vanliga lektioner, idag har jag varit i aspudden nästan hela dagen, och imorogn ska jag åka hem, eftersom min älskade underbara farmor ska urnsättas på fredag........................

Ser fram emot helgen, 80års fest och 18års fest.
puss

fina farmor



puss

tog en löprunda innan frukosten


puss

fredag

Hej
trots att jag har varit ledig sedan i onsdags kväll så är det iallafall lika skönt med fredag, det är något speciellt med fredagar helt enkelt. tycker inte ni också det?
idag har det inte hänt mycket alls. En långpromenad och pälsvård är väl i stort sett det enda. skulle behöva åka och handla i helgen, men vi får se hur det blir med den saken, mitt sällskap meddelade nyss att hon inte kunde imorgon så vi får se om det hinns med på söndag.

Nu är det mindre än tre veckor tills jag blir myndig, insane!!!

puss

vila i frid underbara hundar




ppuss










huvudvärk

och när hade min huvudvärk tänkt försvinnna kan man ju undra nu när den har hållt i sig i över en vecka?
puss

måndag

jag borde ju nästan få beröm för hur ofta jag uppdaterar min blogg, tycker inte ni också det?
Nu är det Måndag IGEN... ganska skönt just den här veckan eftersom jag har bott helt själv (förutom matilda som jag umgicks med i fredags) på skolan och haft djurjour hela helgen. Nu är det bara att räkna ner till fredag, ELLER FÖRHOPPNINGSVIS TILL ONSDAG. Hoppas att jag kommer kunna ta kompledigt på torsdag och fredag ist för idag, skulle passa så bra eftersom mamma och pappa ändå ska hit på onsdag, hoppas hoppas.

Har inte hänt så mycket nytt, ni kanske har märkt det men jag är inne i någon slags ta-det-lugnt fas just nu, och hur fan jag kan bli trött av det är ju bara konstigt. Tycker inte direkt att jag sover för MYCKET heller.

Min älskade hund blir bara mer och mer värdefull fär varje dag, trodde aldrig att en hund kunde betyda så jävla mycket. Vi var btw nyss ute på en 2 timmars promenad i slasken, duktiga eller hur?

nä nu ska jag byta till torra strumpor och göra något åt morgonfrillan, snart lektion blää.

puss

love is like the wind - I cant see it, but I can feel it.

"Om det är meningen att vi ska vara tillsammans så behöver vi inte oroa oss,
life takes care of itself."

fredagkväll

ligger i sängen och tittar på american pie, skönt att vara hemma.
puss

puss!

Oh - thinkin' about all our younger years
There was only you and me
We were young and wild and free

Now nothin' can take you away from me
We bin down that road before
But that's over now
You keep me comin' back for more

Baby you're all that I want
When you're lyin' here in my arms
I'm findin' it hard to believe
We're in heaven
And love is all that I need
And I found it there in your heart
It isn't too hard to see
We're in heaven

Oh - once in your life you find someone
Who will turn your world around
Bring you up when you're feelin' down

Ya - nothin' could change what you mean to me
Oh there's lots that I could say
But just hold me now
Cause our love will light the way

N' baby you're all that I want
When you're lyin' here in my arms
I'm findin' it hard to believe
We're in heaven
And love is all that I need
And I found it there in your heart
It isn't too hard to see
We're in heaven

I've bin waitin' for so long
For something to arrive
For love to come along

Now our dreams are comin' true
Through the good times and the bad
Ya - I'll be standin' there by you

god kväll

tog nyss tummen ur röven och skrev klart ett Etologi B arbete, duktigt va? Nu ska jag kissa hunden en sista gång innan natten, och efter det tänkte jag faktiskt tassa ner för trappen ännu en gång och slänga ett popcorn paket i ugnen, är nämligen inte så trött, känner att det vore mysigt med en film och något onyttingt till. tihi.
Den har veckan har gått megasnabbt.
Idag hade jag fårskötsel hela förmiddagen och hundträning hela eftermiddagen, så laban har varit helt död ikväll. Idag har det även varit tårtkalas, eftersom sofie fyller 18 och hennes vovve fyller 6, så det blev tårta för både människor och hundar.
Vet inte om det finns så mycket mer att berätta. Har glömt kamerasladden hemma så det kommer upp lite bilder fråån veckan i helgen istället.
Planerna för helgen är inte så många, vet inget mer än att det blir solning och handla träningsskor på lördag, och zumba på söndag. haha hm...
Aja. Godnatt. bara en dag kvar till helg. håll ut. puss.

Härlig onsdagsmorgon

Ordentlig sömn (sovmorgon) och en härlig promenad i det friska vädret och den bländande vårsolen - vilken bra start på dagen!

puss

bild på självaste mig


puss

SÖNDAG

Igår hängde jag med hannis. vi åt massa gott och myste framför tvn till melodifestivalen. myspys!
Idag har jag kollat på vasa loppet, färgat ögonbrynen (hadei färgen för länge så dom är alldeles för mörka, men däremot så noppade jag dom och formen är nu helt perfekt, wiiie) vart på vårdcentralen och fixat sommarjobb, och nu sitter jag hemma och tart lungt tills vi ska ut och övningsköra. Efter det blir det ZUMBA och sen matlagning och middag (FÄSKFILÈ<3) och förhoppningsvis en semla??? hoppas papsen har kommit ihåg att köpa det =)
sen blir det väl mina vanliga söndagssysslor, packa, städa och plugga. roligt värre. jaja jag har varit ledig i två veckor så jag ska inte sitta här och klaga! varför är halva texten i kursiv? knas

puss

fredagkväll

idag har jag gått långpromenad, tränat zumba, solat och ätit god mat. och nu på kvällskvisten så har det bara varit hemmamys.
Imorgon ska jag träffa hannis och kanske gå till vårdcentralen en sväng och försöka få tag i någon att prata om ett eventuellt sommarjobb med.


puss

onsdag

jahaja. onsdag har det redan hunnit bli.
Igår var jag och mor på en föreläsning i strängnäs. Den handlade om polisutbildning. vad som krävs för att komma in på högskolan, hur uttagningsprocessen går till, vilken bakgrund man ska ha osv. mycket nyttigt och jag är både avskräckt och taggad till att satsa på polisyrket när den tiden är kommen, haha. Jag menar. Man kan få rätt på alla tester och prov, man kan klara fystestet med marginal och man kan lyckas på intervjuerna, men chansen är iallafall stor att man inte kommer in, särskilt inte första gången man söker.. det är ju lite surt. Men det ska inte få stoppa mig, JAG SKA LYCKAS!.

puss

tisdagmorgon

Jahaja. Snart ska man knata iväg till vårdcentralen och få sin andra gardasilspruta... inte roligt.

Igår hade jag och världens bästa bror en jättemysig kväll.
Nu ha rjag vaknat 4 nätter i rad av att ****** har ringt, fast det har bara ringt i min dröm för telefonen har legat helt död varenda gång. Känns som att man saknar någon ganska rejält om man drömmer om telefonsamtal, dessutom när man som mig HATAR att prata i telefon. puss

RSS 2.0