har varit dålig

inte skrivit en endaste rad varken här eller på något utav alla skolarbeten jag har kvar, jag har ingen lust. Min hjärna har tagit ledigt.
känner endå att jag ska uppdatera lite om min praktik, så att ni vet vad jag gör de här 2 veckorna framöver då jag troligen kommer att vara lika dålig på att skriva här.

Jag har praktik på djurmagazinet i strängäs vilket är roligt men hur svårt som helst, man ska kunna hela sortimentet utantill för att vara någon som de andra räknar med.
Delar av personalen har sagt att jag ska få jobb där, medans en annan person har sagt "om du får tjänsten....." så jag är lite orolig. men men bara att göra mitt bästa. har till och med blivit av med min kassafobi! eller den är bättre nu, kan ju faktiskt stå i kassan utan att svimma.

Det jag får göra om dagarna är att bland annat städa åt djuren, plocka upp varor i hyllorna, stå i kassan, sälja djur/växter, svara på frågor om olika produkter.

that's it !

gråtit i 1 h i streck. första och sista gången jag såg den här filmen !


fredag

nästan frisk, humöret på topp, soltid kl 13 och tacosmys ikväll . braaa dag! Det enda är väl att vädret är piss så det blir inte mkt prommis med hundarna (jag måste ju dessutom gå ner på stan sen eftersom jag ska sola...) men de verkar inte lida så mkt, alla 3 ligger just nu och snarkar i sofforna :) tycker faktiskt att det i det stora hela är mys med skitväder idag, men imorgon får det ta och bli uppehåll!!!!!!

dansa naken!

nu har mor och far åkt till flygplatsen och jag har huset för mig själv :) Det är nu man ska skruva upp musiken och dansa runt naken typ, visst ?

saknar allt med samui!





men sen fanns det ju någon som fick en att vilja komma hem igen :')

vet inte om det syns riktigt va det står, men det står oskar ofc!

torsdag

antar att man inte är så sjuk om man har orkat städa sitt rum? men å andra sidan hade det inte gått utan alvedon och nässpray så jag ju inte räknas som en storskolkare iaf... eller? jaja gjort är gjort, har lämnat in ledighetslapp för idag och imorgon iallafall eftersom mor och far ska bort så det är ju bara en dag jag har varit borta från skolan för att jag varit sjuk så.
skit att det ska regna hela helgen.. hoppas att vädret ändrar sig! Annars grilla under parasoll jappjapp.

sjuk

blev sjuk lagom till skolan började, tog mig igenom måndagen ganska utan problem men tisdagen var jobbig! Så om jag ska orka aktivera 3 hundar i helgen tyckte jag det var bäst att åka hem och vila medans jag kan. kommer sakna säby.. kommer ju inte bor där på 1 månad nu eftersom det är praktik, studieresa och 2 röda dagar.

hög tid för ett inlägg

hej, länge sedan jag skrev något här. jag hade ett GRYMT lov förra veckan, en bra födelsedag och en mysig helg. när jag fyllde fick jag smink av bror, en vattenpipa av oskar och en mobiltelefon av mor & far, tacktacktack! Tänkte inviga vattenpipan i helgen, kanske bjuda hit några? är nämligen själv hemma med hundarna från och med imorgon tills på måndag, faktiskt lite kul att stå för matlagning och allt annat själv :> tihii

Inslaget i icakassar :')


visste du att 41% av alla människor inte tar krullhåriga på lika stort allvar?

.

torsdag

har utsett den här torsdagen till en riktig PLUGGDAG. Ska bli klar med några feta uppgifter som tynger mig så fort jag tänker på dom. Min kära mor har redan hjälpt mig att göra klar en av dom :) wish me good luck

onsdag

hej! vilket toppenlov jag njuter av, hoppas att det fortsätter så!
. I måndags var oskar hemma och jag fick bland annat se hans jobb
. Igår så var jag och bror iväg till kista och shoppade . köpte jeans och ett par tröjor, lite underkläder och så fick jag sminkprylar av bror (tidig present)
. Den här dagen började med sovmorgon, sen långpromenad  fredrikshall med mamma och hundar, och sen direkt när vi kom hem åkte vi och vaccinerade hundarna, och till sist lunch och nu har vi fastnat i soffan famrför top model.
Snart blir det dusch och efter det ska jag pröva lite av det nya sminket wop wop.

egobilds-dag tydligen





påskafton

mamma står i köket och lagar god mat och jag sitter framför tvn och glor, ska bli så gott med påskmat sen :)

.


äntligen morgon!

Legat klarvaken precis HELA natten, fyfan vad segt.

fredag

hallå hallå. har vart en helt okej dag, bättre än jag trodde. har träffat amelie en stund, och sen har anna varit här och myst hela kvällen.

god natt

OASIS-mys i datasalen <3


whatever it takes, or how my heart brakes I will be right here waiting for you

.


IDAG BLIR (VILDA)HILDA 6ÅR!!!


(lite muppigt att jag och mamma "firar" henne olika datum...haha)

klockren


RSS 2.0