i wish i were you


hundskandal

jag hatar människor.
http://ltz.se/nyheter/bracke/1.2322578-hund-lamnad-i-fem-manader-at-pa-sig-sjalv-innan-den-dog

<3


världens finaste farmor

farmor

du kommer alltid att vara världens bästa farmor. och leendet på dina läppar som var det sista jag såg i lördags kommer jag alltid att komma ihåg, du var så glad för att vi hade kommit och hälsat på. och det är jag med, du anar inte hur glad jag är över det!
saknar dig redan, världens bästa farmor <3

hunden

fråga inte varför, men idag är min hund lycklig och taggad och allt vad det heter. får dåligt samvete när han har såna dagar och jag måste lämna han på lektionerna.. men idag har nog varit okej för oss båda. på morgonen spårade vi i skogen, och nu efter skolan så har vi vart och tränat freestyle, lydnad och agility. och han är fortf inte trött? haha knas hund. nu ska jag servera honom mat och snart bär det iväg till matsalen för min del också. hungrig!

puss

tisdagkväll

har pluggat hela kvällen. nu ska jag plugga lite till. jag är sjukt trött.
puss

måndagkväll

ska bli så jävla skönt att sova nu. ställer klockan på 05:45 så hinner jag springa innan frukosten också, gr8 ju!
puss och god natt på er.

PS. läxor och andra skolarbeten borde förbjudas!

söndag

jag mår faktiskt inge bra, så jag känner ingen vidare glöd för att skriva. men ska försöka få ihop ett inlägg iallafall.
igår och idag har jag övningskört, för första gången. och jag vågar faktiskt säga att det har gått över förväntan. annars har jag inte gjort så mycket. i fredags lagade jag mat och bakade när jag kom hem från skolan och sen var jag helt slut. och igår förutom körandet så blev det ett trevligt besök hos farmor och så pluggade jag.
idag har jag sprungit och som sagt kört, och snart blir det väl plugg. kul.... nej jag hatar det. så tråkigt, jobbigt, stressigt.

puss

hundkunskap en fredagmorgon

hejsan. sitter och skriver lite om hundar och hoppas att tiden kan gå fort så att pappa kan komma och hämta hem mig. hoppas också att 4 tabletter (+två krämer) kommer att kunna förändra mitt liv.

vi är nu inne i september månad. 3e september för att vara exakt. och jag är redan trött på kylan. usch, fy och blä.

puss

14:45

14:45 har jag en tid. hoppas att jag äntligen får något som fungerar!

puss

RSS 2.0