vill ha



torsdag

hallåj! Börjar jobba 13.30 så har lite ledig tid nu på förmiddagen. Planen är en pw för att se hur det funkar med min mage som brukar krampa när jag springer, kan jag inte ens gå raskt är det hög tid för läkare. man kan ju undra hur det blir på lördag, tjejmilen i krypfart ?
Om jag hinner blir det lite solning också, behöver verkligen det för att få känna mig lite fräsch igen.

Hemma

Haft en hemsk hemresa, men nu är jag hemma hos mamma och pappa iallafall. sista körlektionen avklarad och nu har jag hemläxa och ska nöta bilkörning och teori varje ledig minut, nervös som fan och vill inget annat än att det här ska vara över!

kan knappt vänta


kär

Kan inte tänka mig ett liv utan dig oskar, du är THE ONE

halkbana

Jaha om 10min bär det av till etuna för halkbanekörning och stadskörning. Har haft en bra helg med både hemmamys och utgång. känns sådär att vara tillbaka i Flen.. men är ju bara ett par dagar kvar nu så det fixar jag nog.
puss

fredAG

14.28 sitter jag på tåget på väg hem :)

v50 och s40 -Bilarna jag har fått köra i veckan



hemlängtan

saknar mina 2 älsklingar där hemma! En vecka känns som en evighet. Och endå borde jag vara van eftersom jag var på säby "VARJE" vecka i 3 år innan sommaren.
Men jag kämpar på med bilkörandet och teorin, heja heja!

pluggpluggplugg @på Hasses Trafikskola

Kaffe check
Cola check
Godis Check
Frukt Check

Måste hålla mig vaken

hej kära blogg

gissa vart jag är?
På intensivkurs i Flen haha. Första dagen idag. Var så nervös imorse när oskar körde hit mig, herregud! Men jag har överlevt både boendet och körningen. Blev en mjukstart idag, ska köra 4ggr så mkt imorgon. Om allt går som planerat är inte körkortet långt borta, heja hejA! Lite säbykänsla att sitta i en datasal såhär på kvällskvisten förresten.

Nej. back to studying! (stackars hon som också sitter här, jag håller på och hostar och snorar som en tok för är långt ifrån frisk från min förkylning...)

puss på er


besviken

Besviken på vädret och att det aldrig blev någon riktig sommar. Inget solande, inte en enda dag på stranden och totalt 10 dagar som man har kunnat ha shorts eller något annat sommarplagg heller för den delen.
Har aldrig någonsin sett fam emot hösten förut, men nu gör jag faktiskt det. Kommer inte bi någon skillnad förutom alla fina höstplagg.
(kommer så ångra det här inlägget. För jag älskar sommaren oavsett och det är den enda årstiden som man kan vara utomhus och umgås, och enda årstiden då det inte är becksvart ute när man både åker till och från jobbet. så förlåt sommar, inget illa menat, har uppskattat dig iår igen)


me myself and I


kunde inte ha sagt det bättre själv


green monster called Mr. Jealousy


Tisdag eftermiddag

Här ligger jag nedbäddad i sängen ock känner míg helt slut fast att jag har sovit i princip hela dagen, är ganska säker på att jag har gått och dragit på mig en förkylning. Får hoppas att det går över snart för det känns inget vidare att vara hemma från jobbet. Men å andra sidan, jävligt glad att det är den här veckan och inte nästa eftersom jag ska på intensivkurs då! Om allt går som planerat har jag körkort om exakt 2 veckor. fyfan vad nervös jag är med tanke på hur lite jag kan om bilkörning.
Min fina bil står iallafall och väntar på mig :)

jag har fått en dator

Nu kommer det bli ändrig på min dåliga uppdatering för nu har jag en egen laptop! Fick den utav mamma och pappa imorse, tack tack tack.
Fick också en jättefin rosa kökskniv, den ser ut som plast men är gjord i metall. Längtar så tills jag har en lägenhet och kan flytta in med alla fina "vuxensaker" jag har fått :)

black and white


Mitt livs kärlek


När jag är med dig är jag den jag vill vara.

mycket har hänt sedan sist jag skrev

Bland annat så har jag skaffat löshår, varit på gotland, tatuerat mig, gjort framsteg på jobbet, firat 1år med världens bästa kille, haft nadia på besök osv, jag och oskar letar efter lägenhet och nu är det bara 2 veckor kvar tills intensivkursen i Flen. Med andra ord så rullar livet på.



RSS 2.0