40 tips till oss tjejer vad en kille vill ha och inte ...

‎1. ATT TRO ATT PENISEN ÄR EN TUGGLEKSAK - Penisen ska det inte befinna sig några tänder på. Om en kille vill ha det så, då är det upp till han men fråga isåfall. Sug som om det vore en isglass utan tänderna med läpparna och tunga, börja lite lugnt. Och su...g inte på ollonet så hårt att ollonet liknar en blå glödlampa.

 

 2. ATT FÖRSÖKA DANSA SEXIGT - tro sig vara sexig när dom försöker dra en lapdance men ser ut som en flodko som dansar limbo, Öva innan för övning ger färdighet. Börja framför en spegel eller gå en danskurs innan.

 

3. PUNGPÅSEN ÄR INGET SUGRÖR - att slicka lite på pungpåsen kan vara ganska erotiskt för killar men slicka varsamt och sug inte på den som om det vore ett större sugrör. Pungpåsen är ett ganska känsligt ställe för en kille som inte vill sättas på prov så hårt.

 

 4. OÖNSKADE MUSPRUTTAR - Om en tjej råkar dra av en musprutt under samlag så bryr man sig självklart inte! En kille är oftast tyst om det och försöker glömma det snabbt, men oftast så kommenterar en tjej det så det sänker stämmningen. Inte speciellt erotiskt. Dessutom, undvik försjutton gubbar att musprutta en kille i ansiktet. Han kommer definitivt inte prestera bättre för det.

 

5. VI LEVER INTE PÅ STENÅLDERN - En orakad tjej är som att ligga och mysa med en hårig orangutang på ett ungefär. Självklart har vi killar samma ansvar. Men tjejer har ett större ansvar angående det på den fronten. Det behöver inte ständigt vara nyrakat men en amazonas djungel får vilken man som helst att springa för livet.

 

6. BERÖRING AV RUMPA - En kille har alltid fascinerats av rumpor och att en man klämmer på den och vidberör den så betyder det inte att han vill borra in en hel hand i anus på en kvinna. Därav ganska oporrigt när en tjej när skriker till och säger "inte där" eller "fel hål" fast man inte ens är nära det. Ska man packa bajs så får man väl skaffa ett avtal mellan partners.

 

7. INTE BARA KILLENS ANSVAR -Det är inte bara upp till killen att jobba i sängen, det är jobbigt att ha samlag och tjejerna ligger oftast bara där och tar emot. Det borde vara jämnlika då tjejer också jobbar ungefär lika mycket, annars har ni kvinnor ingenting att klaga på.

 

8. INTE ALLTID VIKTIGT - Det är inte alltid viktigt att få utlösning/orgasm eftersom det är skönt under tiden också. Vissa kvinnor när dom har fått orgasm så vill dom inget mer (vissa) och låter då killen ligga där med blue balls. Men vi killar klagar inte på tjejer för det utan nöjer sig ändå att få ha samlag med en person som man gillar.

 

9. ATT GÖRA SIG TILL - från fejkstön till fejkorgasmer, kvinnor, det är sällan det går hem. Möjligtvis kan det gå hem för en man som inte är van. Men det märks så uppenbart.

 

10. EROTISKT SEX, JA TACK - Att börja med lite massage är aldrig fel för även killar, få lite närhet med ömma pussar och lätta smekningar höjer ribban en aning. Och inte bara pang på röbetten vilket båda parterna kan göra. Även en man gillar att bli ompysslad med oljor, smek och annat erotiskt.

 

11. RUNKA AV EN KILLE - Att börja runka av en kille som om det vore ett vasa-lopp är inte okej och inget vidare skönt. Att få förhuden nerdragen ner till roten på penisen är inget en kille uppskattar, speciellt inte om ollonet är torrt. Runka lite lätt först och man behöver verkligen inte dra ner hela vägen ner. När en kille drar ett djupt andetag eller låter lite udda, då märker du att det inte är speciellt uppskattande.

 

12. JÄMFÖRELSE MED ANDRA KVINNOR - under/efter ett samlag, diskutera aldrig vem som varit bättre eller något sådant. Man vill hellre prata om dom positiva bitarna eller bara ligga och mysa, även vi killar kan vara finkänsliga.

 

13. SEXBEHOV - Ni tjejer måste sluta gnälla på killar, tjejer har ungefärligt samma sexbehov som en kille fast killar visar det mer än vad tjejer gör eller så pratar vi om det. Vi försöker prestera så gott vi kan, fungerar det inte för en kvinnas del så prata med din partner. Han kommer uppskatta hjälpen och där har ni något att jobba på tillsammans, som ett par.

 

14. FÖRSPEL - Förspel är alltid en fördröjning av att komma till skott för killen vilket gör det ännu intressantare med. Om en tjej suger så behöver hon inte suga tills han kommer direkt och hon kan räkna med att få ett bra jobb tillbaka. Men lek mycket med killen, använd din sexiga blick, viska lite lätt i örat på killen, smek han överallt, det är inte bara den nedre regionen som existerar på killar heller!

 

15. VÅGA DOMINERA LITE - En tjej som vågar dominera lite då och då är alltid lite extra upphetsande, det tycker dom flesta killarna. EX att tvinga killen att hålla upp sina händer eller använda handbojor är upp till var och en. Men att försöka hålla händerna borta från en tjej som gör en pilsk är väldigt svårt och väldigt upphetsande. Var även lite dominerande då och då under samlag.

 

16. ETT KRAV FRÅN OSS MÄN - Diskutera aldrig en annan man med din sexpartner innan eller under förspel/samlag. Det är det värsta som finns även fast denne man varit sämre än vad man själv är. Så är det inget positivt att nämna någon annan.

 

17. SVARA INTE - OM man råkar få ett samtal, ignorera bara mobilen, vi vet att ni kan göra flera saker samtidigt. Men ni behöver INTE bevisa det under samlag. Väntar du ett viktigt samtal kanske du inte ens skulle påbörjat samlaget?

 

18. ATT BITA I BRÖSTVÅRTORNA - Det är samma sak för kvinnor som för män. Att ha en person som biter vilt som en björn är inget man gillar. Så låt bli dom, vissa killar gillar inte ens att bli berörda där. Och klaga inte på en kille som har hår på bröstet bara för att du vill gnaga i bröstvårtorna. Inte ens logiskt.

 

19. ATTACKERA INTE PUNGSÄCKEN - Som jag tidigare nämnt är den känsligare och att klämma hårt på den som om det vore en sandpåse gör en aning ont. Det är inte upphetsande eller skönt på något sätt om du inte har sådan fetish då.

 

20. AV MED KLÄDERNA - En kvinna som hjälper en man av med kläderna är aldrig fel och vice versa. Men kvinnorna är oftast egoistiska att det blir "mannens ansvar" eftersom allt är männens fel. Och alla kläder ska av, en tjej som är helt naken med bara strumpor kvar är ingen vidare fin syn. Det ser bara illa ut och sänker stämningen.

 

21. VÅGA SÄGA TILL - Berätta gärna för killen om du inte brukar prevetiv medel. En kille vill gärna inte pausa sexet med att sätta på en overall på penisen. En kille vill oftast få utlösning i en tjej så var smart och säg till innan ni börjar för man vill inte hälla ut såsen på sängkläderna heller.

 

22. FRÅGA OM DET GÅTT FÖR HAN - Måste vara tekniskt sätt den dåligaste frågan, eftersom vi "killar" är så själviska som ni tjejer säger så märker ni det. Om han slutar, om den slaknar som det gör på dom flesta killarna eller om han nämner det. Men känner du din partner så hör du det garanterat.

 

23. TRYCKA NER HANS HUVUD - Det ökar inte oddsen för att han ska slicka dig, och tjata inte. För gör ni något av dom här två alternativen och lyckas få medvind så kommer det inte bli lika bra som om när han gör det frivilligt eller om du frågar på ett speciellt sätt.

 

 24. FRÅGA ALDRIG - Fråga aldrig en man om du får köra upp någonsting i analen på han, han kommer inte uppskatta det och bli irriterad. En del kanske gillar det eller vill testa det men isåfall får han nämna det för dig och inte du det för han. Då vill han nog bara sex-strejka.

 

25. LÅTA HAN JOBBA I EVIGHETER - Inte okej! en kille som bara får jobbet eller helt och hållet hela ansvaret, rör dig så ni byter ställning om ni känner för det. Det är inte bara upp till männen att ordna. Erat ansar också! och rid gärna lite eller underlätta det på något sätt för killarna.

 

26. FÅ EN KILLE ATT SE FÅNIG UT. - Skratta aldrig åt en kille om ni tycker något blev kul eller för något blev pinsamt, killen kommer tro att du skrattade åt han även fast det inte var så.

 

27. ATT HÖGLJUTT INSTRUERA. - Skrik inte ut uppmuntrande tillrop som en tränare med megafon. Det är inte direkt upphetsande.

 

28. ATT PRATA SNUSK. - Få det att låta det riktigt mot mannen, inte som en dålig porrstjärna. Killarna vill inte ses som objekt så frasen "oh yeah, fuck me hard" går inte hem. Prata gärna svenska om du är svensk.

 

29. SLUTA LEK. - Säg aldrig att du är bäst i sängen och att du är bäst på allt, det uppskattas inte heller. Klart man kan säga att man tycker att man gjorde ett bra jobb, men allt för självsäker behöver man inte vara. Tänk på att killen kan ha dåligt självförtroende även fast ni kvinnor inte tror det.

 

30. ATT TACKA. - tacka aldrig för sex, det får han att känna sig som ett objekt. Lägg dig bara bredvid/på han och mys rejält och kramas lite. Det får han att känna sig speciell och inte som ett objekt.

 

31. FÖTTER OCH KÖNSDELAR. - Tafsa aldrig med naken fot på naken penis, det är så osexigt att man skulle kunna bli munk efter det. Har han fotfetish är det upp till han eller er.

 

32. SUGMÄRKEN. - Vilken kille vill ha sugmärken på halsen? måste det göras så gör det på ett ställe där det inte syns. För det är inte alltid kul att ha höga kragar och sjalar, och gör definitivt inga sugmärken på sommaren. Ingen går på att man dammsugit för det första är det kvinno göra och för det andra, finns ingen likhet mellan ett sugmärke och dammsugarmärke.

 

33. ANVÄND FATASIN. - Sätt glid glöd i närvaron! våga lägga fram ett vettigt förslag om något nytt och kul, det är inte bara killens ansvar. Sammarbeta! Gör något impulsivt om du kommer på något under sexet som ni inte gjort förr, han kommer bli imponerad.

 

34. FÖR MYCKET TUNGA. - Borra aldrig ner en tunga i halsen på en kille som försöker anstränga sig, han vill gärna andas också. Så att få en lång tunga ner mot halsen får en person att få panik efter luft, så håll koll på den.

 

35.VÅGA KYSSA. - Var inte rädd för att kyssa han över hela kroppen, han kommer inte lappa till dig, nejnej han kommer uppskatta det. Det gör även en man avslappnad om han så är i sina värsta dagar, men bästa sättet är att börja med lite lätta kyssar så man kommer igång lite.

 

36. VÅGA DIRIGERA. - Gör en man fel så våga dirigera! Kvinnor gillar olika så som killar gillar olika, han vet inte om du gillar dragrace eller om du bara gillar att ta en lugn forsränning heller, vill säga hastigheten under ett samlag vilket som även kan skiftas. Men man kan även visa sådant kroppsligt.

 

37. VÅGA LÅT. - En man vill inte ha en död sork i sängen, han vill självklart veta att hon lever. Så känner ni kvinnor att det är skönt och att ni vill stöna så håll inte tillbaka det. Men överdriv inte heller, gör det naturligt. Det gör det mer intressant för den delen med, det får killen att vilja göra ett bra jobb med, med tanke på att han hör att hon gillar det.

 

38. FASTNA MED HANDEN. - När en penis växer är det inte så lätt att hålla på med den igenom byxorna och kalsongerna så knäpp upp byxorna och dra ner kalsongerna en bit ner så inte kalsongerna fastnar under pungen och får ungefär som knytnävsslag när ni börja runka den, eftersom handen kommer en bit ner och hålls då pungen upp, ja, då börjar det likna en boxningspåse.

 

39. HÅLL KOLL PÅ NAGLARNA. - Försök och ha kontroll på era naglar, dålig fingerfärdighet kan ge fina sår eller märken på exempelvis penisens huvud eller på själva penisen om ni väljer att borra in naglarna i den och slita fram och tillbaka som ett rovdjur. Men det kan även vara upphetsande om en tjej använder sina lite längre naglar och river en på ryggen under samlag så det är inte bara negativt att ha lite längre naglar. Förövrigt är det fint också!

 

40. KÄNNS DET INTE RÄTT. - Har ni träffat på något slags One-Night-Stand och känner er sugna först och sedan börjar klä av han, så måste du INTE gå hela vägen om du märker att du ångrar dig. Gör bara så mycket ni vill göra för vi killar SKA respektera tjejer. Vilket är väldigt viktigt. Men hellre vaknar man då upp efter ett One-Night-Stand och ser att hon ligger kvar där än att tjejen varit dum nog och haft sex med han fast hon inte ville och skämdes och drog tidigare och sedan inte ens kollar på han igen. Det är väldigt fel, speciellt om det är igenom kontakter ni träffats, för man vet aldrig när man ses igen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0