hej people

om 6min måste ja knata iväg till bussen för nu är det måndag igen! vet inte vad jag ska skriva... ville bara lämna ett livstecken. Vädret är kaos, idag är man glad att man har inomhusjobb!

midsommar

hej. har inte hunnit blogga, har nämligen inte hunnit något annat än att jobba och sova på hela veckan. men det går bra på jobbet måste jag väl säga.

Idag är det midsommar. Jag har ingen stämning i kroppen och inga planer, och vi firade igår med grillning (okej jag ljög, har hunnit äta också) eftersom mamma jobbar kväll idag och jag förmiddag. men ska försöka tagga till när jag kommer hem, slutar redan klockan 1 (frågan är när bussjäveln går?) och är ledig lördag och söndag, välbehövd ledig helg. hoppas att ni får en fin midsommar <3


lördag

nu drar jag iväg till jobbet och när ja slutar aka jag gå på annas studentmottagning!

bara min


Hejhopp!

Ska snart knata iväg till bussen, iklädd mina nya jeans och en utav mina nya tröjor som jag köpte igår ! Trots att jag ska jobba imorgon med så har jag den där fredagskänslan som gör att man mår så bra. Hoppas på en rolig kväll ikväll, är fortfarande lite ledsen efter förra helgen. Kom ju aldrig ut på kvällen och det sög för jag var sjukt taggad! :( och dagen efter hade jag tänkt rädda helgen men ingen ville ut med mig så det slutade med att jag satt hemma medans "alla" andra var ute och firade andras studenter, uschfyblä, det var inte det optimala sättet att fira studenten.
puss på er trevlig helg


soolar med ampa

kan man inte sola ute så får man helt enkelt boka en soltid !

Äntligen fattat ett beslut

Den här månaden beställer jag löshår

En av få bilder på oss som faktsikt är bra

I LOVE YOU

KÄNSLAN ATT INTE BEHÖVA PLUGGA PÅ EN LEDIG DAG.

Feels Too Good To Be Truth

torsdag och ledig!

Hellu. Har jobbat hela veckan och det har gått superbra med allt. Laban har skötit sig perfekt , blir så stolt över honom! Idag är jag ledig. Ska träffa ampa, klippa mig och ikväll när mamma har slutat så ska hon och jag åka och shoppa, myspys! Är först och främst ute efter nya jeans och ny bh .

jobb ist för skola, idag börjar vuxenlivet

jättenervös! har ingen röst och labbe ska med till jobbet. wish me good luck

för jag har tagit studenten

kommer ta ett tag innan jag har fattat det !

veckoplanering

imorgon: svenskaredovisning och säby SM
onsdag: städdag hela dagen av rum och allmänna ytor
torsdag: middag, mösspåtagning och skoldans
fredag: fotografering, champagnefrukost och utspring. följt av flak i söder och sen lite mat och folk hemma hos mig. efter det bär det av mot sthlm igen för party all night.


hey there!

det är måndag eftermiddag, min sista måndag på säby, jag är dödstrött men ska på något sätt orka åka och ta ut pengar, kolla på game of thrones och plugga (imorgon när jag har haft min svenskaredovisning är jag färdig med ALLA skolarbeten. najsigt va?)

Just nu sitter jag med fanny i datasalen, hon pluggar och jag letar efter lägenhet och lyssnar på musik.


baby you light up my life like nowbody else


underbara älskade säby

-

hellu there

idag är det är lördag (mindre än en vecka till studenten). sitter hemma med far och tart lugnt. idag har jag jobbat och det är regnväder, så känner mig inte alltför pigg, men så är det ibland.
imorgon ska jag göra klart det sista skolarbetena samt städa rummet, sen bär det av till säby för SISTA GÅNGEN.
that was all.

RSS 2.0