fredag eftermiddag - den bästa tiden

halloj people ! dt är fredag och den här jobbiga skolveckan är nu slut, sååååå skönt att vara hemma hos mor och far och alla hundar. ikväll blir det bara till att vara hemma och ta det lugnt och njuta av fredagen, och sen sova med älsklingen.
nu en dusch,sen hänga tvätt och sist däcka i soffan .

puss

onsdag

hallå. sitter på mitt rum och är allmänt trött. gårdagen var riktigt sugig med möten om skolan som ska flytta och några jäkla snillen från studentkomittèn som kom in på svenskalektionen så att man fick lov att gå därifrån för att inte säga något man hade fått ångra. men men. skönt nu när vi vet hur vi ska göra med studenten, med eller utan snillena ! på kvällen så åkte jag,jenny och tommy till kista och kollade på bio. bridesmaids såg vi, ingen vidare bra film tyvärr , men mysigt hade vi det !! juste, 2 månader med oskar igår :)

Idag fyller sara år. WOHOOO GRATTIS ! så simon och micke ska komma och göra tårta mumsmums! föutom det så är det jägarkurs ikväll och snart blir det långpromis.

puss

sängen

nu kryper jag ner i sängen. nyduschad och nymotionerad. det gick asbra att springa idag ! tog en sånhär dextrozol innan, samma som de delade ut under tjejmilen, undra om det kan ha varit en bidragande orsak?
jaja. nu kryper jag som sagt ner i sängen med en pepsi max och ska titta på en film, känner INTE för att plugga idag, och det är bara måndag så det är faktiskt inte nödvändigt heller.
natti

säbyholm

säbyholm är mer än en skola, säbyholm är mitt och alla andra internatares hem. vi treor har snart bott här i 3 år, fatta vilken hemlängtan man kommer ha när man slutar, hemlängtan till något som inte längre finns, eller till någonting som man inte kan hälsa på.
just precis. efter sommaren så är det slut med säby. det ska flytta, till nått skitställe i sollentuna. fuck this.


puss

mekat lite med min nya klocka


Söndag

ibland så bloggar man nte för att man inte har något att skriva om, och ibland har man för myket att skriva om så att man inte vet vart man ska börja, eller inte känner för att skriva en bibel. så en kort sammanfattning får räcka.
i fredags firade vi nadia, och det var SKITNAJS. allt från smoothies till promenader, förkrök, duktiga hundar och grymt drag på krogen.
igår tog vi det ugnt. sov, prommis, tacopaj och lite så. på kvällen kollade vi på filmer o mumsade chips och bara hade dt gött ! och vid 2300 så kommer min fina pöjk och hämtar mig och jenny och kör hem osss. saknade honom och tror min lilla vovve hade velat sova hemma om han fick bestämma, en händelserik helg för honom!!!
tack för allt nadiia ! du är grym <3

00:48

nu är det fredag:)
fan jag kan inte somna alltså. efter att ha legat i sängen och bara inte varit trött så startade jag en film, Friends with benefits och det var absolut sevärd. typ väldigt lik the proposal men det gillas ju, kärlek och sånt tjafs är nog det jag gillar bäst trots allt, jag är kär i kärleken.
men är jag tröttare nu då? Näääääääääääe. så nu blir det en rulle till helt enkelt.
(undra vad jag gör imorogn natt såhär dax?)
puss

torsdagkväll

känner för en update såhär innan läggdags.
Idag hade vi djursjukvård och hundavel på förmiddagen, och ingen lektion alls på eftermiddagen eftersom läraren var sjuk. så jag tränade lite hund och sen kom tommy och körde jenny,mig och nadia till en strand en bit bort så att jenny kunde träna vattenräddning med sin vovve medans de andra två yrvädrena busade runt som två tokar:) sen har det inte hänt så mkt mer. vi har vart en sväng på willys (haha börjar känna mig som en stammis) och det var jättegod pizza till middag idag, tihi.
natti <3

Vi kan bara vara dom vi är.

.

skräcknovell.

hm. nu sitter jag på rummet, nyduschad. lamporna är släckta, i hopp om att det ska bli lite bättre stämning för att kunna få ihop något som liknar en skräcknovell. det trista är ju då att det  är i ämnet svenska b, och läraren ger en IG vad man än lämnar in. soft va? men funderar på att bara lämna in hälften alla arbeten vi har fått, man kan ju liksom inte få ett sämre betyg än IG, och chansen att få ett högre betyg är väl inte alltför stor......
jaja. längtar tills imorgon iaf. jag,jenny,kicki,johanna och jessica ska förkröka hos nadia, och gå på krogen (som nadia har hyrt fram till kl 23 då öloch cider kostar 29spänn!!) och fira henne i efterskott !!

pyss

in my head there's only you now.



god natt

nu blir det att gosa ner sig i sängen.

energi sökes

oj vart tog all energi vägen? GONE WITH THE WIND?
var nyss ute och sprang i stormen och ösregnet, så en dusch och lite käk kommer att sitta fint nu kan man säga. kommer troligen att däcka på stört efter jägarkursen ikväll haha.
puss

sällskapsdjur

hallå hallå.
det här är inte min dag, så måste få klaga lite innan jag blir en positivare människa. måste bara få ur mig detta.
det är kallt, tråkigt väder (är man förvånad, det är ju höst nu?) och det kändes helt väärdelöst att gå upp imorse. jag har inte haft en sådan stor lust att skolka sedan i 1an. skillnaden nu är däremot att hur stor lusten än är, så skulle jag aldrig göra det, inte av den simpla anledningen att jag inte orkar gå upp, för det är ju precis det som det handlar om.
Men upp kom jag, till frukosten gick jag och på lektion sitter jag(sällskapsdjur), och skriver om fåglar. något som jag innan praktiken hade avskytt att jobba om, men som nu bara ger mig fina minnen . jag saknar ju mina små fågelkompisar på teneriffa !

lilla whiskey <3

sådärja. Nu ska jag se till att TJATA IHJÄL NÅGON PERSONAL PÅ SKOLAN OM ATT MITT ELEMENT SKA FIXAS, GÄRNA INNAN JAG FRYSER IHJÄL.

VILL HA FREDAG NU NU NU.
pusss

"Det svåraste är inte att dö för en vän, utan att finna en, värd att dö för."

- true

vovve

kom hem vid halv 4 imorse (från oskar) och då var pappa uppe så hundarna märkte inte att jag kom hem, men när jag stod uppe i badrummet så hör jag hur min lilla kille står och gnäller utanför, och sen berättar pappa hur han tvärvände när han kände min doft i hallen, och bara kutade upp för att hälsa på mig.
bästa, underbaraste hund.

Frusen

regn, blåst, ett avstängt element och allmänt grått, tråkigt väder har sett till att jag har gått runt och varit frusen hela dagen, inte okej ?!
nu ska jag duscha och sätta på mig dom mysigaste, slappaste kläderna jag äger. så det så.
längtar redan så himla mkt till helgen, så den här veckan blir väl antagligen väldigt lång, men det gör inte så möe, tihi.
. imorgon APU möte, alltså jag kommer spy när vi ska ha våra redovisningar för andra klasser, usch.
. på onsdag jägarkurs
. fredag åka hem till nadia med mitt pick och pack
pyss

söndag

tvätta, städa, packa, hänga tvätt, packa lite till, plugga, städa lite till, hänga lite mer tvätt osv...
En typisk söndag. och jag får helt enkelt skylla mig själv när jag sparar ALLT tills idag, och inte sätter igång förrän halv två på dagen. men så är det ibland, bara det blir gjort så !

puss

svamp

nyss varit ute i skogen i 2h och promenerat och plockat svamp med mor och far :) och hundarna såklart. myspys !


i'm in love with this feeling


och min webcam mår bra.....?


sthlm

Tjenis .
igår så stanande ja och nadia kvar på säby tills 6bussen gick, och sen tog vi oss hem till elin och förade med henne,johanna och johannas pojke. sen drog vi in till centrum och gick ut och slog klackarna i taket på entourage. det blev absolut en lyckad kväll ! men ni. 160kr för en vodka redbull? I SAID TO MYSELF WHAT THE FUCK?

sen avslutades natten på BÄSTA MÖJLIGA SÄTT. oskar och robin kom och hämtade mig , så jag slapp pendla och hålla på med tåg idag :) tacktacktacktack för det älskling !

puss

<3


Och må köttätande myror äta upp dina ögonlock så att du alltid är trött Och även när du är pigg så ser du väldigt väldigt väldigt trött ut..

Idag blir det krök hos elin, och krogen med nadia och massa andra 08r. och imorogn ska jag ta mig till sigtuna och fira jossan. på söndag hoppas jag att jag kommer hem på något sätt, eftersom jag ska bort nästa helg också, bo i västerås hos nadia och fira henne !
tack snälla snälla pappa för att du hämtar mitt hjärta idag <3

puss

torsdag

en ganska vanlig torsdag, roliga lektioner och "ledig" hela eftermiddagen. sen långpromis och sen körde simon (saras pojke) oss till willys, och så har lillen variit här och hälsat på. myspys
imorogn ska jag och nadia träffa johanna och några fler och göra stockholms krogar osäkra.
pyss

go, glad, trött, kär, mätt, myssygen, sockersugen, törstig, förvirrad, taggad till fredag och så vidare...

jägarkursen avslutad och nu ska jag och min vovve krypa ner i sängen och kolla på BONDE SÖKER FRU.

pyss

Onsdag

För mycket tankar, kan jag känna ibland. att man liksom tänker och funderar på saker helt i onödan och tyvärr också lägger energi på det, energi som borde ha gått till någonting annat.

Idag har vi inte haft någon lektion alls?! så det har varit sovmorgon, en joggingrunda och lite hundträning som har fyllt dagen, och såklart en hel del mys i soffan.
Snart willys och handla hundgodis och hundben, och sen jägarkurs mellan 18:30 - 21:30. blandade känslor inför den får jag väl lov att säga, men det är mitt eget val så ska försöka att inte klaga om hur 15 onsdagskvällar framöver kommer att tillbringas i en lektionssal .



puss

"Life should never be about getting through the day, it should be about never wanting it to end."



tisdag

borde gentligen plugga nu men det är inget jag tänker göra. har haft ont i huvudet hela jävla dagen och nu är klockan snart 10 så det är inte värt att ens öppna någon bok. så nu blir det en kvällspromenad och sen sängen med min mysiga hund .

puss

grattis nadia

grattis på födelsedagen ditt snyggo ! <3

95

95 dagar på mig att nå min så kallade strand vikt, att få kroppen att se ut och må så som jag helst skulle vilja ha den. alltså 95 dagar på mig att äta lagom onyttigt och springa lagom mycket, tror ni jag klarar det ?


puss

finbesök

idag har jag fått finbesök av min nygaddade bror !
han hade köpt med sig fika och sen var han så snäll och körde mig,kristin och jenny fram och tillbaka till willys .
så trevligt så !

puss

Till människor som besöker våra hem: (1) Klaga inte på våra husdjur. De bor här, det gör inte du. (2) Om du inte vill ha deras hår på kläderna, håll dig borta från möblerna. Det är därför de kallar det "Fur'-niture. (3) Chansen är stor att jag Älskar mina husdjur mer än jag gillar dig. (4) För dig är dem djur,för mig är dom familjemedlemmar som kan vara håriga, fällande, gå på alla fyra, åtta eller något annat knasigt. ♥




Ju mer dom spottar


lördag

idag är det lördag. har inga speciella planer utan det blir en lugn dag. mamma och pappa är i stockholm en sväng och jag sitter hemma med hundarna och har idolmaraton :) får aldrig nog av alla gräsliga och fantastiska röster.

puss

1 år

idag är det exakt ett år sedan som farmor lämnade oss. tiden läker INTE sår.
vi saknar dig så mycket <3

labrador


solen i ögonen

Vi är lördagens änglar som virvlar i stan
Vi är dom som du hatar en söndag på dan
Vi är dom som kan skratta åt allt som är svart
vi är dom som har hjärtan av ädel titan

Vi är änglar med blickarna högt i det blå
Vi är dom som förlorar men jublar ändå
Vi är dom som kan skratta åt allt med varann
vi är dom som kan gråta när ingen ser på

Vi är gårdagens kärlek och stora i orden
som vaknar med skräck och panik under borden
Vi är dom som vill ha allt
Vi är pojkarna som lovar tusenfalt
Vi har solen i ögonen
Och spilld mjölk överallt
Det stinker av gammalt groll
men vi har skuggorna bakom oss trots allt

Vi är dom som kan dansa när det kränger för hårt
Vi är ängsliga höns inför sånt som är svårt
Vi är dom som vill härja som vinnande hjältar
Vi kan om vi vill men vi kräver support
Vi är lördagens änglar och söndagens knott
Vi är dom som förbannar det gråa i grått
Vi är rastlösa änglar och virvlande dårar
Vi är dansande clowner på ont och gott

Vi är inga yuppies med feta cigarrer
Vi är yviga pojkar med för stora gitarrer
Vi är dom som vill ha allt
Vi är pojkarna som lovar tusenfalt
Vi har solen i ögonen...

Vi är skrattet i halsen och knaket i fogen
Vi är rastlösa själar som irrar i skogen
Vi är dom som är kungar om natten på krogen
Vi är dom som vill ha allt
Vi är pojkarna som lovar tusenfalt
Vi har solen i ögonen
Och spilld mjölk överallt
Det stinker av gammalt groll
men vi har skuggorna bakom oss trots allt

i'ts friday friday gotta get down on friday

jäääääääklar vad fort veckan har gått.
nu är det fredag. tihi.
papsen kommer och hämtar mig vid två och väl hemma får vi se vad som händer.

igår slutade vi efter lunch, så jag och nadia låg och kollade på tsatiski filmerna typ hela dagen och sen var vi ett gäng som drog ut och plockade svamp efter middagen. vi hittade faktiskt en del, elr iallafall jenny, vilken tur jag hade att hon la sina i  min påse(a

annars har det inte hänt så mycket speciellt jämfört med en vanlig vecka... tommy (jennys pojkvän) har varit här, det börjas prata om studenten och en helt sjuk grej angående årets studentskiva har kommit fram, laban trivs som fisken i vattnet här osv...

puss

ska jag klippa mig såhär?


alltså ska jag klippa mitt "långa" slitna hår så att det blir samma längd som luggen?

äckligt

världen är för sorglig.
hur kan en tjej med 1 dm spackel och tuttarna upptryckta så mycket det går vara mer uppskattat än en helt naturlig tjej?

onsdag

Trots att det bara har varit en lektion idag så är jag trött, och vill just nu bara gå och lägga mig? vilken rolig människa jag är.
men nej. sova ska jag inte göra än. först kvällsfika och idol, och sen en promenad på det och kanske en film med mina flickor. den stora frågan är dock hur idol och bondesöker fru kan vara samtidigt på samma kanal? hmmmm.

puss

tisdag

hejsan. har kastats in i skolan och allt vad den innebär på bara 2 dagar och det känns precis som förut. positivt eller negativt ? POSITIVT såklart.
mysiga promenader, goda måltider, mys framför tvn, kvällsfikan, osv 24/7.
det nya schemat är grymt bra. har 1 ämne som suger bara och det är svenska B. annars så är det djursjukvård, sällskapsdjur, turism, kretslopp och lite annat skoj. vi slutar tidigt på onsdgar samt har egen tid på onsdagmornar. så en lektion då alltså. och prejektarbete på torsdagar så vi är fria att göra vad vi vill efter lunch. är mycket nöjd !
idag har vi haft lektioner som vanligt, och efter skolan gick vi till vattnet en sväng och sen åkte jag,kristin,sofie,fanny och jenny in till bro och ¨åt lite och handlade. när jag kom hem blev det en dusch, och sen kvällsfika och idol och nu är det snart läggdags !


puss

all around me feeling hot hot hot





Never put off til' tomorrow. The fun you can have today.

.

lördag.

så... vad gör man nu om man vill göra någon liten förändring med ansiktet utan att göra något med håret?
JO. man gör något drastiskt med ögonbrynen. visserligen blev mina alldeles för mörka när jag färgade dom nyss, men det ser annorlunda ut iaf :)

puzz

FREDAG

klockan är kvart över två på natten mellan tors och fre och jag kan inte sova. tror det är spänningens fel, den jag har byggt upp under 1 veckas ständig hemlängtan. Ska bli så gött att komma hem.
MEN.
Jag kommer sakna Anette och hennes familj. och såklart hundarna.

RSS 2.0