hejhopp

Klockan är lite efter 8 och jag ska snart gå förbi matsalen och ta en "take away" macka med mig tillbaka till Boda (huset jag bor i) tror jag. det har varit en skön dag idag och jag har hållt löftet om att vara foundationfri.
för övrigt har annie och jenny tagit kontakt med en byggkille idag haha.
ikväll ska jag umgås med annie och plugga lite tror jag, fast är överraskande pigg trots dålig sömn sista tiden. om resten av dagarna den här veckan går lika snabbt idag så är det ju fan snart helg igen hehe.

puss

hejhopp

Klockan är lite efter 8 och jag ska snart gå förbi matsalen och ta en "take away" macka med mig tillbaka till Boda (huset jag bor i) tror jag. det har varit en skön dag idag och jag har hållt löftet om att vara foundationfri.
för övrigt har annie och jenny tagit kontakt med en byggkille idag haha.
ikväll ska jag umgås med annie och plugga lite tror jag, fast är överraskande pigg trots dålig sömn sista tiden. om resten av dagarna den här veckan går lika snabbt idag så är det ju fan snart helg igen hehe.

puss

från det ena till det andra

hejhopp
först sökte jag efter olika stilar och sen började jag fundera på vilken bikini jag ska ha i sommar. hänger inte riktigt ihop men eftersom pappa ska kirra en pannlampa (hahahaha) åt mig så att jag kan fortsätta med att springa efter skolan fast det är beckmörkt så då kommer jag att få min beachbody 2010 hehe.
den här är rätt fin.


finns iofs många som är snyggare men så här skulle min
sommarbikini kunna se ut

pussar ;*


läcker

har nyss ätit en läcker köttfärspaj och säga vad man vill men jag tänker lära mig att tycka om champinjoner för då blir pappa glad.

Ska väl packa lite nu. orkar inte plugga mer idag och städningen är väl lite mer än halvklar.


vill tillbaka till detta underbara ställe.

pussbye


immigt

jisses det är alldeles vitt ute, och inte av snö utan av dimma, eller heter det imma?
Bror ringde nyss och nu har dom bilat upp till mora, 9mil kvar sen är dom framme i sälen. hoppas att dom får det roligt (Y

Idag har jag pluggat *stolt* och sen fikade jag med pappa och sen gick jag ut med Labbe ett tag och sen tränade vi in the garden och han är helt otroligt glad och duktig min hund. älskar honom verkligen så mycket som man bara kan älska en hund.


min alldeles egna vovve

Något jag inte älskar lika mycket är katter och det är just ett kattarbete som står näst på listan som ska göras nu, urk säger jag bara. katter är inte min grej alls.

Jahapp imorgon är det ännu en vecka på säby som börjar och för er som inte vet det så går jag på en skola i upplands bro. jag bor där i veckorna och Labbe bor självklart där med mig.
förra veckan bytte 2 av mina absolut närmsta kompisar skola och det blir fruktansvärt tomt utan dom. dessutom så är några ifrån huset på praktik och det gör ju inte saken bättre direkt.
förövrigt så är det ju bara 2 veckor kvar innan jag får jullov, 11e slutar vi, vilket för mig är extremt tidigt då jag brukar sluta 22a. men jag klagar inte, det är awesome.

back to the cats

puss :*

god förmiddag

morning.
kunde inte somna inatt så det blev en rejäl sovmorgon. Har bara hunnit duscha och äta frukost. Momy var så snäll och gick med hundarna.

Idag ska jag städa och packa och plugga. haha oj det där lät inte så roligt men är det nödvändigt så är det. Ska gå en promenix med korven också så att han blir nöjd. Blir det tid över så kanske jag hör av mig till någon vän.

Hallå ser du ingen skillnad? jo det måste du ju göra. satt nämligen i minst en timme igår och kämpade med min header. visst den är ganska enkel but I like it.
förresten har jag kommit på hur man ändrar bloggnamnet på den andra bloggen nu. haha too late.

Sunt förnuft säger mig att om man måste hålla en viss budget är det meningslöst och korkat att åka iväg och shoppa innan man har handlat julklappar och det svider när man vet vad man vill ha. och med det menar jag att ett par svarta lackleggins från gina och ett par snygga svarta boots från din sko inte skulle sitta fel.



ingen vidare bra bild men
det är allt jag har att bjuda
på för tillfället


pusshej ha en bra söndag :*


snyggingar

dom här snyggingarna hittade jag på blocket



puss och god natt :*


snart läggdags

Johan Falk var bra, tvåan var minst sagt lika bra som ettan (y
Nu har jag sköljt ansiktet och faktiskt målat naglarna snyggt vinröda med en färg ifrån "paris memories" som är ett grymt bra nagellack.

ska väl kika runt lite på datorn nu. troligen blir det väl lite hundrassökningar på blocket för skojskull och sen ska jag väl vänta ett litet tag och hoppas att en viss person ska logga in på msn men det lär väl inte hända.

var nyss ute med mamma och hundarna så det blir nog en liten sovmorgon tack vare en sen promenad. lite träligt att jag inte är ett dugg trött nu dock menmen.

pussnatt

då var det slut på det roliga

Då var det slut på det roliga, eller nä det är det förresten inte alls för vi ska kolla på Johan Falk snart, eller Johan BECK som mamma kläckte ur sig sist haha.

I robinson var det nån klen tjej som åkte ut men hon fick alla röster och det var inget paktsnack innan och hon var glad när hon åkte så hon hade nog bett alla att rösta på henne.det var förresten en till brud som hoppade av för att hon var HUNGRIG. tycker det är skamligt att ta flera miljoner människors chanser att komma med i programmet och sen hoppar man av efter inte ens en vecka.

pusshej

snart robinson

har varit en ganska seg, men ändå jävligt soft eftermiddag. Bror har varit här och ätit hemmagjort kebabtallrik och pratat om sin skidresa som han ska åka på imorgon. have fun bror och bryt ingenting. loveu.

Snart börjar robinson. älskar att det faktisk är något bra på tv både fredag&lördagkvällar nuförtiden. (Idol på fredagar)

Det har varit en bra helg men nu är sjukdomen nästan över och jag hoppas att det finns någon fest nästa helg och att jag är taggad, skulle behöva komma iväg och handla klappar också.
Jag vet vad jag ska köpa till iaf 2 stycken nu och det känns ju slönt. Själv vet jag knappt vad jag önskar mig haha.

Men men ska ner i vardagsrummet och kolla på robinson med mor och far nu. Hoppas att Laban (för er som inte har följt min andra blogg så är det min hund) ligger kvar i soffan på samma ställe för han är en utmärkt huvudkudde, dock en snarkande sådan så vibration får jag på köpet.
juste. tror nadia skulle hjälpa mig med min blogg någongång. kollade nyss igenom hennes och den är snygg så då ska nog min också kunna bli det.

pusspuss


nu börjar jag om på nytt

hejhopp nu börjar jag om på en ny blogg. egentligen ligger det ingen tanke bakom det utan det är bara det att jag inte gillar namnet på den förra, det var jobbigt att heta "webblogg.se". Hursomhelst så tror jag att jag låter den gamla bloggen finnas kvar ett tag till - jonnakarlsson.webblogg.se
Om du nu sitter och garvar för dig själv och tänker något i stil med "haha ditt pulver det är aslätt att bara byta namn" så vill jag bara säga att jag helt enkelt inte kom på hur man gjorde. Om det nu går så är det för invecklat för moi.

Nu ska mina och mammas saffranlängder bara smörjas in och sen ska dom in i ugnen och bli härligt bruna, tror dock att hennes längd blev mycket bättre än min... menmen så är det ibland.

Nu tänkte jag försöka få tag i någon hjälpsam människa som vill hjälpa och lära mig lite om hur jag ska designa min blogg så att den blir riktigt läcker, jag tror nämligen inte att det är så lätt som man tror. Eller så kanske det är jag som tror att det är mycket svårare än vad det är? hm, det mesta är iallafall svårt innan man har lärt sig. *egen erfarenhet*

se you later bye bye :*


RSS 2.0