onsdag

känner på mig att det kommer hända någonting märkligt idag men jag vet inte vad haha. nu är det traktor och jag hjälper annie att plugga för hon har provet kvar. själv kommer jag få stå ute i kylan och koppla släpvagnar och köra traktor i kylan om en stund. fan jag vill inte. efter lunch är det hundlektion iallafall och sen slutar vi, blir nog en långpromenad idag också.
snart är det lov.
måste bara tillägga att jag har mina obekvämaste jeans på mig idag, nämligen mina 96jeans. haha.


puss

onsdag

känner på mig att det kommer hända någonting märkligt idag men jag vet inte vad haha. nu är det traktor och jag hjälper annie att plugga för hon har provet kvar. själv kommer jag få stå ute i kylan och koppla släpvagnar och köra traktor i kylan om en stund. fan jag vill inte. efter lunch är det hundlektion iallafall och sen slutar vi, blir nog en långpromenad idag också.
snart är det lov.
måste bara tillägga att jag har mina obekvämaste jeans på mig idag, nämligen mina 96jeans. haha.


puss

heeej

sitter och pluggar, är hur trött som helst. efter skolan gick jag en långpromenad med laban så han har somnat nu, haha vi blev borta i nästan två timmar och det var ren tur att jag hann hem till maten, tacopaj var det.

nu ska jag jenny och annie gå och träna och sen är det fika och sen kommer jag somna. haha. klarade traktortestet idag så nu är den teoretiska delen äntligen avklarad.


puss

cp väder

jag och pappa åkte som vanligt iväg tidigt igår men vi vände när termometern slog över till 30 grader för pappa var rädd att bilen skulle lägga av. så vi åkte hem och sov en stund och gjorde ett till försök vid 8 och jag kom till skolan lagom till första lektionen.
har nyss haft matteprov och det gick förvånansvärt nog ganska bra. nu har jag etologi. usch tisdagar är jobbiga.

puss puss

söndagkväll

bror var här och åt, det blev en mycket god och trevlig middag, det blev för min del dock lite för mycket av det goda men det kan inte hjälpas. nu ska jag packa och sånt tills imorgon.




pusshej





tack vare pappa som skottade halva natten så kom vi iväg imorse

tack vare pappa som skottade halva natten så kom vi iväg tidigt imorse trots dom enorma mängderna snö. det fick jättebra för mamma och hunden, dom fick en fjärdeplacering och andrapris, inte illa alls för att vara första gången. nu är jag jättetaggad på att tävla med min buse. bara apporten som inte sitter riktigt än.

när vi kom hem gick vi en runda och fotade lite så jag lägger ut lite bilder.
nu ska jag byta om och sen ner och hjälpa till med maten, fläskytterfilè, hasselbackspotatis och bea. OMNOMOMOM.

Imorgon bär det av till säby, tidigt som vanligt. har offrat sömnen den här helgen för en massa skoj men det var det värt. bara en vecka kvar och sedan är det lov.


haha det är inte mycket man ser av vårat hus när häcken
har blivit så enorm.

kommer fler bilder senare jag orkar inte med denna sega dator just nu.

puss

snöstorm

hoppas att den här vilda snöstormen inte hindrar mig och mamma från att åka till tävlingen imorgon. det var bra länge sedan jag såg såhär mycket snö!

pussnatt


lördagkväll

muuuuuuuuuuums. pappa har handlat chips o dipp till kvällen. om en halvtimme är det melodifestivalen och sen ska jag planera vilka kläder jag ska ha imorgon för att frysa så lite som möjligt, ska nämligen iväg tidigt och kolla på mamma när hon tävlar lydnad med hilda för första gången. håll tummarna att det går bra för dom.




pusshej

hello

vet inte vad jag ska skriva riktigt för det har hänt rätt mycket saker den senaste tiden, vilket är anledningen till att jag inte har suttit vid datorn och därmed inte bloggat, ganska logiskt.

jag hade iallafall en underbar alla hjärtans dag, det har varit en bra skolvecka, laban har skött sig utmärkt, mitt humör har varit okej och jag har tyvärr tjaffsat lite med jonte men det är löst nu. han är min bästa vän, skulle inte klara mig utan honom.

måste dessutom specifiera onsdagen den här veckan. den var helt underbar. först hade jag hundträning i 2 timmar och laban var jätteduktig och lörde sig en massa nya saker, sen hade jag hundteori. efter det var det aasgod lunch och sen mer hunteori. kl 2 slutade jag och sen gick jag och annie och fikade åt världens godaste semlor (det var bara en liten del av dagen).

igår var jag i strängnäs, hade verkligen en grym kväll med bra sällskap, god mat och bowling. idag ska jag sitta hemma och äta gooodis och chips och mysa till melodifestivalen, MYYYS.

skriver mer någon annan gång. lär ju bli ikväll eller imorgon för nu är jag planlös resten av helgen. fast iofs... det brukar aldrig bli som jag planerar.



pussssshej

torsdag

veckan har gått snabbt och har varit helt okej. vad jag kan komma på har det inte hänt något speciellt så det finns inte så mycket att skriva, nästan ingenting faktiskt.

just nu har jag datorkunskap och jag sitter och skriver en rapport och har nyss uppdaterad mitt konto på www.vovve.net, en jättebra sida för er som är hundintresserade.

puss


skitdag

är trött, irriterad och stressad, så hitills har det inte varit någon höjdardag. är dessutom hungrig och det står något vääääääldigt konstigt på matlistan. kul kul kul. ska iallafall träna lite ikväll, blev taggad efter idrotten igår när vi körde styrketräning. gillar att ha träningsvärk haha.

följde med till bålsta igår när typ alla piercade sig, var ganska intressant att se allas reaktioner innan och efter. HAHA. hade med mig Labbe som är så duktig och till och med charmade en som städade på pendeltåget.

puss

rottweiler

hatar måndagar. så jävla sega.



underbart fin rottis

puss


söndag

hejhopp. nu på förmiddagen har jag badat och borstat och fönat vovven, han blev så fluffig och fin så. när jag åt frukost så kollade jag igenom min stora hundras bok och jag vill fortfarande ha en rottis i framtiden, men också en till beardis, en brun. synd att den bruna tjejen vi hade förut inte fick att lita på, hon var så fin. hoppas att hon har det bra där hon är nu. laddar upp några bilder på Lovis som hon hette och sen ska jag göra ett ryck och städa lite hade jag tänkt.







fin hund va?

puss


tjaaaaaa

var ett tag sedan jag skrev något här nu men jag tänker inte be om ursäkt för jag har haft fullt upp med skidor i järvsö hela veckan. vi har haft jättekul, det som hade kunnat vara bättre var om vi inte hade haft någon magsjuka  i huset som vi bodde i. det var 3 st i mitt rum som var sjuka, ett under att inte jag har blivit det än.
orkar inte skriva så mycket mer om järvsö men jag bjuder på ett gäng bilder.


jenny och jag

emma sara nadia. älskar solen

jennysöt

nadia jag sara emma

jag sara emma nadia

jag och jenny

jag

just nu sitter jag här och färgar ögonbrynen, dricker kaffe och jag lägger ansiktsmask. sitter dessutom och försöker fundera ut någon mumsig maträtt att föreslå tills ikväll men det går trögt. idag är det melodifestivalen så jag ska sitta hemma och mysa, förhoppningsvis med en massa goooooodis.



PUSS

RSS 2.0