lördagkväll

blev en myskväll med både fläskfiLÈ och wallander och polly. har säkrt gått up 5kg den här helgen haha inte bra.
nu ska jag lyssna på enya och prata med folk innan jag ska sussa. imorn ska jag vara hemma och dona. kanske bada vovven, plugga lite och städa rummet? haha sånt som måste göras med andra ord.


puss

lördag

hello. sitter här nyduschad och tankspridd. det är lördag eftermiddag och det har varit en händelserik dag som för en gångs skull inte bara har flugit iväg som helgerna annars brukar göra. gick och la mig sent igår efter en myskväll här hemma med chips och dipp (inte bra för figuren). trots det hade jag inga problem med att ta mig upp i morse när jag och mamma skulle åka på lydnadstävling i eskilstuna. tävlingen gick dåligt, det var mamma och hilda och kanske 3 till i hennes grupp men mamma fick ingen placering för hon bröt. bättre lycka nästa gång mami.
på vägen hem gjorde vi ett stopp och jag införskaffade mig ett par snygga converse, vilket också betyder att jag är 700spänn fattigare..hm. sen gjorde vi ett till stopp och handlade ingredienser till kladdkaka och så hyrde vi en film (midsommar igen tror jag filmen hette). inte så svårt att lista ut vad vi gjorde när vi kom hem kanske? filme var helt okej.

senare blir det ännu en hyrfilm (wallander) och om vi orkar så blir det fläskfilè hehe. efter helgen ska jag börja springa regelbundet igen och inte äta massa skräp. vill ju vara smal och snygg...


pusss


fredagsmys

äntligen hemma. här kommer lite bilder från veckan.


jenny och min vovve

jag - nyvaken

dipsy och jag

nadia och jenny


puss och kram


seg torsdag

fiskgrattäng... låter inte alltför gott eller hur? menmen, lunch måste man äta iallafall.

har fortfarande ont i huvudet och det blev inte bättre av att anstränga sig för att verka "gilla läget" hela förmiddagen. usch usch usch grupparbete när man inte får välja grupp själv suger verkligen.

Igår satt jag och jenny på kvällsfikat länge och lyssnade på carro när hon sjöng och spelade gitarr, sen gick jag en promenad med Labbe och sen fick jag och jenny en impulsgrej att vi skulle släpa in hennes säng till mitt rum och så blev det. sen gjorde vi oss snygga och tog lite bilder. en stund senare somnade vi till filmen "children of the corn".

imorse när vi vaknade var vi bombsäkra på att det var fredag.... men nej, inte än.

fisk nu.


carro

puss

hejhej

dålig uppdatering jag vet, synd att jag inte bryr mig.

har väl inte hänt sådär jättemycket. jag har varit i strängnäs mycket och träffat alla mina underbara strängnäspolare, jag har fått mitt hjärta krossat av någon jag verkligen gillade (fyfan vad ont det gör) och igår ramlade jag ner från en soffa här på inernatet och fick en lätt hjärnskakning (ni som känner mig är INTE förvånade.)

hemma står det en sprillans ny, snygg och framförallt snabb dator så nu behöver jag aldrig mer sitta vid datorn i en halvtimme för att kolla busstider, eller 2 timmar för att gå in och kika på facebook.

puss

seg dator

Tänkte bara logga in här och säga att den dåliga uppdateringen beror på den sega datorn och så länge den är såhär tänker inte jag blogga, bara jobbigt.
jag lever iallafall livet och njuter av mitt sportlov. jag har knappt varit hemma än men idag ska jag nog stanna hemma ikväll, vila upp mig lite. bilder och mer info kommer någon annan gång från någon annan dator.



pussss

RSS 2.0