hello

fortf lördag.
käkade nyss mat med far, som mamma gjorde igår, det var gott.
vet inte hur kvällen blir. gissar på stel. hoppas på bra.
borde plugga, usch.

puss

dyster lördag


usch. orkar inte. önskar att jag bara kunde försvinna.
var hos optikern idag... är halvblind på vänsterögat.

puss

glöm det

om du läste mitt senaste inlägg som handlade om helgplanerna, så glöm vad du läste, okej? hänt en riktigt jävla sjuk grej idag och jag hatar verkligen mig själv för vad jag har gjort. nu är det bara att ta emot smällen, räta på ryggen och försöka att inte blunda för sanningen, även den gör ont. som sagt, har svårt att tro att det blir strängnäs i helgen. tur att jag har en skön säng iallafall.

puss?

vill ha helg

onsdag.
vill ha helg, och sommarlov. fatta vad soft. typ 3 veckor kvar nu, eller 2... fast tror det är 3.
imorgon är det iallafall helg, ska bli sjukt skönt. hade tänkt ta det lungt hemma på fredag och sen åka till strängns på lördag förmiddag/morgon för jag har tid hos optikern. sen får vi se om jag hittar på något tills tjibbe har tid att träffas. ska bli sjukt kul att träffa honom och kolla på melodifestivalen och prata. han har vart borta i typ luxemburg och paris och allt vad det heter i flera månader.


puss

fotbollscup

seriöst. jag glömde berätta om fotbollen. cupen var helt grym. haha vårat lag var typ sämst men vi släppte in 24 mindre mål det här året än förra året, och vi hade verkligen SÅ JÄVLA KUL. lägger in en bild nu men räkna med att det kommer fler.


snygging närmast i ljust hår är jag heheheeeeee.

puss

helloj

söndag.
seriöst jag är verkligen sämst på att uppdatera här. haha ganska illa. i helgen har jag träffat anna och firat hennes födelsedag, idag har jag mest tagit det lungt här hemma. ska snart äta rabarberpaj som jag gjorde förut. det är nice. typ 3 veckor till sommarlov nu. och fan vad skönt det är att jag inte ska sommarjobba haha. då kan jag passa vovvarna här hemma och bättra på brännan medans mamma och pappa jobbar, helt perfekt ju. LÄNGTAR.


från annas "kalas"


jag och anna som gömmer oss för myggen


underbart fin hund. kanske skulle man skaffa sig en cane corso i framtiden?

pusssss pajsdags

hello

haft en grym helg, så skönt att den var 2 xtradagar lång också. torsdag - söndag.
har varit i strängnäs mkt. bland annat träffat anna, linnea, adnan och jocke.

lägger ut lite härliga sommarbilder från igår när jag och anna (och våra vovvar) hade en helt underbar dag tillsammans. obs titta min mage, vad platt den börjar bli.





(MIN MAAAAAAGE :D)



pusss ska ut med hunden nu och sen plugga och sen plums i säng

söndagkväll

http://www.youtube.com/watch?v=TyGLHg8ic2A
fast låten lät bättre förra veckan med gitarr och några lagom fulla brudar som sjöng.

imorogn är det skola igen, tidigt förståss. fast kommer hem redan på onsdag eftersom jag är ledig både torsdag och fredag. superskönt ju.


puss

midnatt

vem är det jag försöker lura egentligen?

sitter här och lyssnar på lite soundtracks, försöker även spela röj med eric men det går inte så bra, han är närvarande på msn var 10e minut ungefär. har varit en lugn dag. mamma och jag blev myssugna när det regnade så vi hyrde tre filmer. the box, perfect getaway (GRYMT BRA FILM, LOVE IT) och wallander. mkt mysigt.

på djuraffären köpte vi tuggben och jag köpte ett superfint läderhalsband till labbe, 143kr tror jag det kosta, bra pris för äkta läder.

puss

hejsan

ett tag sedan man skrev här.
just nu är det lördag förmiddag och jag sitter hemma och såsar framför datorn med en mugg kaffe.
har som vanligt varit i skolan nu i veckan och det har varit en ganska bra vecka, förutom nationella prov i engelska.
orkar inte skriva så mycket så jag lägger upp lite bilder innan jag sticker iväg med mamma till djuraffären och handlar lite. puss








RSS 2.0