shoppaT

idag har vi varit inne i östersund och shoppaT. har hittat så mycket fina saker som min kääära mamma betalade.
handlade en jeansjacka, en sjal, 5 tröjor och tre par söta trosor. ochlite hårnålar och tofsar. en fördel att ha det om man ska kunna få till någon snygg frisyr imorogn. ska nog knåpa ihop en fläta eller två.

usch. önskar att jag hade lååååååångt tjockt hår.


fixat yranbiljett tills imorogn också, kommer bli så j*vla kul .

PUSSS


hej bloggen

fredag eftermiddag.
hejsan hopsan. sitter i vagnen och knaprar chips. vi kom hit igår och har stannat på en mysig camping bara 15min från östersund.

hemma i lilla mariefred är det översvämning. har fått information och bilder ifrån nära och kära, dessutom är den lilla staden på framsidan av aftonbladet. ganska coolt ändå. 200ml har det regnat där. hoppas att inte mariefred försvinner ner i mälaren... och hoppas att inte alllt i våran källare där hemma blir förstört, bror har varit där och sett till så att vattnet rinner undan. snällt av honom. är ungefär 140 hus som har drabbats, vatten i källaren osv. helt galet ju.


snodde bilden av lucas . hoppas att han inte stämmer mig.

jag återkommer.
puss

filmer

jag måste vara landets enda 17åring som köper dvd filmer. har inte en enda kompis som inte laddar ner från inernet. men jag tycker det är ovärt att ladda ner, vet inte varför. kanske typ för att det tar massa plats i datorn, och för att man kanske glömmer att man har dom om dom blir undanlägda i någon mapp. haha nej men jag vet faktiskt inte. det är som det är.
köpte iallafall sex and the city filmen, och disturbia.

filmdags nu!

puss på er

neutrogenas igen

ni minns blackhead eliminating vattnet jag köpte för inte så länge sedan va? äsch, lägger upp en bild.


sådärja. här har vi den.

tanken bakom denna produkt ät ju då att den ska rengöra huden, långt ner i porerna. och det måste jag verkligen säga att den har gjort. blir alltid lite grått på bomullen när jag har använt det, lite äckligt kanske, men då vet man att det fungerar iallafall. en annan "bieffekt" är att vissa porer börjar bli till små finnar, porerna åker ut ur huden alltså. lite jobbigt. finnar vill man ju inte ha. men som sagt, den fungerar verkligen, bara att stå ut ett tag nu så kanske man har en ren fin hy sedan.
när jag kommer hem igen ska jag gå till en sallong där dom ångar huden med varm ånga, och sedan klämmer alla porer och gör rent. vad tror ni om det? då kommer ju ju att ha en ren hy, och om jag ser till att sköta mig med rengöringen efter så borde ju mitt porproblem försvinna. faaaaaaaan vad smart jag är. haha ne skoja. eller?

puss

vin i solen

hejsan hoppsan. orkar inte skriva så mycket om dagen, men en kort sammanfattning kan ni allt få.
gick och kollade lite på en"marknad" inne i funäsdalen, och sen blev det lunch vid ett vattenfall inte så långt bort.
nu sitter jag utanför husvagnen med mamma och dricker ett glas vin, jättemysigt.
pappa är inne i vagnen och lagar till TACOS. ska bli gryyyyyymt gott, är jättehungrig.

imorogn ska vi lämna detta underbara ställe.. sorgligt men sant. fast liksom, kommer ju att komma tillbaka, så det är ingen idè att hänga läpp. ska bli kul att testa en ny camping i östersund, och sedan blir det ju STORSJÖYRAN med anna på lördag. kommer att bli så jäääääääävla nice. längtar. hihi.

mat nu!

puss

egobild

länge sedan man la ut en egobild.



ni får ursäkta håret... så jävla kort. vill köpa nytt löshår men ändå inte. tror egentligen bara att det där är en dum fixidè från min sida. vad tycker ni om löshår?
köpte ju första håret för två år sedan, för att jag ville. sen blev jag tvungen att klippa mig för mitt hår va så slitet, då hade jag löshår föt att jag inte ville visa mig i mitt egna för att det var så kort, och nu är det ett beroende. jag går runt och tänker på hur kort mitt egna hår är men wtf. vem bryr sig. kan ju leva med håret i en knut. dumt att punga ut med 600spänn. vad tycker ni?
puss och god night. sleep tight.


tisdag

länge leve ramundberget.
hejsan hopsan.
idag är halsen bättre, och även ögat, snart kanske man är frisk, vore ju himla skööööönt.
idag har vi varit ute och vandrat igen. blev nästan 15km. turen gick förbi ett mäktigt vattenfall, över härliga vyer och även upp på en fjälltopp, så man kan ju nästan säga att jag besteg ett berg idag. fjäll/berg = samma sak? ;) aja. stolt iallafall.
har typ 550 bilder i kameran nu tror jag haha. men lägger inte upp några förrän jag är hemma för det går typ inte att fixa in bilderna utan sladd, och den har jag ju självklart inte med mig.

idag har varit bästa dagen sen vi kom hit tycker jag. en superskön fjällvandring (från kl 12:00 till 17:00) och sen supergod pizza hemma i solen precis yanför våran husvagn, och sen var det allsång på skansen på tvn, och nu tittar vi på morden i midsommer. juste. efter maten gick vi och dushade, det var skööööööööööööööööönt.

såg en patetisk kommetar i kissies blogg idag "ni följer min blogg som slavar". och med dom orden miste hon minst en läsare, nämligen lilla jag. tror det var fler som reagerade. hon förtjänar inte titeln som sveriges största blogg. det är ju fan synd om henne. när folk slutar läsa hennes blogg så kommer hon att vara en NOBODY.

puss

måndag

hejsan hopsan. sitter här i vagnen nu och hoppas på att far ska börja laga till maten, gulaschsoppan, är mycket sugen.
idag har vi varit inne i funäsdalen och kikat lite i butiker, jag hittade dock ingenting speciellt, men jag är lika glad för det. hade dock suttit fint med en hamburgare... men det höll inte mor och far med om så det blev yoghurtlunch i vagnen.
annars har det inte hänt så mycket.. kan ju berätta att jag kunde sova inatt :) men när jag vknade så var mitt öga kladdit och rött, och det är inte så stor skillnad nu heller, har man gått och fått ögoninflammation nu också? räcker det inte med att ha ont i halsen? tursamme jonna.

nu tyyar jag icke att skrive mer.

puss

åsna

http://www.youtube.com/watch?v=gS-T-IR7wCc

folk som klarar av att göra en sådan här sak har allvarigt fel i skallen.
finns inget mer att säga, videon förklarar allt.
blir så ledsen :/

puss

hejsan

hejsan bloggen. nu har jag och mor och far varit här uppe i ramundbergen (inte bramundbergen som jag såg att jag hade skrivit i ett tidigare inlägg) i 4 dagar, 3 nätter. har inte kunnat sova ett skit på grund av att jag har haft så jäkla ont i halsen. vilket suger nu när man äntligen är iväg på semster för att fjällvandra osv. hela natten mellan igår och idag låg jag och kollade på PIP LARSSONS typ, någon som minns den prima serien? o-m-g vad nostalgi när den gick på tv i går. och det var därför jag kikade igenom alla avsnitt hihi. sååååå himla bra.


trots halsen så har jag iallafall kunnat gå ett par fjällpromenader. en i fredags som passade mig utmärkt, fin utsikt, bäckar med drickrent vatten och inte alltför lång. promenaden igår höll på att döda mig. efter operationen har jag tagit det lugnt i 3 veckor, och nu är jag dessutom sjuk. så en promis på över en mil blev lite too much för mig haha. var iallafall här i vagnen och vilade idag när mamma och pappa vandrade. bad dom ta bilder åt mig hö-hö.

usch vad ful min min blogg är, vill göra om den. en fin header, kanske ljusråsa bakgrundsfärg? haha kommer aldrig lyckas. hatar alla koder. fattar inte ens varför den där grejen till höger har helt fel mått, och eftersom jag inte ens vet vad den heter så blir det liiiiiiiite svårt att försöka fixa till den.

puss


hahah

nu är jag ännu surare, ni vet inlägget som försvann? nu har min kära blogg placerat det under den gulliga kategorin UTKAST. haha lite sent kanske, nu blev jag plutt.

inatt sov vi i sveg, och idag fortsatte vi resan mot bramundberget, och nu sitter jag här, finally!

hm. om jag kollar rakt fram ser jag en stor backe. en skidbacke rättare sagt, en skidbacke med 3 betande hästar? haha knas, men det är väl bra att skidbackarna används även på sommaren. hihi. tittar jag till vänster ser jag ett fult tält, tittar jag till höger ser jag pappa, och en godispåse. mums. och slutligen, om jag tittar bakåt ser jag fjäll, den härliga älven ljusnan och en strålande sol. så himla mysigt här. trots solen så är det lite blåsigt, och när mamma kommer tillbaka från sin springrunda så ska hon och jag basta. sen blir det god mat. hihi i love camping.

måste tillägga att hundarna sköter sig helt awesome.

puss

sur

skrev nyss VÄRLDENS LÄNGSTA OCH BÄSTA INLÄGG,
men det FÖRSVANN. KUL.
BLIR SÅ ARG.
nu åker jag på husvganssemster.
uppåt.
orkar inte skriva om allt :(
faaaaaen då.
här är ett par bilder från förra året
när vi fjällvandrade.
puss



partyT

tja. tyckte att det kunde behövas en uppdatering.
helgen har varit (Y). hade krök i lördags, därav
bakningen, och att mina föräldrar var så hjälpsamma.
vi hade inte världens bästa väder, så pappa satte
upp en presenning osv. vi grillade, käkade tårta
och självklart drack. för mig blev det vodka, och ööl
som jag fick av snälla ROBERT.
Var så jävla kul att träffa alla. Speciellt henke, rasmus,
jocke, robert och anna. SÅ JÄVLA UNDERBARA MÄNNISKOR.
älskar er.

Hade en perfekt bakisdag med Robert och bästa vän.
vi käkade pizza, anna badade och vi åt mängder
av skogaholmslimpa med potatissallad på.
fan vilka grymma människor.

lägger upp några pictures.




där har vi mig. visst var jag söt?

puss

lördag

today is the day. varför känns allt inte bra?....

tror iallafall att det blir en grym dag. mina föräldrar är just nu bäst i hela vilda världen. vilket stöd, vilken hjälp, vilket engagemang. ÄLSKAR ER MAMMA OCH PAPPA.


nakenfis? svar nej. lurar er bara lite :)
ska snart göra mig i ordning. min hy tycks gilla mig idag. så
extremt jävla tacksamt. gillar den mig gillar jag den. logiskt.

puss ha en bra dag.

storhandlat

va nyss och handlade med mamma.
och när vi var klara, stod där i kön med vårat stora lass, då får jag syn på produkten som jag har letat efter i evigheter, sökt på alla apotek typ, och så hittar jag den i en mataffär. HAHA SICK. men vi köpte den, tack mamma<3


(hahahahha fan vad flummig bild)
alltså det är typ världens bästa ansiktrengöring. man ser inte vad det står
så skriver det här om någon är intresserad.
Visibly clear blackhead eliminating toner. NETROGENA. finns även en skrubb
och en fuktkräm i samma serie. mycket prisvärda! juste.. tror den jag köpte idag
kosta typ 50 :)

PUSSSSSS

sarrong

vet du vad en sarrong är?
antingen tänker du just nu "nej.... låter mobbat"
eller så tänker du "men ja, sånt där tyg man har på sig utomlands, sån där kjol"

nu ska jag berätta för er. en sarrong är ett rektangulär tygstycke som man kan göra superfina kjolar eller klänningar av om man bara känner till dom olika vikningsknepen! "how to tie a sarong" LIKSOM.
finns hur många olika jättefina, enkla sätt att göra supersnygga klädesplagg.
anväder själv alltid sarrong utomlands, praktiskt att ha när man ska till stranden, men också billigt.
lägger upp några länkar här till er så att ni kan dra fram er gamla sarong ur garderoben och ge den en ärlig chans som klädesplagg även här hemma i sverige. lycka till PULLOR. kan jag, så kan ni.

http://www.videojug.com/film/how-to-tie-a-sarong
http://www.howcast.com/videos/434-How-To-Tie-a-Sarong-Into-a-One-Strap-Dress

om du nu tänker "men tråkig? lång?"
VIK UPP, KNYT, GÖR VAD FAN DU VILL.
med fantasin så går allt.
fick verkligen till en skitsnygg klänning igår!

PUSS

torsdag

tjenis penis.
idag började mammas semester, eller hon kom hem 12 och då började den. så med en mor på bra humör kan det nästan inte bli en dålig dag. sen kom bror, också rätt glad, och sist kom pappa. att han började grilla lax och älgkött till middag är ett ganska tydligt tecken på att han också var på bra humör, riiiiight? imorgon börjar pappas semster. GÖTT. snart ska vi på husvagnssemster, om ungefär en vecka, ska bli sååååååååååhäääääääääääääääääär mysigt.
magen känns okej. vet dock inte hur det blir med fjällvandringen för min del, men det visar sig. tar inga tabletter nu, och dom stora plåsterna är utbytta till mindre plåster.
har förövrigt tagit det lugnt hemma, solat mig röd, bakat osv. undrar du vad jag har bakat? det är HEMLIGT (; mohahahhahahahahahhahahhah.

puss och.....?

ovärt

kul att typ halva svenska folket, däribland jag, sitter och kollar på kronprinsessaprogrammet på tv fast hon inte ens är där. kul att fira henes födelsedag då liksom. haha patetiskt.


puss på stjärten.


weightpulling

http://www.pitbull.nu/wp/weight_pulling.php?css=
http://sv.wikipedia.org/wiki/Weight_pulling

Står klart och tydligt att deltagarna kan skadas,
och vilken hund blir inte stressad och mår dåligt
av att folk står och hejar på dom att dom ska dra
så jävla mycket dom orkar.

några tycker det är ballt
andra tror att det är bra för hunden
andra tror att det är dåligt för hunden
och vissa tror att hunden tycker det kul
JAG TYCKER ATT DET ÄR SJUKT.
"stretcha noga så att hunden inte skadar sig"
"har den inte återhämtat sig dagen efter ska man låta den vara"
"för att få ut det sista i hunden ska man använda lockbete"
KISSSS MY ASSSS ATT HUNDEN MÅR BRA AV DET.

vad tror du? något du skulle kunna göra med din hund om du
har/hade den rasen? jag känner 1 som funderar på det,
och its up to him.
finns det fler som gillar sporten? (om man nu kan kalla det sport)

puss

lite svalare

idag vaknade ja faktiskt i tältet av att jag frös lite,
hade nästan glömt bort hur det kändes hahah.
lite svalare ute idag alltså. tror många e tacksamma
över det. min mamma te.x som får svårt att andas
pga hennes astma, min pappa som har över 30+
på sitt kontor de varmaste dagarna, och i princip
alla hundar. och många fler. skönt för oss nyopererade
som inte kan bada också. HÖ-HÖ.
jaja.

perfekt att börja dagen med en beckfilm och lite god
frulle. yummi.
have a NICE DAY PULLOR.



puss

slöja som täcker hela nönan

såg på nyheterna att frankrike ska rösta om slöjförbud eller inte. jag hoppas att det blir förbud på heltäckande slöjor faktiskt. tycker inte det ser bra ut, och tycker det är synd om dom som går runt så för att dom känner att dom måste pga religioner osv. fatta nu när det är såhär varmt. stackarna. 
kom igen frankrike. FATTA RÄTT BESLUT.




PUSS PÅ STJÄRTEN


tisdag kväll

tja.
ligger nu i mitt svala, sköna tält och lyssnar på musik.
ska snart slagga.



ska drömma om den här godingen. världens godaste
glass/cheesecake? tårtan EVER. i just fuckin LOVE IT.

pöss

svett.

jag svettas men det är inget jag skäms över,
för det gör antagligen du med. iallafall
om du läser det här en varm sommardag 2010.

gissa hur jag har löst problemet med svettbadet
jag har FÖRSÖKT SOVA i i min säng om nätterna?

jag har helt enkelt dissat min säng. numera så
tältar jag och vovven i trädgården om nätterna.
HAHA AWESOME. svalt och skönt <3

har nyss borstat och badat hunden. är ännu svettigare
nu än vad jag var innan. typ rinner. MYSIGT VA?????
SVETT SVETT SVETT.

puss

omg

HEJ PULLOR

omg.
så varmt.
över 30+.
vet inte vad jag ska ta mig till.
ut och sola lite till kanske?
ja, typ.
puss

VÄDRET

det är bara att tacka och ta emot. ÄLSKAR HETTAN.



SUNKISSED LIPS?
PUSS

hissa och dissa

uppdateringen har varit dålig,
och det kommer den fortsätta att vara.

HISSA: MC FLURRY MARRÄNGSWISS PÅ MC DONALDS, ENDAST 10spänn!!!!!! <3
DISSA: OPERATION MITT I SOMMAREN - BADFÖRBUD MM. fast..... lär ju få magrutorna jag alltid drömt om,
HÖ-HÖ.



puss

fräscht nageltips - fransk manikyr

tycker det ser så jäkla fräscht ut med frANSK MANIKYR.
målade mina naglar hemma igår med ett kitt ifrån depend,
är inte världsbäst på att måla, och mina naglar kunde absolut vara längre...
men är nöjd iallafall. det är snyggt och ser fräscht ut .



puss

hejsan.

onsdag.
snart en vecka sedan jag blev opererad och det gör fortfarande lite ont.
idag är första gången jag har "varit ute" sedan jag kom hem från sjukhuset, eller juste.. frisören igår (hade förträngt det eftersom jag är så missnöjd) men då satt jag bara i frisörstolen och sen åka vi hem (mamma skjutsade ner och hem) så märkte knappt av att jag var ute.
idag var vi iallafall i krampan, solade lite, tyvärr lite för molnigt, och åt våran matsäck. m&m och jan kom också dit, och senare kom bror. det var mysigt, skönt att vara ute lite som sagt.

ska ta ett par alvedon nu mot magen, och sen ska jag nog tat lugnt, kanske ska fråga om mamma vill ha hjälp med tillagningen av dagens middag, TACOS (:


tänker vara ärlig, jag har faktsikt ingen aning om ifall det är snyggt eller
fult att ha tröjan instoppad - haha man dör inte av att pröva iaf.
dagens outfit alltså.

puss

top model australia

jag är så tacksam för att top model australia har gått på tv3 hela helgen mellan 12.00 och 16.00. sitter och kollar på det nu och det får mig att tänka på annat. det är väldigt underhållande´, domarna är bättre och även deltagarna. har fortfarande ont men kan med ett leende på läpparna säga att det värsta är över nu. snart kanske jag kan gå och sova som vanligt. *tänk positivt, tänk positivt, tänk positivt*.

puss

bara människor

jag liksom alla andra människor är bara människor. det är mänskligt att gråta, det är mänskligt att vara rädd, det är mänskligt att känna smärta osv. jag tror att alla någon gång kommer till en punkt i livet då man inser hur bra man egentligen har det. jag brukar inte ta livet för givet, det är inte så jag menar. men visst har jag tagit för givet att det bara är att resa på sig, kuta upp för trappen och gå på toa när det behövs. så är det inte längre för mig, och det har fått mig att inse att det en gång kommer att hända igen, och då handlar det inte om några sår i magen som faktiskt kommer att läka, nästa gång kanske det handlar om ålder.
jag har sett att farmor har problem när hon ska resa sig från sittande, och nu har jag det exakt likadant. jag har haft det i ett par dagar och vet inte hur jag ska stå ut närmsta veckorna. farmor har haft samma problem i flera år, och hon kommer aldrig att bli av med dom. när jag ser farmor ser jag numera mig själv. jag måste skärpa mig. jag har det faktiskt bra, och även om min sommar är sabbad så kommer det här att vare ett minne blott.

puss

fan fan fan fan fan fan fan

om jag hade varit en flitig uppdaterare hade ni vetat att jag åkte in till eskilstuna sjukhus i onsdags, men nu är inte jag ingen flitig uppdaterare så för er som följer bloggen men inte vet något om mitt liv senaste veckan kommer nog det här som en chock. jag har legat på sjukhuset från onsdag till fredag. kom hem igår alltså. tre ärr rikare och en snygg mage och blindtarm fattigare. ett rent jävla helvete. kan knappt röra på mig. är så ledsen. dagarna på sjukhuset var hemska. massa nålar, massa dropp, tappning, väntan, uppvakning, illamående osv osv. HEMSKT. och mina 3 ärr och min skrynkliga mage kommer aldrig låta mig glömma det här.

ingen solning, ingen badning, ingen motion, inga överdrivna rörelser. så i denna undebara värme ligger jag raklång i soffan och tjurar. och min sommar är förstörd. jag hatar det här. fuck this shit.
summer brings life in me. och nu kan jag inte njuta av den alls. en maedröm. jag överdriver inte.
pappa vart är du? jag måste kissa.

puss

RSS 2.0