Tattoo-inspo !


jag ska få en tatuering i studentpresent. Så nu är det "bara" att låta fantasin flöda!

Funderar starkt på en text i nacken/eller på ryggen och/eller en fjäder på sidan. Funderar mellan några olika texter men tycker extra mycket om ONE OF A KIND




vad gör vi, NU KÖR VI ;)


måndag, igen

hejsan! Nu är det måndag igen. Min näst sista måndag som säbyelev någonsin, näst sista gången som mitt alarm ringer 03.20 en måndag. knas.

Haft en jättemysig helg. vart mycket med min underbaring till pojkvän som jag för övrigt firade 10månader med igår. blev en heldag på sjön med cola och gifflar , obeskrivligt mysigt. Så lycklig som har dig oskis :)

BESTÄLLT <3


FRIDAY

SOL
FREDAG
LEDIG HELG
SLIPPER ÅKA KOMMUNALT HEM
LIVET LEKER

några bilder från i söndags


Pluggisar och hurtiga

sitter i datasalen med nadia + våra hundar och snart ska vi ut och jogga !

one day left

imorgon är det fredag och kanske måste jag åka kommunalt hem... hemska tanke ! Men iallafall ska det bli skönt med helg och jag hoppas såklart på strålande sol så att jag kan göra de där förbaskade uppgifterna ute på balkongen!


yo bitches

hemskt att sitta inne i det här fina vädret, men vi är nästan färdiga med vårat arbete så snart får vi gå ut i sommarvärmen, att solen inte tar såhär dags gör dock inget eftersom jag har blivit röd nog i ansiktet redan he-he. Idag ska jag plugga plugga plugga. Bokprov och zoocertifikat imorgon och jag är så lite förberedd som jag bara kan vara inför båda, lyckat va? känns verkligen att det är slutruschen nu och att man har mycket att göra, för ALLT ska vara inne senast fredag nästa vecka för då sätts betygen. herreguud.

sunny wednesday

Tredje dagen i rad nu som jag har shorts på mig ute utan att frysa, så jävla nice! Ju varmare det blir ute desto mer förstår jag varför jag tycker så illa om kylan och vinterhalvåret haha.



min bil som jag fått av oskar!


Hello peps

IM BACK.
Nu ska det blir liv i bloggen igen. Mycket har hänt sedan sist! Jag har bland annat fått en bil, ett jobb (med det sagt så förstår ni nog att praktiken var lyckad), varit på öland och börjat kolla efter lägenhet, nu är det bara slutbetygen, studenten och körkort sen börjar allt falla på plats. Det värsta är att säby är så jävla underbart den här årstiden och tanken på att det är 3 veckor kvar i skolan är ledsam. Man har liksom gått i skolan sen man va typ 6 bast, och nu är det the end. buhu.

Idag är första riktiga dagen på säby på typ 5v, så det är ganska skönt att vara tillbaka. och jag har bestämt att trots mina kommande nätter som jag ska sitta uppe och plugga så ska jag njuta av varenda dag som att det vore den sista, för fan vad jag kommer längta tillbaka i höst när "det egentligen är dags att börja skolan igen".
back to work nu ska jag gå och göra zoohandlarcertifikatet, den praktiska delen. Hörs snart !

aldrig haft så höga krav på mig själv

jag måste
. slita arslet av mig i veckan och varje helg framöver för att försöka få jobbet på djurmagazinet
. komma in i jobbet och visa att jag ska vara kvar där
. plugga som en stackars idiot för att få bra betyg
. köra bil och ta körkort i augusti
. spara pengar och flytta ut
. fixa hundvakt (om jag får jobb)
. fixa inför studenten och göra det bästa utav den trots omständigheterna
. + massa extra som rör skolan.
och det här SKA jag alltså fixa.

RSS 2.0