god morgon

jahaja. IMORGON DRAR VI TILL BORLÄNGE OCH SLÅR UPP TÄLTET PÅ p&L CAMPINGEN.
Igår så umgicks jag med bästa vän. Först chillade vi hemma, tog en sväng ner på "stan" och sen blev det glass m jordgubbar och grädde, och ett glas vin till i solen, MYS. Senare på kvällen tog vi tåget till strängnäs där vi först letade rätt på en bankomat, tog en drink på RIVA och sen gick till UB där vi hade några trevliga timmar med gött folk. Vid 2 hämtade mamma hem oss, + oskar och när vi kom till mariefred hämtade vi Laban och chips och sen satt vi inne på ett dagis och snackade skit och hade det mysigt . Sen sängen !



aldrig ska jag sluta älska dig .

<3


om man ska ta och satsa på en lång page?



Anna

Idag ska jag och ANNA fira midsommar på UB . älskar henne. he-he

hundtimmar

Har precis trimmat och badat vovven. Hade inte tänkt bada/duscha honom egentligen men när han rusade av sig i trädgården efter boxningen så blev det lite lerfläckar här och var eftersom han ibland måste gnugga sig mot marken, hehe. Här kommer för och efterbilder (dock bara duschen, glömde fota före trimningen)

(före)


(efter)
puss

en regnig måndag

Efter att ha jobbat hela helgen så är jag nu ledig. dagen började med lite gos och fortsatte med en promis med hundarna och sen en äggmacka och en rulle, million dollar baby som jag sitter och grinar till just nu faktiskt. snart ska jag göra ett ryck med labbes päls och sen ska jag snygga till på rummet.
Ikväll blir det lute födelsedagsfirande av min storebror som fyller år idag. GRATTIS <3

puss

etuna nästa !


puss

hejsan!

Nu har jag börjat sommarjobba på riktigt känns det som. Igår jobbade jag 13 - 21, dagen innan var jag på möte i strängnäs och imorogn ska jag på ännu ett möte, och i helgen är det jobb. Vi får se om fredagen blir ledig, det är inget jag kan räkna med nu för tiden.
Snart ska jag till etuna med bror min, så trevligt så :)

pöss

comeback

HALLÅ. jag tänker inte ens be om ursäkt för dålig uppdatering, för jag är fullt medveten om den och jag har haft NOLL PROCENT lust att blogga, sådetså. Men nu jävlar kör vi på igen.
Att sammanfatta allt som har hänt sedan sist blir omöjligt, så ni kommer få reda på det i smådoser.
För exakt en vecka sedan så kom jag hem ifrån Teneriffa. Jag har haft min utomlandspraktik där med Jossan i tre veckor, och vi har haft det alldeles underbart (bilder finns på min facebook). Just nu längtar jag tillbaka till alla människor´, jobbet och till METT BAR. saknar saknar saknar ! Vädret behöver jag inte ängta efter så mycket eftersom vi har haft rejält stekarväder här hemma sedan jag kom hem.
I fredags så hade vi skolavslutning. Avslutningarna på säby är inget speciellt, men känslan efterråt är underbar, även fast jag ska jobba i sommar haha. Vi firade ledigheten hemma med grillning och mys, och mitt i natten kom oskar förbi en sväng, och på lördagen så åkte han och jag ut på sjön i hans båt och chillade galet. Idag är det söndag och dagen började med en långpromenad och kl 14 så ska vi till strängnäs på fika hemma hos carina och jahn (hunduppfödare till våran hund och goda vänner!) och alla hundar såklart.

Inatt klippte jag av mig mitt "långa" hår förresten. Topparna var som ett jävla torrt fnöske för att det var så slitet, så nu får jag lära mig leva med kort hår eftersom mitt hår verkligen inte växer mer än 1cm om året. Haha!

puss

RSS 2.0