sämsta dagen

idag har varit sämsta dagen på läääääänge. usch och fy vad trött jag är på att försöka vara det perfekta barnet men att gång på gång misslyckas och får veta att man är en besvikelse. "ur det onda kommer det goda" är bara skit, det enda som har kommit ur det onda idag är en extrem huvudvärk!! ikväll knatar jag och laban hem till oskar och stannar på obestämd tid, sådtså. sitter och dricker en mugg kaffe och tittar på sällskapsresan, en ganska bra återhämtningskur måste jag säga. haha stackars helmer som tappar bort paketet, köper en åsna som han målar (som ska bli en dalahäst) och sen köper han ett knäckebrödspaket och tror att allt är som det ska, bara det att han inte vet att paketet ska innehålla sisådär 50 000 kr och inte bröd. stackarN. undra om den nya stig-helmerfilmen är bra :))

frukost och top model i sängen

Ägg, äpple med kanel och grapefrukt <3

end of the day

Sitter och myser framför tvn och äter vindruvor. Det här är förresten mitt första mobilinlägg. Coolt va? Idag har jag haft fullt upp med hundtrimning, hjälpt bror Att serva hans bil, gått långpromenad, och sprungit. Hurtig va?

finn ett fel


fruuuukost

hej hörni :) sitter hemma och äter frukost (09:14) och njuter av att ha SPORTLOV.


Igår var då den första riktiga dagen på lovet. På morgonen tog jag det lugnt och senare på dagen åkte jag in till strängnäs för att gå till UM och sen även svänga förbi djurmagazinet och fråga om de tar emot praktikanter. Svaret blev "vi säger nej till många för det är inte många som passar. men du är välkommen" woho go jonna!!
På kvällen gick jag och firade morfars födelsedag, det var skoj att träffa honom:) sen sprang jag hem för att passa på att bränna lite extra och sen avslutades dagen med att krypa ner brevid en febrig oskar.

Idag blir det först lite morgontv, sen ska hunden trimmas och tränas. (träningen ingår i mitt projektarbete som jag ska försöka göra klart i veckan) efter det ska jag springa en sväng och när mamma kommer hem ska vi gå långpromenad.


190 dagar

om 190 dagar ska jag vara fit och vara stolt över min kropp.
vad tror ni om det? Ställer ni upp eller tänker ni säga "hon tycker hon är tjock så hon ska banta" och tycka att jag är knäpp som bara bryr mig om vad andra tycker?
det handlar inte om det. jag vill vara stolt över hur jag ser ut, och vem kan göra något åt saken om inte JAG?

om 190 dagar är tjejmilen. mamma har anmält oss, det var sjukt roligt förra året och det här året ska bli ännu bättre. nu ska jag vara förberedd.

puss

fredag

haha okej långpromenad med mamma och "sen vet jag inte vad jag ska göra" blev till en shoppingdag i etuna med amelie istället. handlade skinnjacka, jeans ett fult(?)linne och en halsduk. och sen blev det såklart mysfika på espresso house hihi.
när jag kom hem bjöds det på hamburgare, MUMS!
puss

fredag 08:26

idag känns allt sådär toppenbra, älskar att vakna med den inställningen ! idag ska laban trimmas, jag och mamma ska gå långpromenad när hon kommer hem och sen vet jag inte vad som händer, är sugen på något skoj ikväll :) puss på er trevlig helg när den börjar !


vårkänslor som sprider sig i hela kroppen!

Så fort jag får pengar så är det en vårjacka som ska inhandlas. Material färg och modell är fortfarande så långt ifrån bestämt som det bara kan vara. så nu ska jag nog titta runt lite och se vad affärerna har att erbjuda.




vårdag

nu kan jag bocka av allt på listan utan joggingen, men det kommer sen. klockan är ju bara 13.10. snacka om att jag hunnit med mycket idag. och det var helt jäkla underbart att sola! nu ska jag koka lite kaffe och plugga lite och titta på wallander, hihi. PS vädret är underbart. hoppas att solen och framförallt våren är här för att stanna!



(nysolad, och har bikini under sådetså)

torsdag

HEJ !
Jag är hemma och det är torsdag + att nu har mitt lov börjat. Åkte hem redan igår för att fira oskar, och de här två sista dagarna känns inte viktiga, inte tillräckligt för att åka tillbaka igen. det tog btw 3 ½ timme för mig att åka hem kommunalt igår , fy . men så värt det är när man får somna med oskar:')

checklista för idag;

. gå långpromenad med hundarna
. tvätta
. ringa och boka intensivkurs, en UMtid och en soltid
. beställa olja till mig nadia och amelie
. ut och jogga(?)

inte min dag idag

ja vad ska man säga. ber om ursäkt för mitt humör och mitt zombieliknande sätt att stänga in mig på rummet. jag är trött och har idag helst av allt bara velat mysa på rummet med min (egentligen nadias) bokserie, sådetså.
och det har verkligen inte hänt något, jag är hur glad som helst, vissa dagar är man sämre på att visa det bara.

Idag har jag haft en enstaka lektion, läraren som vi skulle ha hela eftermiddagen var sjuk. Också imorgon slutar vi efter lunch, dock så ska jag göra ett tråkigt fågelprov "restprov" men det går fort, och det är förövrigt endast därför jag har knatat iväg till datasalen, för att plugga. längtar redan efter att återförenas med min bok. haha emojonna!

om mina planer går igenom så är jag på väg hem redan på onsdag, för att fira min pojkes födelsedag!!! mysigare start att börja lovet på finns inte. (fast man vet ju inte.... kanske går vilse på centralen eller fastnar på något tåg, eller kanske eventuellt hoppaar på fel tåg och stiger av i malmö eller liknande?alltid lika spännande när jag ska ut och fara. har faktiskt aldrig - på 3 år - åkt hit eller hem kommunalt från skolan innan. )

puss !


aw


fina älskade hund


TACK NADIA

Tack för nya designen, så fint så ! men du vet va som gäller när snön är borta (; <3

djur som far illa är värre än något annat.


I'M HOME

jävla skit att det inte har kommit någon veckorevy i veckan, jag som var så sugen!

ingen idè med sms

En knapp är paj, 4 bokstäver som inte fungerar. typ rs och dom. så det går inte att skriva många ord, och absolut ingen sammanhängande mening, så även fast jag egentligen inte är något fan av att prata i telefon föreslår jag det om det är något viktigt - Heh.

FREDAG

Nu är det fredag igen, sista helgen innan det är LOV. Alltså bara en skolvecka kvar och sen får man vila upp sig lite, verkligen vad jag behöver. Ska också ta itu med en hel del saker på lovet som man blir "låst" från när man bor här. bara en sådan sak som att täckningen suger och att pengarna på mobilen tar slut är en sak som hindrar mig från att tex boka intensivkurs eller soltid. och tror ni att man kan göra sånt på helgerna eller att det stänger sent på fredagar så att jag hinner när jag kommer hem? NOPE. Home sweet home.
har inga speciella helgplaner, och thank god for that just nu vill jag bara mysa hemma! dessvärre måste jag plugga MYCKET i helgen.
1 och en halv lektion kvar sen lunch, packning och sen kommer pappa. som ska ha med sig körkortpapper så att jag kan köra någon sträcka hem, skojsigt.
TREVLIG HELG PÅ ER<3

lediga

tror jag ångrar det där med lång dag, nu slutar vi efter lunch! Älskar när lärare är sjuka.... he-he. ska plugga djursjukvård, läsa edies dagbok (en bok), gå på promis med labbe och sen titta på film och tycka lite synd om mig själv!

torsdag - snart fredag

känner mig inte på topp idag kan jag säga så den här dagen blir nog låååång. men det bästa är ju att jag kan börja packa inför imorgon (förstår inte varför jag är så dålig på att packa så att jag måste ha 2 bagar att åka fram och tillbaka med 2 ggr i veckan?alla andra som pendlar klarar sig med en liten handväska....)

vill tillbaka...

alla <3 dag

tack underbara nadia och fanny för att jag slapp fira denna kärleksfulla dag ensam. Love you

VÄRME

tack snälla rara far för att du kom förbi med ett element. jag tror jag gillar mitt rum på boda igen, så varmt och gosigt :')

höga förväntningar

om min ricinolja är lika effektiv på mig som andra har haft av sina, ja mina vänner då kommer mitt hår att vara flera centimeter längre och starkare på bara veckor :)

jahapp måndag 05.45 och jag har anlänt till bro, säby, boda, mitt rum, min säng.

ska försöka sova några timmar, men för att det ska kunna hända behöver jag skriva ner mina dumma tankar för att se om dom över huvud taget är logiska eller så att it makes sence. Jag hoppas att de här tankarna inte tänker stalka mig hela veckan.

Är det bättre att ta upp saker, saker som kan ställa till det, eller ska man övertala sig själv om att man har fel? Jag menar, ska man lägga energi på att få sin vilja igenom till vilket pris som helst, eller ska man lägga sin energi på att ljuga ihop en annan version för att sedan tvinga sig själv att tro på den istället för på sanningen? Visa sin besvikelse eller fejka ett leende tills du har förträngt händelsen och kan le på riktigt igen?

Ja, tjejer tänker mycket, och säkert är 90% onödigt tänkande. men iallafall, hur onödiga de än är så är det mesta nog väldigt sant, och vi är nog för 'smarta' för vårat eget bästa ibland.

sådär. det var nog allt. För 2 timmar sedan låg jag i oskars säng. i oskars varma säng, "hemma", MED oskar. och nu......... en kall säng, ensam. WOHO.

Natti ha en bra dag!

så sant


renovering av huset - mors&fars rum!




Not just A dress, this is THE dress



hur kan det redan vara söndag........?

HUrsomhaver.
Fredag - God tacos och mys med mamma och pappa, och sen skräckfilmstittande med oskar - stackren skulle behöva skyddutrustning och öronproppar så som jag blir av skräckfilmer....ops
lördag - sladda med oskar amelie och robin. följt av mc donalds och sen mys hos robin, blivit klippt av Amelie, TACK SÅ MKT! (det blev bara det slitna. så nu ska jag köra hårt på en olja som ska öka tillväxten och sen klippa mig var 8e vecka) "fest" hos younes och fyllechaffis åt sara.

söndag/idag - knappt bakis alls! mysig promenad med mamma och hundana, och sen fastnade jag i tvätt, städning och packning. snart kanske även i plugg... FY FAN. juste ska baka bröd till maten också.

HISSA- VÄDRET, alltså främst solen dårå. uuuuunderbart
DISSA- Hinner inte med det jag vill under en helg, dom är för korta.

Här kommer ett par bilder ifrån promisen, och senare kommer jag att visa er min STUDENTKLÄNNING.


fredagsmys

så sjukt skönt att vara hemma och att ha hela helgn framför sig!

:')

Jag har bara dig.
- Mitt liv varar i ca.15 år.
- Skild från dig betyder sorg för mig, tänk på det innan du skaffar mig.
- Gör mig tillitsfull, ty du är hela mitt liv.
- Var inte arg på mig för länge åt gången och spärra inte in mig som straff.
- Du har ditt arbete, dina vänner och nöjen.Jag har bara dig.
- Tala till mig även om jag inte förstår dina ord, för din stämma översätter allt.
- Vet du att jag aldrig glömmer hur man är mot mig?
- Om du slår mig, tänk då på att jag med mina tänder kan med lätthet krossa din hand, men jag använder inte min makt.
- När du är irriterad på mig för att du själv har bråttom, tänk då på att jag kanske har ont i magen, legat för länge i solen eller bara är trött och ledsen på allt.
- Ge tid med mig då jag blir gammal, ty även du blir gammal en dag.
- Var hos mig när jag har det svårt, ty allt blir lättare för mig om jag har dig.


kärlek (fotograf;MAMMA)


GOD NATT DARLINGS sov sött :)

.

babe, if I do this thing for you, will you do this little thing for me?

.

hm


Gosigt


some inspiration


funderar på låga nästa gång, bara haft höga tidigare
s

Hej kära ni

Fråga inte ens vad jag har gjort med bloggen, designen, headern ALLT. Det är såhär det blir när en "kod-amatör" försöker lära sig, sådetså.
Lektionerna för idag är slut, så nu kan man ju nästan säga att det är fredag, visst?! döskönt ju.

hatämnet SVENSKA B

Sitter i datorsalen och har svenska B. Fick nyss 3 uppgifter som ska vara klara idag som jag aldrig kommer hinna med, som vanligt i svenskan. konstigt att man har ständig stress över allt man inte är färdig med som man ändå bara får IG för när man lämnar in det, vilket inte peppar en precis. (och ja, det går nog snabbare om man är inne och blogg.se)
SNART FREDAG! Ska boka soltid direkt när jag kommer hem :)


ONSDAG 13:57

Hej alla glada(?) människor, hur har ni det såhär mitt i veckan? Med mig är det bra iallafall, bortsett från den här jävla årstiden (tror den kallas vinter...) men det är inget att hänga läpp över, snart är det ju både FREDAG och vår! Har lite smått inplanerat i helgen, som te x att träffa Amelie som är så snäll och ska klippa mitt hår, har tänkt mig en längre page :)

ledig tisdag!

L E D I G . OHJA. Efter en sovmorgon går vi till dagens enda lektion och får då reda på att även den lektionen är inställd, så ingen lektion på hela dagen alltså, satan vad skönt !
Nu blir det en långpromis med labbe, nadia och dior!

skrot i käften i 2 år eller tänder jag skäms över resten av mitt liv?

att jag ens funderar egentligen ? borde fixat nununu.

Maddi Jane


fredag

herregud. kom hem från järvsö igår vid 19 tiden och det kommer ta tid att vila upp sig ocg återfå energi, jag är helt slut! Vi har haft en jättemysig vecka med skidåkning, badtunna, god mat, massa mys, aktiviteter, järvzoo och mycket mer. tack ni som var med <3
ser fram emot att komma hem idag. ikväll finns det bara en enda sak som jag vill göra, hoppas det blir så:)
trevlig helg!

RSS 2.0