hej

hejsan. igår på vägen hem stannade jag och mamma och handlade lite på intersport. jag fick en ny snygg jacka och ett par jättesköna skor, och strumpor och vantar, TACK MAMMA. så nu är jag utrustad för en skidsemester. imorgon runt 9 bär det av till stockholm central och sen blir det buss i 5h och sen är jag i järvsö.
ikväll ska jag ta det lungt och kolla på robinsonfinalen med mamma och pappa :)


jättefin, skön jacka från inter sport 900kr


supersköna skor ifrån inter sport 800kr

pusss

fredag

hejhopp.

det har varit både en bra och dålig vecka. har varit ganska seg, liksom många andra så det har inte hänt så jättemycket.
men igår hände det något, mamma och hilda kom och sov här. det var mys. vi år massa onyttigt och kollade på robinson och halv 8 hos mig. nu har jag englska och sen svenska och sen slutar jag. ikväll ska jag träffa anna och imorogn ska jag packa och på söndag blir det fjällen, kul kul kul.


PUSS

tisdag

den här veckan har hitills gått segt och varit ganska lame. men den tar sig väl.

puss

kväll

nu sitter jag här och har i princip bara en sak kvar att göra ikväll, gissa vad?...... HAHA alldeles riktigt, har som vanligt "bara packningen kvar" hahahahaha lite kul.

ska upp kvart i 4 så ska snart sussa.

PUSS

ännu en söndageftermiddag

det känns som att det är söndag var och varannan dag, hm fett mysko. ska som vanligt packa ikväll och se på köping. har varit på fika hos farmor och det var trevligt och mumsigt, vi fick någon chokladtårta omnom.

tror och hoppas att den här veckan kommer att gå snabbt. på torsdag kommer mamma och hilda (familjens hund) på besök och sover över tills på fredag och sen i helgen ska jag träffa Anna och packa inför JÄRVSÖ. jäklar vad kul det ska bli att åka iväg på skidsemester.



puss

face down

Lyrics to Face Down
Hey, girl, you know you drive me crazy
one look
puts the rhythm in my hand.
Still I'll never understand why you hang around
I see what's going down.

Cover up with makeup in the mirror
tell yourself, it's never gonna happen again
You cry alone and then he swears he loves you.

Do you feel like a man when you push her around?
Do you feel better now as she falls to the ground?

Well I'll tell you my friend, one day this world's going to end
as your lies crumble down, a new life she has found.

A pebble in the water makes a ripple effect
every action in this world will bear a consequence
If you wade around forever, you will surely drown
I see what's going down.

I see the way you go and say you're right again,
say you're right again
Heed my lecture.

Do you feel like a man when you push her around?
Do you feel better now as she falls to the ground?
Well I'll tell you my friend, one day this world's going to end
as your lies crumble down,
a new life she has...

One day she will tell you that she has had enough
It's coming round again.
[x2]

Do you feel like a man when you push her around?
Do you feel better now as she falls to the ground?

Well I'll tell you my friend, one day this world's going to end
as your lies crumble down
, a new life she has...

Face down in the dirt, she said,
"This doesn't hurt", she said,
"I finally had enough."
[x2]

en jävligt bra text.

puss

söndag

vaknade sent idag. har inte hunnit med något annat än att bada hunden som nu måste fönas för vi ska snart gå och fika hos farmor. några andra dagsplaner finns inte just nu förutom att packa. imorogn blir det säby igen.

puss

lördag

när jag sitter och skriver det här så mår jag väldigt bra. Hade en bra dag igår. käkade fläskfilè när jag kom hem ifrån skolan, bror kom hit också. sen hann jag snacka med måns en stund innan jag helt spontant satte mig på bussen in till strängnäs utan att veta vart jag skulle för jag var så jävla förbannad och irriterad på dom jag skulle kröka med så mina festplaner sket sig. min busschaufför var snygg och hur trevlig och snäll som helst. Han ringde sin chef och frågade om han fick köra en sväng extra så att jag skulle slipppa gå, han bjöd på cigg, han snackade massa och han var fin att titta på hehe. nog snackat om det.

jag fick kontakt med möller och funt och dom var på party hos robert så jag frågade om jag kunde komma och det gick bra så jag taggade till tosterö och dom mötte mig och sen söp vi lite, gjorde några misslyckade försök att titta på film, åkte pulka ect.

Vaknade 8 imorse, hos robert dårå. Sen knatade jag till stan och tog bussen hem, bakfull och dann. Sen när jag kom hem så var det bara att byta om för då skulle jag med mor och far och hundarna på långpromis i skogarna i Åker. Så kom hem för ett tag sedan, sen duschade jag och nu sitter jag här.

Snart ska jag titta på film, sen ska vi äta tacos och senare ikväll blir det robinson och chokladfondy. dessutom så ska jag prata lite med måns, eller jag hoppas det iallafall, vill veta allt om hur det går för honom med lumpen. Är så sur att det här är sista året och sista chansen att göra lumpen.... JAG VILL OCKSÅ :(

pussss


blir galen

JAG HATAR OMSTÄNDIGA MÄNNISKOR.


jag.

ingen puss


torsdag

hej bloggen. idag är det torsdag och just nu sitter jag på dagens första lektion nämligen datorkunskap. Ska sitta här fram tills lunch och i princip inte göra någonting alls.

På morgonen idag har jag gått en promis men jenny och våra vovvar och sen gick vi och åt frukost. igår kom Hannah hit och häslade på. det kändes lite konstigt men det var självklart jättekul att se henne igen efter en sådan lång tid.

Tror inte att det händer så mytcket idag. är ganska trött för jag hade en jpbbig natt inatt, mer än så tänker jag inte berätta men hursomhelst så kommer jag nog att försöka ta det lugnt idag. imorgon är det redan fredag och hemfärd som gäller. den här veckan har gått så fort.

Har förresten skrivit in mig vart jag ska bo på järvsö nu och jag ska bo med emma, sara, nadia, theres och jenny. blir nog skojsigt värre och eftersom veckorna flyger iväg numera så är det nog snart vecka 5. Har inte varit på skidsemester på jättelänge, hoppas bara att jag kommer ihåg hur man åker... haha.

Annars har det inte hänt så mycket i veckan faktiskt. eller juste.... äggkriget fortsätter. Annie och rassmus kom bakifrån när jag och jenny satt i soffan och kollade påfilm, plötsligt satt vi båda med ett varsitt krossat ägg på skallen, jag hade dessutom halva i luvan. haha.......

puss

rakapparat


är helt kär i rakapparaten jag fick av min bror i julklapp. eftersom jag är helt värdelös på att raka benen utan att cutta mig själv så underlättar den här apparaten något rent fruktansvärt. dessutom finns det flera inställningar och när man drar ut hela rötterna tar det ett bra tag innan stråna kommer tillbaka. rekommenderas varmt.

näe nu ska jag packa klart och sen sova.

puss

hejsan

hejhopp nu har ännu en helg gått och nu sitter jag här ännu en söndagkväll och har packningen kvar.
helgen har gått snabbt. har både hunnit med att vara hemma och ta det lugnt och åkt in till strängnäs. (Y

veckan som varit har varit hur bra som helst och jag känner på mig att den här veckan inte kommer att bli fullt så bra menmen. tänkte informera er lite och göra en sammanfattning av veckan som varit.

har fått ett akvarium och ett gäng fiskar som jag har ansvar för. dom ska ha rent vatten och mat och massa såntdär flera gånger i veckan och dom lever ju hitills iallafall. vattnet var så grumligt första lektionen när jag skulle städa så att jag trodde att dom dog och förvsann ut i avloppet när jag bytte vatten, MEN DOM ÖVERLEVDE OCH NU ÄR AKVARIET HUR FINT SOM HELST. jag fotar det i veckan så att ni får se ;)

har också börjat umgås mer mer emma och sara som bor i vårat hus :) och jag har två nya grannar. jenny och frida. jenny tar med sig sin vovve cleo imorogn för första gången, det blir kul!

har den här veckan också kommit mycket närmre några i klassen vilket såklart känns roligt. jag älskar min skola och min klass haha.

annars har det väl inte hänt jättemycket... det är typ lite ändringar i schemat och vi har börjar några nya kurser men annars inget märkvärdigt.
ska ta tag i träningen igen, det är hemskt vad man kommer av sig när det är snö ute. men nu jävlar ska jag ha med mig en säck motötter att knapra på om kvällarna när jag har tränat i gympahallen tills det värker i musklerna. låter bra va? jag SKA ha den perfekta magen.



puss på er

FAN

skrev nyss världens längsta inlägg som försvann så nu är jag skitsur. orkar verkligen inte skriva ett till. men tro mig. jag hade verkligen skrivit världens bästa inlägg.



här får ni iallafall en bild på min vovve som på alla sätt är
världens bästa hund.

puss

back at school

det känns bra att vara tillbaka i skolan. jag älskar mitt rum, mina vänner och min hund som är mer underbar nu än vad han någonsin har varit. han lärde sig minst 5 nya freestyletricks imorse på hundträningen :)

har pluggat bil&traktor körning som en idiot i onödan för det är tydligen långt tills slutprovet, vi ska bara ha lite småtester dom kommande veckorna för att se vad vi behöver träna på. just nu sitter jag i datasalen med ett gäng från klassen för vi skulle göra ett test på datorn och ingen av oss blev godkänd men jag hade högst poäng och var bra nära + att våran lärare anders sa att vi ibte alls behövde få godkänt på första testet.

förvövrigt känns det mesta lugnt. inte så mycket plugg, jenny har flyttat in brevid mig ist för mia som har flyttat till hannahs gamla rum och idag flyttar frida in i saras gamla rum för hon har flyttat till michelles gamla.

igår kom michelle och hälsade på. hon kom precis när jag,annie,matilda,amanda och frida hade varit i rastgården med hundarna. hon följde med och käkade (TACOSBUFÈ;)) och sen snackade vi och kollade på tv och lyssnade på musik. usch jag vill att hon flyttar tillbaka... men det kommer inte att hända. är iaf glad att hon kom igår.

När hon hade gått snackade jag lite med nadia,rassmus och sebbe och sedan gick jag upp och var med emma och sara tills jag kände mig trött och då gick vi en kvällsrunda och sen somnade jag snabbare än kvickt =)

nu är det snart lunch. lunchkorv med pepparrotssås.............UHHH låter inte så frestande..........

resten av dagen har vi estet, sedan slutar vi och tror inte det händer nått speciellt idag mer än att annie ville ha med mig till matöppet. men vi får se.

juste min kära far ringde i morse och gav mig kod så att jag kunde ladda på mobilen. tack pappa! det var gulligt.

pussssss

thailand

det är så deprimerande att typ alla ska till thailand, nyss har varit där eller är där just nu.
jag längtar dit som bara den. känns som att det var mycket mycket mycket längre sedan än ett år som jag var där.





puss


usch

har du någonsin varit ute bland folk när du har känt dig äcklig, svettig och ful?
I HAVE TODAY.
Jag och mamma trodde att det var imorogn jag hade tid på vårdcentralen men idag halv 12 fick jag ett samtal om att jag hade min tid idag klockan 11. Så ner med hunden från trimbordet, bort med håret ifrån kläderna, upp med det fettiga håret i en knut och sen bar det iväg. hade en jäkla tur att jag fick komma för jag hade verkligen ingen lust att vänta i 1 månad till.
fick ett receptskrivet medel som heter Duac, någon som känner igen det?

imorogn bär det av till säbyholm, vilket känns både bra och dåligt. LÄNGTAR TILL SKIDSEMESTERN MED KLASSEN VECKA 5!!!

det har varit ett jävligt långt, soft och bra jullov. har tagit det lugnt, umgåtts med vänner, haft tid till familjen och hunden, festat och bara haft det bra.
den här helgen har spenderats till största del i strängnäs där jag har umgåtts med bland annat hanna och tjibbe.

idag ska jag plugga jääääääääääääärnet.

puss

torsdag

hejhopp nu var det ett tag sedan igen så jag vet inte vad som är relevant att berätta men kan ju börja med nyår.

Nyår firades i västerås. först med annie och annies familj, sen åkte jag och annie hem till nadia, sen ner på stan och sen hem till annies syster malin som hade ett litet "get togehther party" och vi somnade inte förrän vid 4.
sammanfattningsvis så var det en helt okej nyårsafton och 3 väldigt roliga dagar i västerås. annie har en mycket trevlig/stor familj.

Annars har det inte hänt jättemycket. har mest tagit det lungt och njutit av lovet. är ju inne på sista veckan nu, de flesta av mina vänner började skolan redan igår. skulle ha tagit en fika med hanna idag men blev illamående (troligtvis mensvärk) men nu känns det bättre igen och hoppas att vi ses imorogn istället.

puss

RSS 2.0